Cum slăbim eficient? - în dialog cu specialiștii DVR-Pharm

Florentin Popa
Cu kilogramele la doctor

Apropierea verii este "momentul adevă­rului" pentru siluetă. Inactivitatea din timpul iernii, mesele de sărbători și se­den­tarismul se văd cel mai clar atunci când trecem la hainele subțiri. Sezonul estival ne bate la ușă și începe goana după soluții de slăbit eficiente și, dacă se poa­te, foarte rapide. Tocmai de aceea vor­bim azi cu un spe­cia­­list în medicamente natu­rale de slăbit: medicul Cris­tina Negru.

- Stimată doamnă doc­tor, cea mai bună veste pe care le-am da-o cititorilor noștri ar fi să afle dacă s-a inventat pilula care ne face să slăbim fără efort și - mai ales! - fără dietă!

- Ca reprezentant al unei firme de medica­men­te, pro­ba­bil vă așteptați să răspund: "Da, puteți slăbi 1 kilogram pe zi mâncând oricât și orice, cu capsula descoperită de noi!". Dar echipa noas­tră se concentrează asupra adevă­rului știin­țific. Iar ade­vărul este că slăbitul cu capsu­­­le ce compen­sează mân­catul haotic și seden­tarismul nu există. Pastile­le naturale ajută mult la slăbitul rapid, dar nu re­zolvă singure problema. Slăbitul corect, să­nă­­tos, este cel care cuprinde triun­ghiul reglă­rii greu­­tății: remediu natural - hră­nire echili­brată - efort fizic.

- Așadar, este un mit faptul că putem slăbi doar cu medicamente?

- Se poate slăbi eficient și fără dietă, doar cu laxative puternice, cum ar fi Aloe com­plex, dar nu recomand acest lucru. O supra­doză de 5-6 capsule de Aloe complex, luate zilnic, declanșează un tranzit intestinal puter­nic, și hrana nu rămâne în tubul digestiv sufi­cient timp pentru a fi asimilată. În aceste condiții, pa­cienții obezi pot pierde și peste șapte kilograme în prima săptămână. Dar acest rezultat se corelează cu pierderi masive de potasiu și magneziu, cu risc de anemie și tulbu­rări cardiace grave! Raportul risc - beneficiu nu este corect și, ca atare, nu reco­mand supradozarea laxativelor pentru pier­derea rapidă a kilogramelor.

- Poate fi un remediu 100% natural atât de pu­ternic încât să prezinte riscuri în caz de supra­dozare?

- Dacă ingredientele sunt de calitate, au efect puternic, ca în cazul laxativului amintit. Poate sună a glumă, dar cunosc trei oameni care au dat jos 1 ki­lo­gram pe zi, dar aproape au leșinat pe toaletă după ce au supradozat Aloe com­plex pentru a slăbi. Așadar, nu trebuie să confundăm pulberile de plan­te sau extractele ieftine cu in­gredientele de calitate euro­pea­nă, care au efect real...

- Dacă nu recomandați laxa­tivele, atunci cum putem slăbi sănătos, dar cu o viteză accep­tabilă, să nu ne fie rușine să ne dezbrăcăm pe plajă?

- Atenție, laxativele nu sunt contraindicate, ci din contră, ajută mult la topirea surplusului de grăsime! Chiar recomand folosi­rea lor, dar cu două condiții: să nu fie supradozate, și cura de reglare a greutății să nu se bazeze exclu­siv pe acestea. În schimb, reco­mand capsulele KG-SLIM, care com­­bină efectul detoxifiant al Aloei cu plante care re­glează apetitul și procesele metabolice din orga­nism. KG-SLIM conține extract de Gymnema, o plantă supranumită distrugătorul de zahăr, pentru că reglează glicemia și împiedică transformarea excesului de glucoză în grăsime. Mai mult, această plantă scade apetitul pentru dulciuri, al căror con­sum în exces este cauza obezității a mai mult de 50% dintre pacienți.

- Cum se administrează și la ce scădere în greutate ar trebui să se aștepte cei care consumă KG-Slim?

- KG-Slim este atât de puternic, încât cura trebuie începută cu prudență. În primele trei zile se ia doar câte o capsulă zilnic, crescând apoi doza progresiv, până la 3-4 capsule pe zi. Creș­terea do­zei se face în funcție de tranzitul intesti­nal; dacă de­vine prea accelerat, atunci se va mic­șora doza. În privința scăderii în greutate, expe­riența mi-a ară­tat că - în mod aparent para­doxal - cu cât pacientul este mai corpolent, cu atât scă­derea în greutate este mai mare. Un pa­cient care are 30 de kg în plus poa­te da jos și 5-6 kg în zece zile, în vreme ce o per­soană cu doar 3 kg peste normal va slăbi cu greu câteva sute de grame. Curba scăderii în greutate este dificil de înțeles de către pacienți, care trebuie să facă un efort tot mai mare pe măsură ce se apro­pie de greu­tatea ideală...

- Într-un final, poate totuși KG-Slim să-i ajute și pe cei care vor să dea jos doar câteva kilograme?

- Când ne apropiem de greutatea normală, avem nevoie să activăm mai mult celelalte două ele­mente ale triunghiului slăbitului sănătos: efortul fizic și dieta. Pe măsură ce echipa de specialiști a DVR Pharm a acumulat experiență cu cei care vor să slăbească, a pus mai mult accent pe dietă. Așa s-a ajuns ca produsul KG-Slim să aibă un "frate", care este în sine tot un produs de slăbit puternic, dar funcționează pe alt principiu. Acesta se numeș­te DVR-SILUETĂ și ne ajută să să asimilăm mai puțin, chiar dacă nu mâncăm conform standardelor nutriționale recomandate de specia­liști. Practic, am inventat un medicament natural care ne ajută să mâncăm sănătos, mai ales din punctul de vedere al cantității alimentelor.

- E posibil ca un produs naturist să determine organismul să consume mai puțină hrană? Ar fi o veste extraordinară pentru milioane de pofti­cioși care se chinuie să țină cure de slăbire...

- În timp ce KG-Slim stimulează eliminarea intestinală și reglează apetitul pentru dulciuri, DVR-Siluetă este mai degrabă un balon gastric na­tu­ral, care într-adevăr ne reduce drastic porția de hra­­nă. Fibrele alimentare pe care le conțin capsu­lele DVR-Siluetă își măresc de zece ori volumul în tubul digestiv, ceea ce reduce în mod natural porția de hrană pe care o consumăm și, totodată, împie­di­că grăsimile și zaharurile să fie asimilate com­plet.

- Dacă cele două produse de slăbit sunt luate în com­binație, li se dublează efec­tul?

- Din ce am testat per­sonal, fiind consumatoare a celor două produse (cu mulți ani în urmă m-am îngrășat "binișor", pe fondul stresului de la fostul loc de muncă), vă pot spune că efectul chiar e mai bun. În doar șase luni, eu am slăbit nu mai puțin de 11 kg! În primele trei luni de cură am dat jos 6 kg doar luând KG-Slim și evitând să mănânc după ora 19. În următoarele trei luni am dat jos alte 5 kg, luând și DVR-Siluetă și controlându-mi astfel foamea.

- Se poate stăpâni foamea din curele de slă­bire doar cu fibre alimentare?

- Eu am luat capsulele DVR-Siluetă înainte de fiecare masă și am reușit să reduc gradat porția de hrană, păstrând-o la un nivel redus. Dacă acum un an trebuia să mănânc la cină cartofi prăjiți și dul­ciuri ca să nu-mi fie foame noaptea, cu ajutorul DVR-Siluetă mă satur cu o salată, un pic de pâine și, eventual, o felie de brânză. Și cel mai important: țin acest regim cu un minimum de voință, fără în­crâncenare. Pun accent pe acest aspect, pentru că încordarea excesivă a voinței conduce la eșec în aproximativ 95% dintre curele de slăbire!

- Ați descoperit secretul slăbitului eficient prin propria experiență!...

- Am ținut cont de faptul că teoriile actuale spun că nu putem slăbi doar prin voință. Putem suferi de lipsa hranei câteva luni, dar vom fi învinși de foame și ne vom îngrășa mai tare prin efectul Yo-Yo, dacă ne bazăm doar pe voință. DVR-Silue­tă ne ajută să reducem în mod natural această sufe­rință, dându-ne o stare de sațietate și ajutân­du-ne să mâncăm doar atât cât trebuie. E simplu și efi­cient!

- Mai știți vreun secret al slăbitului să­nă­­tos, în afară de echilibrarea balanței voin­ței?

- Foarte importantă este și încrederea în suc­ces a celor ce vor să slăbească. Eu am în­ceput cura de slăbire nu foarte convinsă de rezultate. Totul s-a schimbat când am văzut că am dat jos rapid aproa­pe 2 kg cu KG-Slim și atunci am prins încredere. Înainte eșuasem în alte trei cure, pentru că nu cre­deam în reușită. Încrederea este marele secret al curei de slăbire! La polul opus, slăbitul este frânat de emoții negative, ca teama de insucces ori dezamăgirea repetată a pacien­tului supra­pon­deral.

- Pot produsele de slăbit să blocheze și emo­țiile negative care împiedică procesul reglării greutății?

- Nu, desigur, dar putem folosi o altă gamă de produse care ajută și ele la slăbit. De exemplu, capsulele cu extract de Griffonia fac minuni la pa­cienții anxioși, cu atacuri de panică, la care mân­catul excesiv este folosit pe post de calmant. În schimb, la supra­pon­deralii cu tendințe depresive folosim Sună­toare + Magneziu. Această combina­ție îm­bunătățește rapid tonusul psihic. Am o cunoș­tință care pe fond de depresie a devenit sedentară, căpă­tând și un diabet cauzat de obezitate. După o lună de cură cu Sunătoare + Magneziu s-a mobi­li­zat, pur și simplu. La început, a mers pe jos de trei ori pe zi, apoi a început să înoate în bazin. De trei luni a început să ia DVR-Siluetă și, mâncând mai puțin de jumătate ca înainte, a dat jos 9 kg. Prie­tenii spun că a și întinerit vreo zece ani. Secretul său: tra­tamentul adecvat și, mai ales, recâștigarea încre­derii în sine!


D-na dr. CRISTINA NEGRU poate fi contactată la tel. 0736.270.998 sau la e-mail contact@dvrpharm.ro. La același număr pot fi comandate produsele DVR-Siluetă și KG-Slim, produse de laboratoarele DVR Pharm.
Detalii pe https://dvrpharm.ro/