Slăbiți cu vitamina C!

Cititor Formula AS
Stimată redacție,

Aș dori să-mi exprim și eu, alături de alți cititori, admirația pentru mun­­ca pe care o depuneți și să vă spun că realizați o revistă de mili­oane!
Scopul scrisorii mele este de a vă propune o dietă la rubrica "Clubul dietelor de slăbit". De fapt, nu e o die­­tă, dar mai bine să spun concret des­pre ce e vorba. Banala vita­mina C, luată de trei ori pe zi (după mesele principale), este de un real aju­tor în lupta cu kilo­gramele. Re­zultatele nu vor fi vizi­bile de pe-o zi pe alta. Tre­buie urmat acest tratament cel puțin o lună. După două luni, se pot pierde între 3-5 kg. Vi se pare puțin? Dar n-a fost absolut nici un efort (poate me­moria a fost mai soli­ci­tată, ca să nu uităm să le luăm).
Vitamina C intervine în procesele me­tabolice de oxidoreducere, în me­ta­bolismul glucidelor, proteinelor și gră­similor. Eu urmez acest tra­ta­ment de vreo trei săp­tămâni și sunt mai ușoa­ră cu 2 kg. Contra­in­di­cații nu sunt, atâta timp cât se iau doze mici (ma­ximum 5 tablete pe zi). În spe­ranța că am venit în ajutor persoa­ne­lor preo­cupate de silueta lor, do­resc tuturor sănătate (că-i mai bună decât toate) și mult succes!

DIANA O. - Oradea