Bucatariseli...
Albusul batut, a carui spuma prezinta granule, redevine neted si fin daca se freaca energic cu un varf de cutit de sare. Zaharul ars se prepara la foc mic si totdeauna intr-un vas emailat. Zaharul topit, cu care se glaseaza fructele, se ataseaza rapid de acestea, daca e amestecat c...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Strabunica stie tot"
Afisare: 521 - 540 din 540 articole
-
Strabunica stie tot
Numarul 362 -
Strabunica stie tot
Numarul 360 -
Strabunica stie tot
Numarul 357 -
Strabunica stie tot
Numarul 353 -
Strabunica stie tot
Numarul 352 -
Strabunica stie tot
Numarul 351 -
Strabunica stie tot
Numarul 349 -
Strabunica stie tot
Numarul 347 -
Strabunica stie tot
Numarul 346 -
Strabunica stie tot
Numarul 342 -
Strabunica stie tot
Numarul 341 -
Strabunica stie tot
Numarul 340 -
Strabunica stie tot
Numarul 339 -
Strabunica stie tot
Numarul 338 -
Strabunica stie tot
Numarul 337 -
Strabunica stie tot
Numarul 336 -
Strabunica stie tot
Numarul 334 -
Strabunica stie tot
Numarul 333 -
Strabunica stie tot
Numarul 328 -
Strabunica stie tot
Numarul 327