Este vorba despre o dietă ușoară, de vară, în urma căreia câștigul va fi o siluetă de invidiat, dar și un ten de catifea.
Caisele au puține calorii, dar o mare bogăție de vitamine, minerale și fibre, ceea ce le face nutritive, tonifiante și ușor de digerat. Ele sunt bine tolerate chiar și de cei cu "stomac sensibil". Campioane la conținutul de betacaroten (din familia vitaminei A), și vitamina C, caisele produc și regenerarea pielii, vindecarea ei de acnee și alte afecțiuni.
Rețeta:
Dieta se ține o săptămână, în care slăbiți până la 3 kilograme. În acest timp, veți consuma câte un kilogram - un kilogram și jumătate de caise crude și bine coapte, pe zi, repartizate în 3-4 porții. În afară de de caise, aveți voie zilnic 100 g de carne slabă la grătar, sau 200 g de brânză de vaci, sau 300 ml de iaurt, unul sau două ouă fierte, una - două felii de pâine integrală, una - două porții supă-cremă de legume cu un strop de ulei. Ceaiul și cafeaua fără zahăr sunt permise, iar apa plată, cel puțin 2 litri pe zi.