Iată de ce, pentru mine, lupta cu excesul de greutate e o luptă pentru a exista (câteva kilograme în plus te lasă la sol şi la pensie). După ani lungi de privaţiuni şi de foame, metoda pariziană (am botezat-o aşa datorită originii sale) m-a ajutat să slăbesc în condiţii alimentare normale, adică mese uşoare şi dese (grătare cu garnituri, peşte, multe legume şi fructe) şi nu sarmale, ciorbe şi prăjituri. Procedeul e cât se poate de simplu: mâncaţi un măr, o pară sau un cartof fiert în apă, cu o oră înainte de mese (dimineaţa, la prânz şi seara, sau şi mai des). Această gustare joacă rolul de dop digestiv, diminuându-vă considerabil apetitul. Dacă regimul e ţinut consecvent, se slăbesc 3-4 kilograme pe lună. Autoarea reţetei e o dieteticiană celebră în Franţa (Marie Françoise Plisier). I-am găsit metoda într-o revistă pe care am cumpărat-o într-o escală la Paris. De când o aplic, am slăbit peste 5 kg. Din precauţie, eu am renunţat total şi la zahăr (înlocuindu-l cu miere) şi-am redus simţitor cantitatea de sare (reţine apa în organism). Vă doresc mult succes.
Angela - Bucureşti