Cazuri de extremă urgență

Redactia
"Durerile sunt mari și neputința și mai mare"

Stimată doamnă Sânziana și dragi cititori,
Numele meu este Pintilie Garofina, am 80 de ani, sunt bolnavă de coxartroză și osteonecroză de cap femural, mă mișc foarte greu, cu dureri groaz­nice, trăiesc într-un corp neputincios. Sunt singură, fără sprijin, am o pensie mică. Am mai fost ajutată de dumneavoastră, dar îndrăznesc să vă scriu încă o dată, fiindcă sunt captivă în suferință și ultimele mele speranțe au murit. Durerile sunt mari și nepu­tința și mai mare.
Vă rog, dacă mă puteți ajuta! Vă mulțumesc foar­te mult!
PINTILIE GAROFINA - str. Pătrașcu Vodă 1, parter, ap. 15, sector 3, București, cod 030183, tel. 021/314.26.59

"Spune că trebuie să sufere, ca să se mântuiască"

Dragă redacție,
Stimată doamnă Sânziana Pop,
Citesc des revista "Formula AS" din care am învățat multe. Am învățat și pe alții să o citească, îmi este la suflet tot conținutul ei.
Din păcate, vin la dumneavoastră cu ru­gă­­min­tea de a ajuta la ne­caz o femeie nefe­ricită. Eu lo­cuiesc în oraș, dar ea locuiește la țară, este o bătrână de 87 de ani. O femeie cu mare frică de Dumnezeu dar în­cer­cată greu de soartă. A trecut prin multe su­fe­rințe. A trăit toată viața pentru alții, ea s-a pus în­totdeauna pe ultimul loc. Unica ei fiică a murit la vârsta de 45 de ani, fiind foarte bolnavă. Soțul a pă­răsit-o de mulți ani. Acum, la bătrânețe, e sin­gură, o mai ajută vecinii. Bă­trâna are o pensie mică, de 520 lei, prea puțin pentru nevoile ei. Este foarte bolnavă, abia se mișcă, cu 2 bețe. Nu a avut bani să-și cumpere lem­ne pentru foc. A stat toată iarna în pat, sub pla­pu­mă. Are nevoie de bani pentru me­dicamente și hra­nă. Vă trimit documente care să jus­tifice cele spuse de mine. Vă rog din su­flet să o aju­tăm. Știu că faceți minuni cu toți cei ca­re au ce­rut sprijin. Ea se roagă mult, ține toate pos­turile, spune că vorbește cu Dumnezeu și că tre­bu­ie să su­fere ca să se mântuiască. Vă rog, ajutați-o!
Dumnezeu să vă ajute și harul lui să vă înso­țeas­că întotdeauna!
ALISTAR ANA - str. Gării nr. 24, com. Podoleni, jud. Neamț, cod 617335