Dieta cu sfeclă roşie
Aveţi nevoie de 500-600 grame sfeclă coaptă sau fiartă în apă cu sare, până se înmoaie, tăiată cubuleţe sau felii groase. Peste ea adăugaţi 3-4 linguri de miez de nucă mărunţit. Asezonaţi salata cu un "dressing" din puţin oţet de mere şi jumătate de linguriţă de ulei de măsline. La servire, adăugaţi pătrunjel proaspăt tocat şi puţin hrean dat pe răzătoare. Salata se păstrează la frigider şi se împarte în 3 porţii, care se mănâncă pe parcursul unei zile.
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Clubul dietelor de slabit"
Afisare: 361 - 373 din 373 articole
-
Ceaiul de fasole
Numarul 625 -
Regimul hipocaloric
Numarul 624 -
Reteta cu miere si ceapa
Numarul 623 -
Regimul Glyx
Numarul 621 -
Regimul Oshawa
Numarul 620 -
Bors, seminte de dovleac si vointa
Numarul 619 -
Un duo infailibil: usturoi si orez
Numarul 618 -
Oare dietele nu functioneaza niciodata?
Numarul 617 -
Dietele de o zi
Numarul 616 -
"Slabiti cu ceai de papadie!"
Numarul 615 -
Yoga, contra grasimilor de pe abdomen
Numarul 614 -
Reteta cu apa mestecata
Numarul 613 -
Regimul cu iaurt Dietetic
Numarul 612