"M-am vindecat de mastoză chistică, cu o rețetă din «Formula AS»"

Cititor Formula AS
Sunt o cititoare fidelă a revistei "Formula AS", în care fiecare dintre noi poate să găsească sfaturi legate de sănătate, de viață.

Vă scriu aceste rân­duri pentru că și eu, într-o bună zi, "m-am trezit" cu o problemă de sănătate gravă: mastoză chis­tică. M-am prezentat la medic, dar tratamentul alopat pe care l-am urmat nu prea a dat rezultate. Am găsit rezolvarea în paginile revistei "Formula AS", unde am descoperit tratamentul pe bază de ceaiuri de tătăneasă, frunze de nuc, mușețel, coa­da-șoricelului și rostopască (F. AS nr. 1338, oct. 2018, pag. 5), aplicat alternativ, cu comprese cu bitter suedez. După două luni de tratament, chistul a ajuns de la 7 mm, cât era în septembrie, la 2,2 mm în noiembrie.
La acest tratament am adăugat și multă rugă­ciune. Am citit Paraclisul Maicii Domnului 40 de zile, fiindcă rugăciunea la Maica Domnului e cea mai puternică, și Acatistul Sfântului Nectarie, mare făcător de minuni, care și în cazul meu și-a ară­tat puterea.
Vă scriu aceste rânduri pentru a face cunoscută încă o dată puterea Rugăciunii, care salvează oa­menii aflați în suferință, și pentru a mulțumi și eu celor de la "Formula AS" care ajută atâta lume, de mulți ani.
Fiindcă ne apropiem de Sărbătorile de iarnă, vă doresc sărbători liniștite, sănătate multă, putere și La mulți ani!

DOINA G. - Târgu Mureș