Reteta lunii Iunie: Iaurtul
Binefacerile iaurtului provin, atat ca aliment, cat si ca produs in cosmetica, de la bacteria pe care o contine, numita acidofilus. Aceasta transforma laptele in iaurt, formand acidul lactic, care face laptele sa se inchege, impiedicand multiplicarea bacteriilor nocive. Ap...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Frumusete"
Afisare: 641 - 679 din 679 articole
-
Intrebati-ne, va raspundem
Numarul 521 -
Frumusete
Numarul 520 -
Frumusete
Numarul 519 -
Frumusete
Numarul 518 -
Frumusete
Numarul 517 -
Frumusete
Numarul 516 -
Frumusete
Numarul 515 -
Frumusete
Numarul 514 -
Frumusete
Numarul 513 -
Frumusete
Numarul 512 -
Frumusete
Numarul 511 -
Frumusete
Numarul 510 -
Frumusete
Numarul 509 -
Frumusete
Numarul 508 -
Frumusete
Numarul 507 -
Frumusete
Numarul 506 -
Frumusete
Numarul 505 -
Frumusete
Numarul 504 -
Frumusete
Numarul 503 -
Frumusete
Numarul 502 -
Frumusete
Numarul 501 -
Frumusete
Numarul 500 -
Frumusete
Numarul 499 -
Frumusete
Numarul 498 -
Frumusete
Numarul 497 -
Frumusete
Numarul 496 -
Frumusete
Numarul 495 -
Frumusete
Numarul 494 -
Frumusete
Numarul 493 -
Frumusete
Numarul 492 -
Frumusete
Numarul 491 -
Frumusete
Numarul 490 -
Frumusete
Numarul 489 -
Frumusete
Numarul 488 -
Frumusete
Numarul 487 -
Dictionar de cosmetica naturista
Numarul 398 -
Frumusete
Numarul 393 -
Frumusete
Numarul 393 -
Frumusete
Numarul 366