Cititorii mulțumesc pentru ajutor

Redactia
"Să vă ajute Dumnezeu să faceți bine mereu"

(Scrisoarea: "Nu mai pot să umblu în cârje", F. AS nr. 1346)

Stimată redacție,
Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat de dumneavoastră. Le mulțumesc celor care m-au ajutat trimițând mandate cu bani. Le voi scrie per­sonal la fiecare. Vă trimit o iconiță sfințită pen­tru ca Dumnezeu să vă ajute să faceți bine mereu. Eram așa de deznădăjduit și fără speranță! Acum viața mi s-a luminat! Vă mulțumesc mult de tot!
MĂRIUȚA DUMITRU - sat Poiana Mărului, com. Mălini, str. Principală nr. 380, jud. Suceava, cod 727353

"În fiecare bănuț s-a strecurat și o fărâmă de suflet"
(Scrisoarea: "Am pierdut locul de muncă în urma unui atac cerebral", F. AS nr. 1367)


Stimată doamnă Sânziana Pop,
Vă scriu aceste gânduri ca mulțumire și re­cu­noș­tință pentru ce ați făcut pentru mine și copiii mei. Ajutorul acordat de revistă și cititorii ei ne-a fost sprijin de viață. Le mulțumesc tuturor celor care și-au împărțit puținul cu noi. În fiecare bănuț s-a strecurat și o fărâmă de suflet. Mă rog ca bunul Dumnezeu să le dea darul înapoi însutit, să le dea multă sănătate și spor. Cu banii pe care i-am primit, am cumpărat lemne pentru la iarnă, am luat îm­bră­că­minte pentru copii și medicamente pentru mine, deoarece, nefiind asigurată, le cumpăr pe bani. Ce ne-a mai rămas ținem pentru a ne descurca mai ușor, încă o vreme. Dumneavoastră, doamnă Sân­ziana Pop, Dumnezeu să vă dea sănătate și putere în tot ceea ce faceți.
Cu stimă și respect,
IGNA DANIELA - comuna Roșiori, sat Mihai Bravu, nr. 168, jud. Bihor

"Ne-ați scos din mare impas"
(Scrisoarea: "Am cedat fizic și psihic, dar e băiatul meu și-l iubesc", F. AS nr. 1364)


Doamnă directoare Sânziana Pop,
Sunt Ciontoiu Mihaela și am apelat la dum­nea­voastră în revista "Formula AS" nr. 1364 pentru băiatul meu bolnav. Țin să vă mulțumesc din suflet dumneavoastră și tuturor cititorilor care ne-au întins o mână de ajutor. Ne-ați scos din mare impas. Să vă țină Dumnezeu sănătoși. Vă sunt recunoscătoare și veți rămâne în inima mea!
CIONTOIU MIHAELA - Aleea 4, Drumul Apelor nr. 6, Craiova, jud. Dolj