Dieta 1
Timp 3-4 săptămâni, 2 zile pe săptămână, consumaţi până la 1 kg de struguri pe zi, proaspeţi, bine spălaţi (pentru a îndepărta chimicalele cu care viile sunt stropite din belşug), fără alte alimente. Strugurii se consumă pe parcursul unei zile, în porţii mici. Se pot înlocui cu 800 ml - 1,5 litri de must, care se bea repartizat în cantitate mică, de mai multe ori, de-a lungul zilei. În celelalte zile ale săptămânii, axaţi-vă pe legume crude şi fierte şi fructe în cantităţi mici, carne şi brânzeturi slabe, ouă. Aveţi voie cafea şi ceai neîndulcite şi e necesar să beţi cel puţin 2 litri de apă. Slăbiţi 1-2 kilograme pe săptămână.
Dieta 2
Timp de 2-3 săptămâni, consumaţi de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale, câte un ciorchine de strugure. Pentru a avea rezultate, reduceţi porţiile din celelalte alimente la jumătate şi evitaţi făinoasele, dulciurile, preparatele cu conţinut mare de grăsime şi de sare. Aveţi voie cafea, ceai neîndulcit şi cel puţin 2 litri de apă pe zi. Slăbiţi astfel, în condiţii optime, 3-4 kilograme, în 3 săptămâni.