În urmă cu câţiva ani, ne pregăteam pentru sărbătoarea Paştelui, când am primit cumplita veste că mama mea are diabet. Glicemia era foarte mare, aproape de 250 mg/dL. Ne-am speriat, ne-am necăjit tare, dar ne-am mobilizat toată familia şi am început să studiem foarte mult, în special pe internet, dar şi în cărţi şi reviste de specialitate, despre diabet, despre reţete culinare fără zahăr, fără făină, sau cu făină cu indice glicemic redus, adoptând toţi membrii familiei, uniţi, acelaşi regim alimentar. Căutam în special informaţii despre medicamente, suplimente alimentare cât mai bune, care să conţină ingrediente sănătoase şi sigure, care să nu facă rău, fără efecte adverse şi astfel am aflat despre Diafitosan, care conţine afine, cătină, merişor şi negrilică. Atât! Acum, din recentele analize făcute în luna martie, nimeni nu ar putea să spună că mama mea mai are diabet, glicemia ei fiind în limitele normale, nedepăşind 115 mg/dL, limita maximă. Vederea i s-a îmbunătăţit şi vede acum fără ochelari, mult mai bine ca mine, fiica ei, de 45 de ani. La ambele picioare, în zona gleznelor, avea foarte multe vase de sânge sparte şi pe lângă faptul că se vedea foarte urât, ne aducea aminte şi de o mai veche afecţiune a ei: purpură reumatoidă. Diafitosanul a rezolvat şi această problemă, gleznele mamei arată superb acum şi starea ei de sănătate, în general, este una foarte bună, mai bună ca niciodată. Inima îi este foarte bună, rinichii de asemenea, iar cu ficatul stă bine, în condiţiile în care anterior analizele arătau rău, asta însemnând că pancreasul lucrează şi este bine, este refăcut.
Vă mulţumim,
fam. SÂRBU