Ziua 1
* Dimineața: 70 g carne de vită fiartă, 2 roșii.
* Prânz: 10 păstăi tinere de fasole, fierte, 8 măsline care se țin în apă rece peste noapte ca să fie eliminat surplusul de sare.
* Seara: Se taie fâșii subțiri 6 frunze de salată, 3 ardei grași, se amestecă cu 1/2 lingură ulei de măsline sau de dovleac și câteva picături de suc de lămâie.
Ziua 2
* Dimineața: 2 portocale dulci.
* Prânz: Salată din 3 linguri de parmezan ras sau un alt tip de brânză, 4 frunze de salată verde, 70 g piept de pui fiert sau uns cu usturoi și copt în staniol.
* Seara: Un măr roșu și 2 linguri de migdale.
Ziua 3
* Dimineața: 150 g de fructe de pădure, căpșuni, zmeură proaspătă sau congelată.
* Prânz: Salată din fructe: o pară, un măr și un kiwi se taie mărunt, se amestecă cu sucul stors din 2 portocale.
*Seara: 50 g de pește cu carne albă, la grătar.
Ziua 4
* Dimineața: Un strugure mic de culoare albastră (obligatoriu) și 2-3 nuci.
* Prânz: O porție (150-200 g) de spaghetti, cu o lingură de pastă de roșii sau ketchup.
* Seara: 80 g de carne de vită, fiartă, și 2 castraveți de mărime medie.
Ziua 5
* Dimineața: Un pahar de iaurt și o lingură de migdale.
* Prânz și cină: Carne de vită sau de curcan înăbușită la foc mic, împreună cu roșii, ardei gras și pătrunjel.
Ziua 6
* Dimineața: Un pahar de suc de portocale proaspăt stors.
* Prânz: Un ou fiert și 70 g de orez fiert.
* Seara: 1/3 de ananas copt bine.