Există bărbați potriviți?

Redactia
- Sfaturi practice -

Sfatul 1
Nu agățați niciodată un băr­bat. Lăsați-l pe el să facă primul pas. În felul acesta îi veți deosebi pe cei ce sunt interesați efec­tiv de dvs., față de cei cu ochii alunecoși, in­te­­re­sați doar de o aven­tură.

Sfatul 2
La prima întâlnire, e bine să vă deschi­deți su­fle­­tul și să vor­biți despre dvs., dar nu spuneți tot din­tr-oda­tă, evitați, mai ales, să vorbiți despre pro­­­ble­­mele și necazu­rile pe care le aveți, despre lipsa ba­­ni­lor, problemele de la bi­rou sau cele le­ga­te de pă­rinți și de rude. Fiți mai degrabă atente la po­ves­tea partene­rului dvs., la ce spune și la cum po­ves­tește. Orbul găi­nii, în dragoste, poate să fie fatal.

Sfatul 3
Dacă vreți să cuceriți un bărbat, înce­peți prin a face ceva pentru dvs. Întăriți-vă siguranța de sine și sen­ti­mentul valorii, îngrijin­du-vă silueta, fă­când zilnic miș­care, mer­­gând la cos­me­­tică, cum­părându-vă hai­ne noi. Bă­­gați-vă în cap că sun­teți de neîn­lo­cuit, că ni­meni nu se compară cu dvs. Inclu­deți și auto­su­­­ges­tia în pro­gram. Spu­neți-vă zil­nic, în fața oglinzii, cât de bine arătați.

Sfatul 4
În primele luni de relație, nu pu­neți nicio­dată prima mâna pe telefon. Lă­sați-l pe el să o facă. Iar dacă vă dă un sms sau un mesaj vo­­cal, nu vă gră­biți cu răs­pun­sul. Dacă es­te interesat de dvs. cu adevărat, va repeta cu si­gu­ranță apelul.

Sfatul 5
Dacă în primele săptămâni ale prie­teniei vă sar în ochi unele de­fecte ale alesului dvs., cu care nu puteți fi, în nici un caz, de acord, terminați prie­tenia imediat. E pe­riculos să gân­diți: "O să mă obiș­­nuiesc". Ce nu vrem să vedem la început de­vine cu timpul boală cu­rată.

Sfatul 6
Nu acceptați invitațiile de ultim moment. Cine vă sună la orele 18, ca să vă cheme, la orele 20, la cine­ma, are mai mult ca sigur convin­gerea că sun­teți disponibilă pen­tru el oricând. Nu e ca­zul! Spu­neți-i amabil, dar hotărât, că n-aveți timp, din pă­cate, v-ați programat mai de­mult altceva. Și încă ceva: nu pre­lungiți nici o convorbire la telefon peste 10 minute, chiar dacă vă vine greu.

Sfatul 7
Puneți dvs. capăt întâlnirilor. Pri­­mele rendez-vous-uri nu trebuie să dureze mai mult de 3-4 ore. Nu e re­comandabil ca primul care se ridică de la masa unui restaurant să fie el. Faceți-vă scumpă la vedere. Dacă vrea cu adevărat să vă reîn­tâl­neas­că, vă va căuta.

Sfatul 8
După o dezamăgire sentimen­ta­lă încercați să vă reveniți cât mai re­­pede. Suferința îndelungată, cel pu­țin când e vorba de amintiri, în­seamnă timp pierdut.

Sfatul 9
Dacă se dovedește că adoratorul dvs. este că­să­torit, trebuie să vă de­cideți: dacă vă doriți un bărbat pen­tru toată viața, nu este cel potrivit; dacă vreți doar o simplă aventură, mă rog... Dar nu vă faceți spe­ranțe prea mari. Statisticile arată că rareori băr­bații căsătoriți își lasă nevestele pentru o amantă. Și apoi: dacă își înșeală nevasta, nu va face și cu dvs. la fel? V-a dovedit doar cât înseamnă pentru el fidelitatea: nimic!