Grecu Val
Nume | Val |
Prenume | Grecu |
Locatie | - |
<confidential> | |
Website | - |
Yahoo! | - |
MSN | - |
ICQ | - |
Jabber | - |
AIM | - |
Activitate forum | Nici un mesaj |
Comentarii scrise de Grecu Val
Afisare: 1 - 5 din 5 comentarii
detalii14.11.2011, 03:18
Pentru o indreptare istorica trebuie argumente, probe, justificari. D-le Rus asteptam,,,,,,,
O indreptare istorica: NIKOLA TESLA a fost roman!
29.07.2010, 05:27
"la
sacrificare, animalul fabrica cea mai puternica otrava - xantina" asa
afirma autorul.
Am incercat sa aflu detalii despre aceasta otrava, am gasit doua nume:
xanthina si xanthana niste akcakoizi prezenti in mod curent in plante si
animale, nicaieri categorisiti ca otravuri.
Discutind despre carne, toata lumea "stie" ca este toxica. Toate
retetele naturiste, de altfel cu f. bune rezultate, exclud carnea din
alimentatie. Celebrul Valeriu Popa interzicea carnea, cu mici exceptii,
admitea putina carne de iepure salbatic.
Si totusi ne impiedicam de fapte. Anumite populatii consuma carne in
cantitati apreciabile, peste 85%.
Printre altele se pot cita: eschimosii, masaii, o serie de indieni din
America de Nord si altii.
Eschimosii maninca aproape numai produse anumale, foca, karibu, peste,
icre de peste, ursi, balene (cind prind). Si au o sanatate perfecta,
fara cancere, diabet, boli de inima, fara carii dentare.
Cum se impaca conceptia noastra despre toxicitatea carnii si alimentatia
acestor "primitivi" ?.
Sa tinem cont de urmatoarele:
- calitatea carnii acestor populstii este cu totul superioara a ce gasim
noi la pietele noastre din UE sau America,
- prin carne noi intelegem muschi, primitivii aceia consuma si organele,
mai ales organele, ficat, rinichi, stomac, maduva, sange, etc. Dr.
Watson Price publica un raport extrem de interesant prin anii 1930,
foarte util de consultat, in care spune printre multe altele ca anumiti
indieni din Am. de N. dau muschiul la caini iar ei mainca organele, mult
mai pretioase.
- carnea pe care noi o consumam este obligatoriu prajita, fripta, fiarta
deci trecuta prin caldura intensa, ceilalti "primitivii" o maninca
uscata, cruda sau sarata, deci neincalzita mai sus de temperatura
corpului nostru.
Un caz celebru este Aajonus Vanderplenitz din SUA. S-a vindecat pe el
insusi de cancer si pe altii de dif. boli cu carne cruda, chiar pe fiul
sau care era intr-o situatie extrem de critica. Exemplul sau a fost
urmat de multi. Desigur, carnea consumata de ei este de f. buna
calitate, certificata, si desigur f. scumpa.
Probabil ca putem concluziona astfel: carnea este un aliment complex si
util cu conditia sa fie f. buna calitativ si minimum procesata, sub
temperatura corpului uman.
In ce priveste chinurile bietelor animale am toata compasiunea, personal
nu mananc carne cu exceptia pestelui salbatic de apa rece de preferat.
Dvs. ce parere aveti ?.
23.03.2009, 06:02
Un articol care spune mult adevar printre rinduri. Il asteptam.
Un mic detaliu care-mi este neclar. D-nul Ghinoiu afirma " ...toti si-au pastrat numele antic, noi ne-am schimbat numele". Oare de unde vine numele "roman"?. In fond, dupa cela discutate aici nici nu vine de la Roma ci de la ceva mult mai vechi, poate de la "arminii" si atunci "ne-am pastrat numele" si sintem de fapt mult mai conservatori....decit ceilalti.
Perit-au dacii? Si daca da, de ce?
15.02.2009, 07:38
Marin Moraru are talent, este actor.
Cu Florin lucrurile stau altfel. Este chipes, este celebru, este un om simpatic, pare sa aiba inima buna, este o prezenta. Problema este ca nu are talent. Cu toate eforturile sale nu se ridica nici la nivel mediocru.
Dar atrage gloata.
Doi pentru eternitate: Marin Moraru si Florin Piersic
15.02.2009, 06:12
Aceasta este America care o vedem in scena, pentruca lumea este o scena, nu-i asa.... Adica scena unui teatru..... Nu teatru, circ.
Si cine este in spatele scenei/ arenei?.