Cea mai frumoasa si surprinzatoare gradina din Romania Recomanda revista si prietenilor!
[firstname,fallback=],
SOCIETATE | Formula AS › Numarul 975, 24 Iunie - 1 Iulie 2011
Cea mai frumoasa, cea mai bogata si surprinzatoare gradina din Romania se afla la Simeria. Aceasta comoara de nepretuit, cunoscuta ca a treia bijuterie vegetala din Europa, este in pericol sa dispara pentru totdeauna! Parcul dendrologic Simeria, vechi de trei secole, care cuprinde peste trei mii de specii de arbori, arbusti, flori si pasari, a fost revendicat de mostenitorii unei familii de nobili maghiari si acum face subiectul unui proces. Cititi un reportaj cu sufletul la gura!
SPIRITUALITATE
Taine ale ortodoxiei - Sfinte femei imbracate in straie barbatesti
Despre sfintele femei imbracate in straie barbatesti se spune ca numarul lor este anume ales ca sa repete in chip mistic cele zece fecioare din Evanghelie. Se mai spune ca, dincolo de orice incercare, acest numar a ramas neschimbat, Domnul randuind ca, atunci cand se savarsea una din femei, alta sa-i ia imediat locul.
D'ale Gurii Dunarii
Alte articole din acest numar
ACASA
Femeia dintre 68 de flori
Femeia dintre 68 de flori
ASUL DE INIMA
TEST: Codul iubirii
TEST: Codul iubirii
POP-ROCK
GIANNA NANNINI
GIANNA NANNINI
FORMA MAXIMA
Tratamentele anti-rid, un succes garantat?
Tratamentele anti-rid, un succes garantat?
MEDICINA MAGICA
Tainele plantelor
Tainele plantelor
TERAPII ALTERNATIVE
Afectiunile sezonului cald - ARSURILE SOLARE
Afectiunile sezonului cald - ARSURILE SOLARE
Cele mai citite articole
Razbunarea
Cititor Formula AS
Magicianul care vindeca oameni: Vasile Bologan
Florentin Popa
Laptele de capra - elixirul alb
Ilie Tudor
Facebook
Pentru a putea urmari posturile revistei pe pagina de Facebook, va rug sa va abonati cu un like.
Alte recomandari Formula AS: HOROSCOP - ZODIACUL LUNII IULIE | Rareori incepe o luna atat de dramatic ca aceasta: o eclipsa de Soare, in Rac, venita ca un fitil, pe fundalul marii cruci cardinale formate din Uranus in Berbec, Saturn in Balanta, Pluton in Capricorn, Soare, Mercur (iar din 5 si Venus) in Rac. Un fenomen similar a avut loc anul trecut, pe 11 iulie, insa acea mare cruce cardinala il cuprindea pe beneficul Jupiter, care anul acesta a fost inlocuit de anarhicul Uranus. Daca privim inapoi, la luna iulie a anului trecut, ne putem da seama cat de intelepte s-au dovedit deciziile luate atunci si sa le folosim ca reper, pentru a face fata acestei (ras)cruci. Tensiunile se mentin la cote maxime pana catre mijlocul lunii. Este important sa acceptam eventualele pierderi, dar sa nu le provocam, printr-o atitudine sfidatoare. E bine sa pastram o atitudine constructiva si sa stim sa apelam la sprijinul altora cand simtim ca situatiile ne depasesc. Va fi aproape imposibil sa revenim asupra actiunilor si atitudinilor noastre de acum - consecintele sunt cvasi-imuabile.
Ultimele newslettere trimise: Mai tare ca destinul | Societate, Fara Dumnezeu, orice iubire moare, Al Bano - Un om cu picioarele pe pamant
Daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Formula AS, te rugam click aici.
Anca Turcasiu - Vara marilor impliniri
Vino mai aproape de Formula AS! Urmeaza-ne pe Facebook sau aboneaza-te la feed-ul RSS!
Asul Verde
Cum poti contacta Formula AS? Scrie un e-mail la contact@formula-as.ro