Medicina romaneasca da o lovitura internationala:-Diavit-
-Diabetul tratat cu un medicament naturist -
"Nici un om de stiinta nu poate
contesta cercetarile noastre"
- Eridiaromul nu mai e singur pe lume. Recent ati realizat un nou produs natural "infratit" - botezat Diavit, pe cale sa revolutioneze lumea medicala. Care este povestea lui?
- Totul a plecat de la scrisorile cititorilor "Formulei As", prin care ne relatau ca le scadea glicemia in urma tratamentului cu Eridiarom. Oamenii imi scriau ca luasera Eridiarom pentru dureri abdominale si diaree si se simt foarte bine la capitolul diabet. Dar ma mai intrebau ce doza trebuie luata ca sa scape de injectiile cu insulina. Cunosteam actiunea usor hipoglicemianta a extractului de afine, insa nu ma gandisem niciodata ca am putea ajunge la aceste rezultate uimitoare. Acest fapt m-a obligat sa incep noi experiente pe animale de laborator. Am observat ca prin tratamentul cu Eridiarom este stimulat procesul regenerativ al pancreasului, care este afectat de diabet (celulele beta care produc insulina sunt distruse). Dupa trei luni, celulele erau aproape complet refacute, acestea incepand sa secrete din nou insulina.
- Descoperirea dvs. este cu adevarat revolutionara!
- Intr-adevar, vindecarea diabetului parea de domeniul fantasticului acum cativa ani. Ei bine, se pare ca am gasit un nou drum in tratamentul acestei boli. Toate cercetarile noastre au scos la iveala aspecte stiintifice perfect logice, pe care nici un om de stiinta din domeniul medical nu le poate contesta. Ba si mai mult. Observand ca la diabetici se diminueaza valorile normale de microminerale din sange, si stiind ca cea mai buna sursa naturala de minerale si vitamine este catina, in compozitia noului nostru produs am combinat afinul cu catina, doua plante binecuvantate de Dumnezeu. Asocierea dintre cele doua concentrate naturale este exceptionala. Doza este de 3 g pe zi, iar tratamentul are rezultate imediate. Dupa primele zile dispare constipatia, dupa 20-25 de zile medicamentul actioneaza asupra retinei si se imbunatateste vederea (rezultate foarte bune s-au obtinut in retinopatiile diabetice). Un alt rezultat benefic este dat de polifenoli, prezenti in cantitati mari in Diavit: capilarele devin elastice, se imbunatateste circulatia sanguina, se normalizeaza tensiunea arteriala si, in final, dispar durerile musculare. Scaderea valorilor glicemiei s-a observat in majoritatea cazurilor, chiar din prima saptamana de tratament cu Diavit.
- Studiile le-ati facut in colaborare cu medicii specialisti in diabet?
- Toate studiile medicale facute asupra diabetului la om sunt facute de medici umani. Studiul pe animale a fost facut de colectivele noastre din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara din Cluj-Napoca. Am colaborat si cu profesorii de la Facultatea de Farmacie, medicii de la Spitalul Cfr si clinicile de pediatrie din Cluj-Napoca si Targu-Mures. Pot spune ca avem girul specialistilor in domeniu, iar medicii sunt incantati de rezultate si deschisi la acest tratament.
"In 99% dintre cazuri,
diabetul e provocat de stres"
- Aveti o teorie proprie despre declansarea diabetului...
- Medicina a demonstrat ca glicemia este influentata de hormonii pancreatici, de hormonii tiroidieni, de hormonii cortico-suprarenali si de hormonii de crestere, in total fiind cira 15-17 hormoni care controleaza glicemia. Orice dereglare a acestor hormoni poate duce la aparitia diabetului. Totusi, in 99,9% din cazuri, diabetul este provocat de stres, ereditatea nefiind atat de importanta. Stresul este un factor important, mai ales la copii (determinat de divortul parintilor, de filmele de groaza pe care le vizioneaza, de diverse alte sperieturi si stari de soc, de sistemul de educatie foarte incarcat etc.). Dar si adultii, in urma unui stres intens (provocat de o mare suparare, de un accident, de decesul unei persoane apropiate, de un divort, de o sperietura etc.), se pot imbolnavi de diabet.
Cand vorbim despre diabet, nu trebuie sa ne gandim numai la neplacerea provocata de injectarea insulinei si la calcularea hidratilor de carbon care trebuie consumati la o masa, ci si la complicatiile acestei afectiuni, unele mai periculoase chiar decat boala in sine: orbire, amputatii etc.
"Energia este ca si benzina:
rezervorul se umple inainte de a
folosi masina, nu inainte de a o baga in garaj"
- Este important sa se respecte, pe cat posibil, dieta diabetica. Regimul alimentar nu este foarte strict, dar trebuie respectate niste reguli de baza: nu se consuma paine alba si integrala, ci numai paine neagra; nu se consuma grasimi, dulciuri, orez, cartofi, fulgi de porumb si miere de albine. Se pot consuma: paste fainoase, linte, mere si suc de mere, pere, portocale, struguri, carne slaba de orice fel, iaurt, fasole uscata, chiar si ciocolata (cate o tableta!). Seara, cina trebuie sa fie foarte usoara, astfel incat sa nu sature. Masa de baza trebuie luata dimineata. Energia este ca si benzina: rezervorul se umple inainte de a folosi masina, nu inainte de a o baga in garaj. Cand organismul este in stare de repaus, nu poate consuma intreaga energie calorica rezultata din alimentatie, si atunci totul se depune in stratul adipos. De asemenea, este foarte important ca bolnavii diabetici sa faca multa miscare si sport, eventual in casa, cu o bicicleta medicinala.
Parintii trebuie sa aiba mare atentie la dulciurile pe care le mananca cei mici, mai ales la cele cu coloranti si conservanti! Copiii consuma enorm de multe dulciuri si li se blocheaza pancreasul.
- O alta problema a bolnavilor diabetici este scaderea gradului de coagulare a sangelui... Tratamentul cu Diavit rezolva acest deficit?
- Plagile se vindeca mai rapid, la foarte multi pacienti diabetici, prin simpla incepere a tratamentului cu Diavit. Pentru a rezolva aceasta mare problema a bolnavului de diabet (care de multe ori nu poate fi supus unor interventii chirurgicale de urgenta), pe baza acelorasi principii active din Diavit, am realizat si o crema puternic cicatrizanta, care vindeca plagile in timp record. Aceasta este o inventie de ultima ora, careia nici macar nu i-am dat inca un nume. Nu arata ea prea frumos, dar este ieftina si extrem de eficienta...
- Cat dureaza tratamentul cu Diavit?
- Intotdeauna, tratamentul si abordarea terapeutica vor fi diferite la copii, la adulti si la persoanele supraponderale. Durata tratamentului va fi stabilita in functie de vechimea bolii, de varsta, de regimul alimentar si capacitatea pacientului de a face miscare. Cura de baza este de 90 de zile, iar daca rezultatele intarzie sa apara, tratamentul se repeta. Este bine ca persoanele care au urmat tratamentul si s-au vindecat de diabet sa mai ia cate o tableta pe zi, pentru intretinere.
Diavit este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei, nu are contraindicatii sau efecte secundare. Pretul lui este de 12,5 Ron flaconul (cu 60 de tablete), care ajung pentru 20 de zile de tratament. Din pacate, capacitatea noastra de productie este foarte redusa si nu avem posibilitatea sa acoperim cererile.
Cazuri
Vindecari diabetice cu Eridiarom.
Diavitul va inmulti si mai mult cazuistica
D-l D.M. (54 de ani), din jud. Bistrita-Nasaud, a avut acum 22 de ani un grav accident de circulatie, in urma caruia a facut diabet. Din cauza bolii i s-a amputat un picior, iar de 4 ani era complet orb, ca urmare a agravarii retinopatiei. Dupa 4 luni de tratament cu Eridiarom, si-a recapatat vederea!
D-na F.S. (73 de ani) din Cluj-Napoca avea diabet din 2001, cu o glicemie de 270 mg, si facea tratament cu Siofor. Incepe sa ia Eridiarom in februarie 2002. Treptat, ii scade glicemia (martie: 235 mg, aprilie: 200 mg, mai: 170 mg, iunie: 127 mg). In prezent se simte foarte bine. Din 2003 nu mai foloseste decat Eridiarom, avand o glicemie constanta de 84-89 mg.
D-l I.G. (59 de ani) din Cluj-Napoca sufera de diabet din 1997, dupa un stres intens. Este supraponderal si face tratament cu Meguan, Glubomec, Diaprel. Glicemie: 320 mg, cu tendinte de scadere pana la 240 mg. In septembrie 2004 incepe tratamentul cu Eridiarom - 9 tablete pe zi (in paralel, mai foloseste si Glubomec). In timpul tratamentului, glicemia scade pana la 97 mg. Stare generala foarte buna, doarme bine, poate manca orice, are activitate fizica. Continua tratamentul.
D-ra M.C. (25 de ani) din Bistrita are un diabet depistat in iunie 2003, cu o glicemie de 245 mg. I se instituie tratament cu insulina (9 u.i. de 3 ori pe zi) si insulina retard (12 u.i.). 17 mai 2004 - incepe in paralel tratamentul cu Eridiarom. 2 iulie 2004 - stare generala foarte mult imbunatatita. Face chiar crize de hipoglicemie, iar medicul curant ii scade doza de insulina cu cate 1-2 u.i. lunar. 22 octombrie 2004 - valoarea glicemiei scade la 72-80 mg. Nu mai face tratament cu insulina injectabila. I s-a imbunatatit mult respiratia, nu mai oboseste, se simte foarte bine. Continua tratamentul de intretinere.
D-l C.M. (48 de ani) din Cluj-Napoca sufera de diabet din 1996, fiind in tratament cu Manilin. Are glicemia 187 mg. A luat Eridiarom din 20 iulie 2002 si valoarea glicemiei a scazut constant, pana cand nu a mai fost nevoie de tratamentul cu Manilin. In prezent se simte foarte bine, avand o glicemie de 79-85 mg.
Eficienta unguentului anti-diabetic
D-l I.F. (37 de ani) din Deva a avut un accident la locul de munca, in urma caruia i-au fost strivite degetele inelar si mic de la mana stanga. Au fost refacute chirurgical, dar plaga superficiala nu se cicatriza, din cauza diabetului de care suferea. I se face transplant de piele, dar nu da rezultate si i se propune fixarea ultimelor trei degete cu un lambou de piele recoltat de pe degetul mijlociu. Pacientul refuza. Dupa o saptamana de tratament cu unguentul "Roman-Morar" rana este vindecata complet.
D-l C.M. (55 de ani) din Turda este diabetic si a fost operat la picior (rezectie de calcaneu si 15 cm din tendonul lui Achile). Plagile chirurgicale nu se cicatrizeaza. Vindecat cu unguentul "Roman-Morar" dupa numai doua saptamani.
***
Lista succeselor obtinute cu aceste produse ar putea continua pe pagini intregi de ziar, d-l prof. Roman avand mai multe dosare cu observatii asupra tratamentelor. Imbucurator este faptul ca mintea neobosita a marelui savant clujean a reusit sa dea o noua speranta bolnavilor de diabet din Romania si, de ce nu, din intreaga lume. Speram ca inventia lui va fi tratata cu maxima seriozitate de forurile competente din Ministerul Sanatatii si Familiei si ca, eventual, se vor gasi si fonduri pentru dezvoltarea capacitatii de productie a acestor medicamente inovatoare. Sa nu uitam ca un alt mare savant roman, prof. dr. Nicolae Paulescu, a descoperit formula de sintetizare a insulinei atunci cand altii nici macar nu se gandeau ca ar fi posibil asa ceva, dar toate meritele - inclusiv Premiul Nobel pentru Medicina - au fost atribuite unor medici canadieni, care i-au pus in practica ideea, dispunand de laboratoare moderne si tehnica medicala avansata. Ar fi pacat sa pierdem din nou intaietatea in domeniu, mai ales ca in 5 mai 2004, agentiile internationale de presa comunicau faptul ca cercetatorii Universitatii Harvard (S.U.A.) au facut o descoperire de senzatie: "...contrar ideilor unanim acceptate, celulele producatoare de insulina situate in pancreas pot sa se regenereze, o descoperire ce deschide calea realizarii de noi tratamente antidiabetice, fara insulina..."! Sa fie o idee originala, sau una "inspirata" din expunerea d-lui prof. dr. Morar la o conferinta internationala, care a avut loc in 2002?
D-l prof. dr. Roman Morar poate fi contactat in scris, la adresa: Aleea Putna nr. 5, sc. 6, ap. 57, Cluj-Napoca, cod 400548 sau pe e-mail: rmorar@email.ro
22.03.2010, 13:09Popov Monica
E foarte trist ca asemenea valori se pierd si o data cu ele si sansa Romanilor de a se trata de a ceste boli care ne distrug nu doar pe noi.
Se pierde ocazia de a ne face cunoscuti si recunoscuti si prin cercetatorii si descoperirile facute de somitatiile ROMANESTI, nu doar de cersetori si handicapati. Fiecare sansa este pierduta prin dezinteresul aratat nu doar cercetatorilor, ci tuturor care vor sa scoata Romania din anonimatul in care ne afundam.
E o mare sansa de a ne lansa in lume cu ceva care se produce doar la noi, ceva care poate revolutiona lumea medicala si care aduce dupa sine niste castiguri de loc de neglijat. Pacat!
Arta cu toate ca e un tratament al sufletului a fost asezata precum Cenusereasa dar cand e vorba de ceva care poate salva prin redarea sanatatii si atat de important pentru omenire, care poate ajuta Omul si ar revolutiona medicina .
E trist, dureros de trist, faptul ca se lasa permanent poarta larg deschisa pentru a se afirma orcine mai putin ROMANUL si asta in toate domenile de activitate, nu doar intr-o singura directie.
Prin asta nu pierdem doar noi ci intreaga omenire din care suntem si noi parte integranta!!!!!!!!!
Mare pacat, se vede ca doar altii trebuie sa castige romanii raman de fiecare data pe locul 2(DOI).
Monica P. - Cluj