"Mulțumesc d-lui dr. Lucian Russu și «Formulei AS»"

Cititor Formula AS
Mă numesc Emilia Dorobanțu și anul trecut am fost pacienta d-lui dr. Lucian Russu, care mi-a extirpat doi nevi pigmentari.

De ani de zile mă chinuiam cu tot felul de creme, uleiuri, preparate pentru întărirea sistemului imunitar, în scopul distrugerii lor. Erau destul de inestetici, apăruți pe gât și pe corp. Medicii pe care i-am consultat mi-au recomandat scoaterea lor, dar teama de complicații m-a determinat să renunț. Citesc cu interes Formula AS, de mulți ani. La început, pentru că eram tânără, rubrica de sănătate nu mă prea interesa. Citeam cu plăcere reportajele, arti­colele despre spiritualitate. Cu timpul, mi-am dat seama că a trăi sănătos este o necesitate, și am găsit aici articole care au constituit baza educației în sănătate, pentru mine și familia mea. Tot aici am găsit interviuri cu d-l dr. Lucian Russu, der­matolog. Unul dintre articole, unde se prezenta clinica Bio-Medica din Pipera și dotările ei, mi-a inspirat încredere și am decis să merg la o con­sultație. M-am prezentat cu o trimitere de la me­dicul de familie și d-l doctor mi-a extirpat cei doi nevi pigmentari, de care mă chinuisem să scap multă vreme. Totul a decurs rapid și foarte bine. Vreau să remarc disponibilitatea personalului de a-ți răspunde la toate întrebările, căldura cu care ești primit și, nu în ultimul rând, profesionalismul d-lui doctor și al cadrelor medicale.
Mulțumesc echipei d-lui dr. Lucian Russu și Formulei AS, pentru că din paginile ei am învățat să trăiesc sănătos și pentru că în articolele pre­zentate am găsit medici de excepție, atunci când am avut nevoie!

EMILIA DOROBANȚU - e-mail: emilia.dorobantu@yahoo.com