(în fiecare zi se ţine acelaşi regim)
Micul dejun : Dimineaţa se bea un pahar cu lapte bătut sau chefir amestecat cu o linguriţă rasă de scorţişoară şi se mănâncă o feliuţă de pâine integrală, unsă cu brânză de vaci proaspătă, nesărată. Persoanele hipotensive înlocuiesc scorţişoara cu tărâţe de grâu.
Dejun: Un pahar cu ceai cald (verde sau negru) fără zahăr şi o prună uscată.
Prânz: O farfurie cu ciorbă de legume (fără cartofi) caldă, 100 g file de peşte fiert în abur sau fript.
Gustare: Două roşii de mărime medie.
Cina: Un pahar cu lapte bătut, amestecat cu frunze de pătrunjel sau ţelină, tocate mărunt.
Săptămâna II
Micul dejun: Un pahar cu suc de fructe sau legume proaspăt stoarse, o feliuţă de pâine neagră, cu o jumătate de linguriţă de miere de albine.
Dejun: Trei felii mici de brânză de oi, un pahar cu ceai verde, cu o felie de lămâie.
Prânz: Dovlecei la grătar plus 200 g carne de curcan fiartă. Un pahar de ceai din măceşe sau apă caldă cu suc de lămâie.
Gustare: O jumătate de grepfruit roz.
Cina: Un pahar ceai de măceşe sau ceai de gălbenele, o feliuţă de pâine integrală, unsă cu brânză de vaci nesărată sau cu miere de albine.
Micul dejun: Un pahar cu lapte cald sau chefir, cu jumătate de linguriţă miere de albine, un măr.
Dejun: O feliuţă de pâine de orez sau integrală, cu 70-80 g de şuncă slabă, şi un pahar de lapte bătut.
Prânz: Orez brun fiert - 100g, ciuperci fierte înăbuşit - 70 g. Un pahar suc de morcovi proaspăt stors.
Gustare: Un pahar cu lapte bătut, cu scorţişoară sau tărâţe de grâu.
Cina: Un măr mare copt, cu scorţişoară şi miere de albine, un pahar ceai de măceşe.
Săptămâna IV
Micul dejun: 100 g friptură rece de curcan, o ceaşcă de cafea sau ceai verde.
Dejun: Două mere verzi de mărime medie, sau o jumătate de grepfruit.
Prânz: Două ouă fierte tari, salată din legume proaspete, cu mărar şi pătrunjel, 200 g carne de viţel fiartă cu zarzavat, o cană de apă cu o linguriţă suc de lămâie.
Gustare: Un pahar cu ceai de măceşe, un măr mare.
Cina: Un pahar de chefir cu frunze tocate de mărar şi pătrunjel, două feliuţe de pâine neagră prăjită.