ALIFII
Alifie de galbenele - Ingrediente: * 1 pumn (mare!) de flori, frunzulite si tije de galbenele (proaspete, neatinse de mana) * 500 g untura de porc / Mod de preparare: * Se incinge untura de porc si se adauga plantele maruntite. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa 10 minute, si apoi sa stea trei zile la temperatura camerei. In a patra zi, se mai incinge o data amestecul si se strecoara printr-un tifon. * Se toarna alifia in borcanele si se lasa sa se raceasca. Se inchid borcanelele cu capac si se pastreaza la rece. Preparati intotdeauna doar cantitatea de alifie pe care s-o folositi intr-o perioada scurta. ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Medicina populara"
Afisare: 201 - 203 din 203 articole
-
Retete stravechi, incercate, deci sigure
Numarul 872 -
Leacuri cu usturoi
Numarul 870 -
Durerile de cap
Numarul 855