Cititorii mulțumesc pentru ajutor

Redactia
"Să le dea Dumnezeu sănătate la toți oamenii cu suflet mare și bun care mi-au ajutat nepotul"

(Scrisoarea: "Am crezut că viața mi s-a sfârșit când doctorii mi-au spus că boala nepotului meu e pentru totdeauna", F. AS nr. 1262)

Mă numesc Manole Doina, sunt bunica lui Paraschiv Alexandru Andrei, și nu găsesc cuvinte să vă pot mulțumi pentru aju­torul pe care l-ați dat nepo­tu­lui meu, bolnav cu grad grav de han­dicap. Pe lângă aju­toarele primite de la cititori, am obținut sprijin și de la Fun­dația "Formula AS". Ridicăm ochii că­tre cer și ne rugăm la Dum­ne­zeu, pentru gestul de omenie pe care l-ați făcut. Pentru mine spri­jinul dumneavoastră a con­tat foarte mult. Am putut să cum­păr medi­camente, hrană, să mergem cu el la con­­trol me­dical. Băiatul depinde de mine în tota­litate. Este mare, are 15 ani și nu poate să facă ni­mic. Dar întărită de Dum­nezeu și de ajutorul dvs., mă voi stră­dui în continuare să-i îmblânzesc cât de cât viața.
Vă mulțumesc următorilor: Fun­dația "For­mula AS", Lenuța Coltoi, Ionela Glonț, Grigore Stela, Panacia Gheorghe, Sta­mate Mihaiu. Vă mulțumesc tuturor, dragi oameni de bine, că nu m-ați lăsat singură, în lupta mea!
MANOLE DOINA - comuna Boteni, sat Lunca nr. 172, jud. Argeș

"Am început să construim magazia visată"
(Scrisoarea: "Am nevoie de-o magazie. Ne fură hoții lemnele", F. AS nr. 1332)


Vă mulțumesc din inimă pentru aju­torul de 2200 lei pe care mi l-ați oferit. De la cititori am primit suma de 690 lei, astfel în­cât am început să construim magazia visată.
Să vă dea Dumnezeu sănătate și să vă răsplă­teas­că înmiit.
PAȘCOVICI MARIA - str. Ștefan cel Mare nr. 141, loc. Mânăstirea-Humorului, jud. Suceava, cod 727355