Puteţi slăbi între 3-4 kg pe lună dacă după fiecare masă beţi o cană fierbinte de ceai de rozmarin. Peste 50 g de flori se toarnă un litru de apă fierbinte şi se lasă vasul acoperit 5 minute.
Ceaiul de soc
Are şi el efecte depurative şi topeşte grăsimile. Ceaiul se prepară din două linguriţe cu vârf de soc peste care se toarnă 250 ml apă clocotită. Se lasă să se infuzeze, apoi se bea (de preferinţă spre seară). Ceaiul de soc se recomandă mai ales femeilor care alăptează şi vor să revină la greutatea normală.
Ceaiul din teci de fasole
După numai o săptămână, puteţi scăpa de 2-3 kilograme, dacă beţi următorul ceai: 4 linguriţe de teci de fasole (uscate şi fărâmiţate) se fierb 20 de minute în 250 ml apă. Ceaiul se bea în trei reprize, pe parcursul unei zile.
MARIOARA - Mangalia