Minunea de la Sebesel Recomanda revista si prietenilor!
Draga [firstname,fallback=cititorule],
SOCIETATE | Formula AS › Numarul 997, Decembrie 2011
Minunea de la Sebesel - Credinta, traditia si harnicia sunt adevaratul aur al Ardealului
Peste munte de Rosia-Montana, chiar in judetul Alba, un sat de oameni gospodari si cu frica lui Dumnezeu da o lectie de prosperitate ce ar trebui luata model. Patronate de cativa sateni, mici afaceri de familie deschise la tot pasul ofera locuri de munca la sute de oameni din zona, fara sa se bata cu pumnul in piept, prin clipuri publicitare, si fara sa rada de pe suprafata Romaniei cinci munti. Cumpatati si muncitori, satenii le sunt si astazi recunoscatori dascalilor si preotilor care i-au invatat sa fie gospodari si sa-si castige painea acasa, prin munca, fara sa astepte ajutor de la altii. Si, mai cu seama, fara sa-si vanda pamantul trudit de stramosi si fara sa se lepede de traditia lor.
Reportaj de Ciprian RUS
*Cititi mai mult in editia tiparita a revistei "Formula AS"
Alte articole din acest numar
MEDICINA NATURII
MEDICINA NATURII
Revolutie in medicina... Miracolul are o baza stiintifica: Remedii naturale cu CELULE STEM
MEDICINA POPULARA
MEDICINA POPULARA
Elixiruri de viata lunga - Retete cu miere si sirop... de molid, de papadie sau de patlagina - foarte bune pentru sanatate
ORA DE CONSULTATIE
ORA DE CONSULTATIE
Dr. ION NICA - Cancerul ovarian - ucigasul tacut al unui numar tot mai mare de femei - depistat din vreme este vindecabil in proportie de 90%.
SPIRITUALITATE
SPIRITUALITATE
SIHASTRIA PUTNEI - Portret de monah in prag de iarna - Text de Sorin PREDA
LUMEA ROMANEASCA
LUMEA ROMANEASCA
VALI NICULESCU - "Acesta e sfatul meu pentru voi, tinerii: nu va lasati dusi de val!"
ECOLOGIE
ECOLOGIE
ERIKA STANCIU - Director Stiintific al Parcului National Retezat - "Printul Charles are dreptate. Padurile virgine ale Romaniei sunt unice"
Cele mai citite articole
MARIA NAGY
Viorel Vintila
CIOBURILE IUBIRII
Adina Bran
ENZIMELE VII
Florentin Popa
Facebook
Nu ratati!: ZODIACUL LUNII DECEMBRIE - Cu toate ca si ultima luna a anului contine o eclipsa (de Luna, in Gemeni, pe 10), decembrie are destule aspecte stabilizatoare, care ne ajuta sa continuam sa ne punem viata in ordine, din punct de vedere concret. Mersul inainte este sprijinit si de intrarea in miscare directa a trei planete: Uranus (din 11), Mercur (din 15) si Jupiter (din 26). Eclipsa nu este una comoda, cum a fost cea din noiembrie. Ea afecteaza mai ales Gemenii, Sagetatorii si Fecioarele, mai putin Pestii, desi nici acestia nu vor scapa nevatamati. Trebuie sa pornim de la premiza ca se pot produce scurtcircuite in comunicare, care atrag dupa sine efecte de ordin practic, de exemplu, ca incurcam data cu ora si ratam o intalnire importanta. Urmarile eclipsei de luna se vor face simtite pe parcursul urmatoarelor 28 de zile, cand un proiect sau o relatie pot ajunge la implinire sau se pot incheia. Cumparaturile pentru sarbatori se rezolva mai bine dupa 15.
Arhiva newslettere: Tablou cu un Rai romanesc - 20 Noiembrie 2011
Daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Formula AS, te rugam click aici.
RAZVAN FODOR - Telenovele si dragoste
Vino mai aproape de Formula AS! Urmeaza-ne pe Facebook sau aboneaza-te la feed-ul RSS!
Asul Verde
Cum poti contacta Formula AS? Scrie un e-mail la contact@formula-as.ro