Săptămâna 7-13 iunie

Tana Rosca
- Mercur se apropie de Marte în zodia Racului și ne îmboldește să ne ocupăm cu râvnă de casă și familie. Unde sunt de întreprins niște amenajări, de făcut schimb de locuință sau negociată cum­părarea alteia. Această combinație energetică ne e de folos. Relațiile de familie pot fi însă destul de furtunoase, mai ales către sfârșitul acestui inter­val, cu atât mai mult dacă în joc sunt decizii im­portante, căci tot în Rac este și Nodul Nord (sen­sul vieții), care determină apariția unor scenarii fa­miliale karmice. În chestiunile legate de bani, Ve­nus ne mai ajută până duminică să consolidăm relațiile personale cu cei cu care avem în comun și interese bănești. Luni avem nevoie de stăpânire de sine, căci opoziția Soare-Jupiter ne poate de­ter­mina să credem că ni se cuvine mai mult decât e cazul. Din această pricină ne putem pune rău cu persoane în funcții de autoritate. Venus intră luni în Gemeni, alăturându-se Soarelui, o combinație exuberantă, mai ales pentru femeile tinere, care doresc să fie curtate de bărbați adevărați. Ieșirile cu prietenii se anunță și ele vesele și plăcute -

Semnele cardinale:

BERBECII câștigă o oarecare obiec­ti­vitate în disputele familiale, sub in­fluența rezonabilului Mercur. La volan ar trebui să fiți deosebit de precauți marți. La fel de atenți e bine să fiți cu privire la enunțurile publice.
RACII trec prin toate stările pământului. Dacă nici dvs. singur nu vă înțelegeți, cum să vă înțeleagă cei din jur? Vă ajută să vă retrageți puțin și să vă confesați pri­e­tenelor dragi. Din partea partenerului de cuplu sau de afaceri nu vă puteți aștepta la sprijin afectiv.
BALANȚELE se bucură de perspectiva unui concediu, a unui spectacol sau a unei apariții publice, în cadrul căreia vor fi vedete. Marți e nevoie să șofați cu prudență. Acasă și la serviciu există presiuni contrarii.
CAPRICORNII se opun din răsputeri schimbărilor propuse de partenerul de cu­plu sau de afaceri. Mai bine vă folosiți ener­gia acceptând transformările, care sunt inerente. E bine să respectați riguros normele de pro­tecție a muncii, în special marți.

Semnele cardinale:

TAURII profită încă de dulcea pre­zență venusiană în semnul lor, până duminică. De­dicați deci weekend-ul distracțiilor, pentru că mai apoi, planeta banilor trece în Gemeni și trebuie să vă puneți pe treabă. Nu forțați însă nota marți.
LEII s-ar putea să ajungă într-o po­zi­ție destul de dificilă dacă se bazează prea mult pe relațiile cu persoane in­fluente. Se poate ca acestea să nu vă acorde im­por­tanța pe care vă imaginați c-o aveți. Ba mai mult, vă puteți atrage inamici secreți.
SCORPIONII au nevoie de răbdare și diplo­ma­ție în noile afaceri pe care destinul li le scoate în cale. Marți, mai ales, e nevoie să fiți modești în revendicări. Cei din anturaj, care au prea multe pretenții de la dvs., vă enervează tot mai mult. Ocoliți-i o vreme.
VĂRSĂTORII trăiesc tot soiul de incertitudini în dragoste. Sau copiii sunt cei care vă surprind prin creativitatea lor (în bine sau prin șotii). Cu sănătatea tre­bu­ie să deveniți din ce în ce mai atenți.

Semnele mutabile:

GEMENII primesc duminică vizita a­nua­­lă a planetei Venus. Micul benefic vă va sta alături până pe 4 iulie. Dar există și riscul ca binele să vi se urce la cap și să aveți, marți, cerințe exagerate din partea partenerului de cuplu sau de afaceri. Mare grijă la afecțiunile cronice.
FECIOARELE se simt atât de în largul lor în mijlocul familiei, încât, minune pentru acest semn dependent de muncă, tind să-și neglijeze cariera. Ziua critică e cea de marți. În dragoste se întâmplă confuzii, apar per­soane din trecut.
SĂGETĂTORII au probabil o imagine exagerată cu privire la ceea ce ar trebui să facă partenerul de cuplu ori de afaceri pen­tru ei. Acesta e îmboldit de Venus să fie pre­ve­nitor, dar va trage o linie dacă cereți prea mult. Atenție la chestiunile legate de bani!
PEȘTII sunt feriți de mare parte din agi­ta­ția generală care domnește pe Cer. Vă puteți pierde în micile chestiuni casnice, neglijând anumite promisiuni făcute șefilor, ceea ce marți poate avea urmări neplăcute. În amor e bine.