M Eddie
Nume | Eddie |
Prenume | M |
Locatie | - |
<confidential> | |
Website | - |
Yahoo! | - |
MSN | - |
ICQ | - |
Jabber | - |
AIM | - |
Activitate forum | Nici un mesaj |
Comentarii scrise de M Eddie
Afisare: 1 - 1 din 1 comentariu
Cata bere rezulta din aceasta reteta?28.08.2009, 17:43
De ce se tine orzul la frigider si cum se face aceasta... pur si simplu intr-o punga asa uscat cum il procuram? Nu se pomeneste cantitatea de apa utilizata, doar la decoctul de hamei se vorbeste de un litru de apa. Puteti clarifica cantitatile de apa utilizate? Mi se pare interesanta reteta pentru ca foloseste orz incoltit(care nu se fierbe si deci isi pastreaza vitaminele) si nu se mai cere malt. De asemenea ce tarie are berea rezultata din aceasta reteta? M-ar interesa mai mult o bere nealcoolizata (slab alcoolizata).