Regimul cu mese dese

Cititor Formula AS
Reușita unei cure de slăbire de­pin­de foarte mult de pregă­ti­rea an­te­ri­oa­ră a organismului.

Nu se poa­te trece din­tr-o dată la un regim sever. Întâi trebuie să eliminăm toxi­ne­le, prin diferite mo­duri: * trans­pi­rație prin efort * curățarea tutu­ror "portițelor" pe unde se elimină de­șeu­­rile (cavitatea bu­cală, nări, urechi, ochi) * evitarea constipației * reduce­rea, treptat, a cantității de hrană, mai ales grăsimi, dulciuri, pâine.
O rețetă care dă rezultate bune este ur­mătoarea: se ia de trei ori pe zi, înain­te de masă, câte o linguriță cu boabe de muș­tar, cu apă. În sto­mac, boabele se um­flă și formează un mucilagiu care antre­nează toate re­ziduurile de pe intestine, aju­tând și la scăderea colesterolului.
Regimul alimentar constă în can­tități mici de hrană, lua­te din două în două ore. Alimentele trebuie pregă­tite din timp pentru a nu fi tentați să ne arun­căm asupra a ce găsim prin frigider. Regimul este va­riat, se slă­bește mai lent, dar foarte eficient:

* Ora 7: un fruct * ora 9: un ou fiert * ora 11: 10-15 măsline * ora 13: o bucată carne slabă * ora 15: un fruct, 25 stafide * ora 17: un iaurt * ora 19: brânză de vaci * ora 21: un ceai de plante.

În zilele de post se poate mânca la ora 13 o mâncare caldă (supă de zar­­z­a­vat, orez cu ciuperci...). Nu se renunță total la sare și zahăr.
Cu răbdare, rezultatele vor apă­rea și vor fi spectaculoase. Succes!

MARIA D. - București