Reţete cu legume de iarnă
"Din vremuri străvechi, la vreme de iarnă, când natura e îngheţată şi vitregă, legumele sunt preţioase ca sursă rezistentă de hrană, dar şi ca adevărate reţete de sănătate. Puse cu grijă în lădiţe cu nisip, învelite în hârtie ori agăţate la uscat, legumele depozitate în beciurile din gospodăriile ţărăneşti îşi păstrau bine calităţile şi savoarea. În lunile de iarnă grea, bunicii noştri aveau ce pune pe masă, chiar dacă nu existau supermarket-uri şi frigidere. Şi tot legumele proaspete, murate sau fierte, erau folosite şi ca "medicamente". Iată câteva remedii de casă, verificate drept "sigure"."
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Medicina populara"
Afisare: 201 - 203 din 203 articole
-
Retete stravechi, incercate, deci sigure
Numarul 872 -
Leacuri cu usturoi
Numarul 870 -
Durerile de cap
Numarul 855