Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Pisici

• Tigrișorul Codiță este un motănel su­perb, în vârstă de aproximativ un an și ju­mă­tate, este sterilizat și după comportament pare cel mai impunător mascul alfa. Are o per­so­nalitate foarte puternică, trece de la momente în care pare foarte serios și independent, ca numai după câteva clipe să devină afectuos și dulce. Credem că cel mai bine s-ar potrivi să fie singurul animăluț în fa­milia care îl va adopta, iar dacă îi va oferi iubire, atenție și inde­pen­dență, va avea parte de cel mai reușit prieten torcător din lume! Îl dă­ruim numai cu contract de adop­ție, într-un apartament, în Bucu­rești. Detalii la tel. 0724/40.83.49

• O dăruiesc pe Motorașa, o pi­si­cuță care toarce ca un motoraș, în vârstă de 6 luni, deo­sebit de frumoasă. Este ste­ri­lizată, depara­zi­tată și educată la litieră. LU­IZA (tel. 0737/46.73.20)

• Donez o pisicuță Goldie, în vârstă de 2 ani, deosebit de frumoasă. Este sterilizată, deparazitată, vaccinată și educată la litieră. LUIZA (tel. 0737/46.73.20)

• Dăruiesc două pisici ado­rabile, frați (fetiță și băiat), rasă eu­ropeană, în vârstă de 5 ani, foarte active și dornice de joacă. Sunt ste­rilizate, depa­razitate, vac­cinate, cu ana­li­zele la zi, și învățate la litieră. Pisicuțele se află în Bucu­rești, dar le dau spre adop­ție în orice oraș din țară, doar îm­preună (sunt ex­trem de atașați unul de celălalt!), cu cas­tro­nașe de mân­care, 2 litiere, 2 trans­por­toare, coșuleț și jucării. Vă rog, seriozitate! ALINA - tel. 0731/49.83.14


Câini

• Ofer spre adopție cățeluși metis de Cio­bă­nesc Alsacian cu Ciobănesc mioritic, în vârstă de 3 luni, tare drăgălași, ideali pentru pază și companie. Sunt vaccinați și depa­razitați! D-l FLORESCU (tel. 0723/46.32.34)


ANIMALE PIERDUTE

• Am pier­dut-o în data de 14 no­iem­brie 2018, sea­ra, în zona Car­refour Co­lentina pe Bella, o cățelușă caniș de 8 ani, neagră și cu păr creț. O­fe­­rim găsi­toru­lui re­com­pensă de 1500 lei și toată re­cu­noș­tința noastră! LUIZA RO­MANIUC (tel. 0722/60.68.25)

• Am pierdut o pisicuță albă cu coada ti­gra­tă, două pete mici tigrate pe cap, lân­gă urechi, și o altă pată tigrată spre spi­nare, lângă coadă. Are 11 ani și răs­punde la numele Missy! Zona în care am pierdut pisicuța este: str. Ionel Perlea - Sfântul Constantin - Pom­­piliu Elia­de. Rog pe oricine poate să îmi dea in­formații despre pisicuță să sune la tel. 021/317.68.45 (București)