Secrete chinezeşti: CEAIUL ALB
Ce-ar trebui oare să bem la prânz, atunci când dăm iama în mâncăruri grele şi grase, ca să nu le lăsăm să se transforme în "perne", în jurul taliei? Răspunsul e simplu: două căni de ceai alb, băut la mijlocul zilei, scad absorbţia grăsimilor şi intensifică metabolismul. Consumat din vremuri străvechi în China, pentru menţinerea tinereţii şi a sănătăţii, este obţinut din muguri şi frunze tinere ale arborelui Camellia sinensis...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Clubul dietelor de slabit"
Afisare: 361 - 373 din 373 articole
-
Ceaiul de fasole
Numarul 625 -
Regimul hipocaloric
Numarul 624 -
Reteta cu miere si ceapa
Numarul 623 -
Regimul Glyx
Numarul 621 -
Regimul Oshawa
Numarul 620 -
Bors, seminte de dovleac si vointa
Numarul 619 -
Un duo infailibil: usturoi si orez
Numarul 618 -
Oare dietele nu functioneaza niciodata?
Numarul 617 -
Dietele de o zi
Numarul 616 -
"Slabiti cu ceai de papadie!"
Numarul 615 -
Yoga, contra grasimilor de pe abdomen
Numarul 614 -
Reteta cu apa mestecata
Numarul 613 -
Regimul cu iaurt Dietetic
Numarul 612