Blestemul aurului - Reportaj de la Rosia Montana Recomanda revista si prietenilor!
Draga [firstname,fallback=cititorule],
SOCIETATE | Formula AS › Numarul 994, Noiembrie 2011
Blestemul aurului
(...) Cei mai multi si-au vandut casele, cu tot cu pamant, si acum isi plang de mila prin locuri straine. De-atata suparare, cinci dintre ei au fost gasiti spanzurati. Povestile lor au facut valva mare, oamenii s-au inspaimantat ca de un blestem, dar apoi, cu timpul, au inceput sa uite si sa vanda din nou. Cei de la Gold au venit si la ei sa-i intrebe daca nu vand. I-au dat afara pe poarta si de atunci n-au mai avut tupeu sa se intoarca. Din pacate, insa, banul face ravagii. Cum e cineva care vinde, vecinii toti se ingramadesc sa vada cat de mare e sacosa.
Reportaj de la Rosia Montana, de Catalin APOSTOL
*Cititi mai mult in editia tiparita a revistei "Formula AS"
Bine de stiut! - Sucurile proaspete de legume - izvor de tinerete pentru celule si creier (I)
"Hrana voastra sa va fie medicament!" - Sucurile stoarse de legume si fructe sunt resorbite repede si fara efort in sistemul digestiv, de unde ajung direct in sange si apoi in celulele somatice si cerebrale. In felul acesta, efectul lor ultravindecator se propaga rapid. Aflati numai din Formula AS cum sucurile recomandate stimuleaza mentinerea tineretii si elasticitatii celulelor si peretilor vasculari, grabind astfel procesele de vindecare. (pag. 7)
Alte articole din acest numar
MEDICINA FERICIRII
MEDICINA FERICIRII
Sentimentele bune ne fac sanatosi - Nu e nevoie sa fi expert in psihologie ca sa intuiesti ca sanatatea se afla in stransa legatura cu sentimentele noastre si ca depinde de ele. O banuiala care astazi e dovedita stiintific. (paginile 8 - 9)
ASUL DE INIMA
ASUL DE INIMA
DIN IUBIRILE MARIEI TANASE - (...) N-o vazuse niciodata pe Maria Tanase. Ii stia insa faima, faima ei de femeie magnetica, cu glas grav si tulburator... steaua scenelor muzicale din Micul Paris al superbilor ani '30... Evocari de Valentin IACOB, (pag. 20)
ASUL DE INIMA
ASUL DE INIMA
Ion CARAMITRU, Alexandru DARIE, Irina PETRESCU, Emil BANEA, Silvia KERIM, Alexandru SCHULDER - ganduri pentru cel plecat Dincolo: Cu drag, despre LIVIU CIULEI (pag. 21)
ACASA
ACASA
ION BOBARU, alchimistul de pe strada Galati - In sec. XXI, cand piata medicamentelor e invadata de produse industriale, farmacistul Ion Bobaru din Braila prepara in laborator, folosind instrumentar si manuscrise vechi, hapuri din vremea bunicilor. (paginile 22 - 23)
SPIRITUALITATE
SPIRITUALITATE
Arhimandrit GHERASIM ISCU - un mucenic al inchisorilor comuniste - Staret al Man. Tismana, care a murit la Penitenciarul Targu Ocna, alinand suferintele tortionarului sau - un anchetator de Securitate, ajuns, printr-o ironie a sortii, coleg de celula cu parintele. (paginile 26 - 27)
PLANETE CULTURALE
PLANETE CULTURALE
MOISE GURAN - "Ceea ce le spun in fiecare seara telespectatorilor este ca traiesc intr-o tara normala. O tara in care circul este doar secundar" Interviu de Ines HRISTEA, (pag. 29)
Cele mai citite articole
Intrebari grele
Cititor Formula AS
O indreptare istorica: NIKOLA TESLA a fost roman!
Ciprian Rus
Paducelul - stapanul inimii
Ilie Tudor
Facebook
TEST - VARSTA BIOLOGICA
Cati ani aveti cu adevarat? Fireste ca va cunoasteti data nasterii. Dar cat de tineri sau de batrani sunteti in realitate? Aici au un cuvant greu de spus conditia fizica, alimentatia si capacitatea de a fi fericiti. Aflati cu ajutorul acestui test daca varsta inscrisa in buletinul dumneavoastra e diferita de cea biologica. Si nu va ingrijorati prea tare: anii trec inevitabil, insa ei pot fi pacaliti cu strategii anti-aging.
Alte recomandari Formula AS: Ateliere creative pentru copii isteti - Auzim peste tot cum creativitatea trebuie sa fie pe primul loc, indiferent de domeniul despre care vorbim. Dar oare cum cultivam creativitatea celor mici astfel incat ea sa "fie de ajuns" si pentru atunci cand ei vor creste?
Arhiva newslettere: Adevaruri despre Rosia Montana
Daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Formula AS, te rugam click aici.
MOISE GURAN - Omul care aprinde speranta
Vino mai aproape de Formula AS! Urmeaza-ne pe Facebook sau aboneaza-te la feed-ul RSS!
Asul Verde
Cum poti contacta Formula AS? Scrie un e-mail la contact@formula-as.ro