Micul dejun: un pahar de suc de fructe proaspăt stors (de ex. portocale, sau zmeură), o ceaşcă de fulgi de ovăz, 50 g migdale crude.
Prânzul: o farfurie de salată de fructe de sezon (piersici, caise, nectarine, mere etc.) la care adăugaţi 100 g nuci mărunţite, care se consumă imediat când se prepară.
Cina: o farfurie de supă de legume fierte (dovlecei, fasole verde, morcovi, ţelină, roşii, ceapă etc), asezonată cu pătrunjel şi mărar proaspete, tocate, piper măcinat şi alte condimente preferate. Nu se adaugă sare şi niciun fel de grăsime.
Între mese, ca gustare: suc de grapefruit, suc de roşii în orice cantitate. De asemenea, apă plată cel puţin 2 litri pe zi. Sunt permise ceaiul de plante şi cafeaua neîndulcite.
Nutriţioniştii sugerează să se evite efortul fizic prea intens în această perioadă.