Dieta se adresează doamnelor care vor să corecteze rapid dezastrele lăsate de desfrâul culinar pe care nu şi l-au putut stăvili, de-a lungul sărbătorilor prăznuite cu mese întinse. Nu e uşor de urmat, dar rezultatul e pe măsura efortului.
Regimul se ţine 5 zile, timp în care nu se vor consuma decât alimentele indicate mai jos. Ca lichide, sunt permise ceaiul şi cafeaua neîndulcite şi, obligatoriu, se vor bea cel puţin 2 litri de apă pe zi.
Mic dejun: doi cartofi fierţi, cu un praf de sare.
Gustare: un pahar de suc proaspăt de portocale.
Prânz: o salată mare de legume crude (salată verde, roşii, ardei, castraveţi) sau fierte la aburi (dovlecei, ţelină, sparanghel, fasole verde, praz), asezonată doar cu suc de lămâie.
Gustare: o felie de pâine prăjită, un măr.
Cina: un iaurt mic (200 g).