Este vorba despre o dietă uşoară, de vară, în urma căreia câştigul va fi o siluetă de invidiat, dar şi un ten de catifea.
Caisele au puţine calorii, dar o mare bogăţie de vitamine, minerale şi fibre, ceea ce le face nutritive, tonifiante şi uşor de digerat. Ele sunt bine tolerate chiar şi de cei cu "stomac sensibil". Campioane la conţinutul de betacaroten (din familia vitaminei A), şi vitamina C, caisele produc şi regenerarea pielii, vindecarea ei de acnee şi alte afecţiuni.
Reţeta:
Dieta se ţine o săptămână, în care slăbiţi până la 3 kilograme. În acest timp, veţi consuma câte un kilogram - un kilogram şi jumătate de caise crude şi bine coapte, pe zi, repartizate în 3-4 porţii. În afară de de caise, aveţi voie zilnic 100 g de carne slabă la grătar, sau 200 g de brânză de vaci, sau 300 ml de iaurt, unul sau două ouă fierte, una - două felii de pâine integrală, una - două porţii supă-cremă de legume cu un strop de ulei. Ceaiul şi cafeaua fără zahăr sunt permise, iar apa plată, cel puţin 2 litri pe zi.