"Gesturile dvs. creștine ne-au venit în ajutor"

Cititor Formula AS
(Scrisoarea: "Un apel disperat", F. AS nr. 1272)

Sunt Nedelcu Maria-Luminița din Onești, jud. Bacău și întâi vreau să-mi cer iertare că am întârziat cu mulțumirile pentru ajutorul primit, dar să știți că atât eu, cât și copiii mei, în fiecare duminică mergem la biserică și ne rugăm pentru dvs., pentru gesturile dvs. creștinești, care ne-au venit în ajutor. Doi cititori ai revistei au venit fără să ne anunțe și au rămas îngroziți văzând starea jalnică de la noi. Ne descurcăm foarte greu, ve­nitul nostru în casă e de 400 lei, plus alocațiile, dar stând la bloc cu chirie, plătim utilitățile și nu mai apucăm să ne cumpărăm cele necesare. Sunt zile când copiii mei merg flămânzi la școală, și nici ce îmbrăca nu au, suntem tare sărmani, totuși ei merg regulat la școală și învață bine. Mergem și la biserică, în fiecare duminică, ne rugăm și pen­tru dvs., doamnă directoare, pentru redacția dvs., pentru dragii cititori creștini care ne-au aju­tat. Dacă ați putea să ne mai sprijiniți încă o dată, acum, că a început școala, și e nevoie de atâtea lucruri pentru copii, noi am fi fericiți.
Cu mii de alte mulțumiri pentru cititori,
A dvs.,
NEDELCU MARIA-LUMINIȚA - str. Daciei nr. 3, bl. 3, sc. 1, ap. 11, et. 2, loc. Onești, jud. Bacău, tel. 0758/47.36.96

"Urmarea n-a întârziat"
(Scrisoarea: "Cresc singur patru copii, dintre care doi sunt bolnavi", F. AS nr. 1371)


Mult stimată doamnă director Sânziana Pop,
Stimată redacție a "Formulei AS",
Mă numesc An­chidin Marius-Vio­rel, sunt din com. Ți­bucani, jud. Neamț și vă mulțumesc din tot sufletul pentru pu­bli­carea scrisorii "Cresc singur patru copii, dintre care doi sunt bolnavi". Urmarea n-a întârziat și a venit sub for­ma unor ajutoare materiale. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și mult succes în activitatea pe care o desfășurați.
Vă mulțumesc!
ANCHIDIN MARIUS VIOREL - str. Drumul Școlii nr. 269 A, com. Țibucani, sat Țibucani de Sus, jud. Neamț, cod 617485, tel. 0745/33.80.27

"Aproape mi-am plătit datoriile"
(Scrisoarea: "Sunt tare necăjită. Ajutați-mă!", F. AS nr. 1305)


Stimată doamnă directoare,
Vă mulțumesc din suflet dumneavoastră și în­tregului colectiv al "Formulei AS" pentru ajutorul pe care mi l-ați trimis. Mi-ați înțeles suferințele și povara greutăților care mă cotropesc.
De asemenea, le mulțumesc frumos și din toată inima oamenilor cu suflet mare care m-au ajutat! Să le dea Dumnezeu multă, multă sănătate și tot ce își do­resc. Aproape mi-am plătit datoriile, con­troa­­lele la medici, nelipsitele medicamente, regimul pen­­tru pro­ble­me­le de să­nătate pe care le am.
Doamnă di­rec­­toare, să vă dea Dumnezeu mul­tă sănă­tate, atât dvs., cât și în­tre­gii re­dacții, precum și tu­turor cititorilor care mi-au întins o mână de aju­tor.
Cu mult respect și tot binele din lume,
FLOARII CONSTANȚA - Drobeta Turnu-Severin

"Vă mulțumesc că mi-ați înțeles durerea"
(Scrisoarea: "La 20 de ani, are o curbură a coloanei de 84 de grade", F. AS nr. 1365)


Stimată redacție a revistei "Formula AS",
Mult stimată doamnă director Sânziana Pop,
Mă numesc Rădoi Elena, și nu pot să încep decât prin a vă mulțumi din suflet pentru ajutorul primit. Mulțumesc Fundației "Formula AS", le mulțumesc și oamenilor cu suflet bun, care mi-au înțeles durerea și m-au ajutat să strâng banii ne­cesari efectuării operației fiicei mele în Germania.
Iată numele celor care m-au ajutat: Popescu V., Ardelean I. C., Saragea A., Stoiculescu D., Ior­ga Gh., Diaconescu N., Panacia Gh., Ma­rienscu Z., Dojana C., Emilian R., Udrea A., Ba­sa­copol C., Tudorache I., Bora V., Marian M., Borcea C.
Deoarece mai am mult pentru a putea strânge banii necesari efectuării operației (50.000 euro), fac încă o dată apel la ajutorul dumneavoastră și al cititorilor revistei "Formula AS".
Cont bancar în RON, deschis la ING Bank București Centrala, IBAN: RO62INGB0000 999908571588, titular cont: Rădoi Elena De­ni­sa.
Vă mulțumesc din suflet pentru tot!
RĂDOI ELENA - str. Valea Iașului, bl. A12, ap. 2, Curtea de Argeș, jud. Argeș, cod 115300