Vă recomand un tratament naturist care a fost experimentat de mai multe persoane care s-au aflat în aceeaşi situaţie cu a dvs. Şi sora mea a alergat din spital în spital, dar în această boală, calciul sintetic nu se asimilează, el trebuie preluat pe cale naturală. Iată reţeta: se pun de seara la macerat într-un litru de apă (într-un borcan), la temperatura camerei, 500 ml oţet de mere (de preferinţă preparat în casă) şi câte 25 g de coada-calului şi troscot. După 12 ore, se strecoară acest preparat şi se bea pe parcursul unei zile, îndulcit uşor cu miere veritabilă. Se foloseşte 10 zile pe lună, cel puţin şase luni.
AURELIA D. - Cluj-Napoca
"Aş dori să vorbesc cu alţi bolnavi de aspergiloză pulmonară"
(Răspuns pentru NICOLETA, F. AS nr. 904)
M-am luptat şi eu, vreme de şase ani, cu boala numită aspergiloză pulmonară. Din cauza ei am căzut psihic în numeroase rânduri. Nu mi-am putut vedea de serviciu, deoarece de 5-6 ori pe an eram internat în spitale. Pe moment, boala se ameliora sub administrare de hemostatice şi vitamine, după care revenea. S-a pus problema operaţiei, dar nu am fost de acord. Am scris şi eu la minunata revistă F. AS, care m-a îndrumat să consult un medic homeopat. De trei ani de zile, nu am mai dat nicio picătură de sânge. Căutaţi în oraşul dvs. un medic homeopat bun şi mergeţi cu încredere la dânsul. Vă doresc succes!
CONSTANTIN L.
"Am neoplasm uterin operat"
(Răspuns pentru MARIA, F. AS nr. 934)
Vă recomand cu căldură să folosiţi medicamentul Culevit, distribuit în România de CaliVita. Este un puternic stimulator al imunităţii pasive, cu bune rezultate în tratarea bolilor canceroase (alături de celelalte medicamente). Noi l-am folosit cu succes în familie.
VALERIA - Brăila
"Mi se descuamează pielea de pe nas"
(Răspuns pentru LUMINIŢA - Bacău, F. AS nr. 1272)
Cu încredere vă recomand Nidoflor, unguent ce se găseşte în farmacii. Are rezultate uimitoare şi un preţ accesibil. Vă sfătuiesc să-l folosiţi chiar şi după vindecare, o perioadă scurtă (cam 10 zile). În caz că boala reapare, repetaţi tratamentul cu toată încrederea (deşi cred că nu va fi cazul). Vă doresc multă sănătate!
Cătălin - jud. Prahova
"Caut un remediu eficient pentru ulcer duodenal"
(Răspuns pentru MIRUNA, F. AS nr. 1296)
Georgeta - Constanţa
"Vreau să scap de fibromul uterin fără operaţie"
(Răspuns pentru MARIA, F. AS nr. 1320)
Fiind diagnosticată în toamna anului trecut cu mici fibroame uterine (fază incipientă), am apelat la Cabinetul "Steaua Divină" din Iaşi, unde mi s-a recomandat Siropul Flavin 7, din Ungaria, pe bază de bioflavonoide. Am urmat tratamentul prescris: câte 10 ml de sirop, de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mese. Se ţine sub limbă cât de mult posibil, înainte de a se înghiţi. După 3 luni, ecografia uterină nu mai arăta nici urmă de fibroame. Siropul Flavin 7 poate fi comandat şi online.
Multă sănătate!
DIANA BEJAN
"Am degenerescenţă maculară"
(Răspuns pentru LAURA - Iaşi, F. AS nr. 1321)
Laura, îmi pare rău că trebuie să îţi spun, dar degenerescenţa maculară nu se vindecă. Este genetică (moştenită), celulele optice centrale se modifică şi rămân celulele periferice ca să mai întrezărim puţin. Pentru încetinirea evoluţiei se recomandă suplimentul alimentar Nutrof Total (o pastilă pe zi în timpul mesei de prânz), care conţine Luteină şi Zeaxantină (plus vitamine şi minerale). Găsim aceste elemente chimice (necesare vederii) şi în alimentele verzi, precum: broccoli, salată verde, spanac, ceapă verde, kiwi, varză creaţă, morcov crud şi altele. La plafar vei găsi un ceai oftalmic (două căni pe zi) din flori de crăiţe, care conţin, şi ele, luteină.
Eu am fost mioapă, am operaţie pentru cataractă la ambii ochi, iar în ultimii 15 ani, a apărut degenerescenţa. Am "numai" 93 de ani, mă descurc singură, îmi fac menajul cu multe pauze de odihnă. Îţi doresc numai bine şi sănătate!
ANGELA - Craiova
P.S. Stimată redacţie,
Am respect şi consideraţie pentru dumneavoastră. Nu mai pot citi şi mă mulţumesc doar cu titlurile mari. Nu mă pot lipsi însă de "Formula AS" şi o cumpăr mereu, şi pe musafirii pe care îi mai am îi rog să îmi citească.
"Băiatul meu face pipi în pat noaptea"
(Răspuns pentru LENUŢA V., F. AS nr. 1323)
Copilul trebuie tratat cu multă înţelegere. Să nu fie lovit sau certat că face pipi în pat. Să se evite stresul. Pentru detectarea cauzelor e necesar să consultaţi medicul. Un tratament inedit al enurezisului: se mănâncă o felie de pâine prăjită, îmbibată cu o linguriţă cu ulei de nucă, în fiecare seară, timp de 15 zile. (Băiatului i se poate da câte o bomboană acrişoară ca să nu fie dezgustat de tratament până la sfârşitul celor 15 zile.) În cazul în care nu s-a obţinut rezultatul dorit, se poate repeta tratamentul. Uleiul de nucă presat la rece se găseşte la magazinele naturiste. Să fie proaspăt. La ora culcării, i se dă copilului câte o linguriţă de miere (de salcâm). Aceasta va acţiona în două direcţii. Ca un calmant pentru sistemul nervos, dar şi ca să atragă şi să reţină lichidul în timpul orelor de somn. De 3 ori pe zi, să bea câte o ceaşcă de infuzie de sunătoare. Un rol important are şi uleiul esenţial de chiparos. I se vor da câte două picături dimineaţa, la prânz şi seara, cu zahăr sau miere, până la ameliorare. Să se elimine din dietă băuturile carbogazoase, ciocolata, cacao, spanacul preparat, produsele care conţin cafeină, coloranţii alimentari. Să se adauge un supliment de proteină. Pudra de soia, pudra de zer, albuşul sunt surse de proteină.
Conform terapeuţilor chinezi, trebuie stimulată energia renală şi trebuie încălzit abdomenul. Frecaţi cu baza palmei pântecul copilului, în zona dintre buric şi pubis, făcând mişcări rotative în sensul acelor de ceasornic, timp de cinci minute. După ora cinci după-amiaza, să nu se mai sporească cantitatea de lichid.
Tratamentele prezentate mai sus nu se pot substitui consultaţiei medicale indispensabile. Îi doresc copilului însănătoşire grabnică.
EMILIA S. - Bicaz
"Mi s-a propus extracţia tuturor dinţilor. Ce să fac?"
(Răspuns pentru SIMEON I., F. AS nr. 1324)
Bună ziua! Vă scriu în legătură cu problema d-nului Simeon. Situaţia lui e gravă, am trecut şi eu prin ea, dar am rezolvat-o. Dacă nu face nimic, nici extracţii, nici vreun tratament, va ajunge la gangrena pulpară. Se necrozează nervii, se înnegresc dinţii, apoi se rup. Eu am avut o situaţie identică, în urma unui abces dentar. Un rest de infecţie, la o rădăcina curbă, a emigrat la toţi dinţii frontali. Am încercat toate tipurile de antibiotic, inclusiv penicilina, fără rezultat... Tata, medic stomatolog, care scotocea după cărţile de medicină, că avea pacientul zero în faţa lui, a decis să mă ducă la o colegă de facultate, conferenţiar în Timişoara, în ideea că ar putea oferi o soluţie. Până atunci, am scris "Formulei AS", care mi-a sugerat să folosesc ulei de oregano până la sugestia vreunui cititor, sugestie care nu a venit. Am luat oregano, dar m-am dus şi la Plafar şi le-am cerut cel mai tare antibiotic naturist. Mi-au dat Citrosept. Am luat un an, de două ori pe zi, câteva picături la un pahar cu apă. În paralel, am luat şi oregano, tot aşa. Într-un an, am scăpat de gingiile zvâcninde ale dinţilor frontali. (Nu înţeleg de ce d-nul Simeon nu a pomenit de niciun antibiotic şi de ce i s-au propus extracţii şi nu antibiotice cu spectru larg, care pot rezolva "n" tipuri de infecţii. O extracţie costă foarte mult, iar să scoţi o gură întreagă e o avere. Asta o fi? Să caute şi un specialist în patologie infecţioasă, să stabilească la ce antibiotice răspunde infecţia lui, mai ales că ştie tipul de infecţie.) Extracţia tuturor dinţilor e o glumă proastă. Dar dacă nu va face ceva, e evident că va rămâne cu dinţii în palmă. Eu am scăpat de acest coşmar datorită vouă, "Formula AS", şi vă mulţumesc înmiit. Să-l ajutăm şi pe d-nul Simeon. Ce-i un om fără un zâmbet? Azi, Citroseptul se numeşte Citrosol. Numai bine!
CANTEMIRA MAGIRESCU