Săptămâna 2-8 noiembrie

Tana Rosca
Acesta este ultimul interval pe care marele be­nefic Jupiter îl mai petrece în Scorpion. Ar fi cazul ca nativii acestui semn, împreună cu celelalte două zodii de apă, Racul și Peștii, să fie recunoscători pentru protecția și sporul care le-au fost acordate. De altfel, nu se vor pierde curând aceste avan­taje. Sunt de revizuit investițiile, ne-ar fi de folos să ne gân­dim cum ne-am gestionat resursele pe ca­re le de­ținem îm­preună cu alții, mai ales moște­ni­rile, deoa­re­ce schim­bările pe care le facem acum pot să-și do­vedească utilitatea timp de 12 ani de-acum încolo. Dar, atenție, aceste evaluări ar trebui făcute cu grijă, nu sub imperiul unei porniri de moment, în special dacă im­pulsul apare miercuri sau joi și vine din par­tea unor prieteni. Viața amo­roasă poate fi surprin­ză­toare, puteți să descoperiți laturi complet necu­noscute până acum, chiar și la partenerul de cuplu, pe care-l știți de o veșnicie. Dar cu cel de afaceri n-ar fi cazul să vă lansați în întreprinderi aventuroase.

Semnele cardinale:

BERBECII s-au lămurit în fine cum e cazul să acționeze în urma unei veri derutante, care le-a dat multora planurile peste cap. Sfaturi bune vin de la partenerul de cuplu ori de afaceri. Vă puteți folosi de rezultatele unei investiții pornite cam cu un an în urmă.
RACII, care cu un an în urmă au făcut schimbări îndrăznețe, pot realiza acum un bilanț. Câștigul, fie de imagine sau de creativitate, poate fi direcționat astfel încât să devină lucrativ. Puteți cunoaște, prin cineva din familie, o persoană tare atractivă.
BALANȚELE se pot lansa într-o aven­tură cu cineva cu care au mai fost îm­pre­ună sau pot descoperi că un copil le-a moș­tenit un talent. Faceți măcar primele mișcări oficiale pentru a consfinți un nou proiect financiar.
CAPRICORNII ar face bine dacă ar da o petrecere de mulțumire prietenilor ale căror sfaturi le-au fost de folos în ultimul an. Un plan de afaceri care n-a prea funcționat pe parcursul verii redevine viabil.

Semnele fixe:

TAURII
trec mai întâi prin momente de neliniște, simțind presiunea de a alege ceva nou pentru ei în viață. Ar fi însă prematur să faceți o asemenea alegere acum. De altfel, de miercuri vă liniștiți și vă concentrați - ceea ce e bine - asupra relației de cuplu.
LEII simt că destinul i-a dus până în­tr-un loc și că de aici ar trebui să facă pa­sul următor. Dar care?! Răspunsul vine după 15. Deocamdată e necesar să consolidați re­la­țiile familiale și să vă ocupați de casă și gos­po­dărie. Dacă e să faceți o achiziție, grăbiți-vă.
SCORPIONII simt un fel de prea­plin emoțional, ca cineva care străbătând un deșert a ajuns la o oază, pe care, după un an, trebuie să o părăsească. Acest prea­­plin este format din emoțiile legate de bogăția in­terioară și exterioară oferită de Jupiter timp de un an.
VĂRSĂTORII care au cochetat cu un proiect profesional mai amplu dar au tot ezitat să se implice ar fi cazul să o facă acum ori să renunțe. Prie­teni pe ca­re nu i-ați mai văzut de prin primăvară pot reveni în viața dvs., implicându-vă în acțiuni sociale.

Semnele mutabile:

GEMENII
, de regulă supli, care se stră­du­iesc de un an de zile să dea jos din ki­lograme, încep să biruiască această luptă. Aveți de consolidat acum bunele relații cu echipa de co­la­boratori, ca ele să se mențină așa încă 12 ani.
FECIOARELE își trec în revistă cu­noș­tințele. Întrebarea e care dintre ele vă aju­tă să câștigați niște bani? Dar iată că de miercuri apar prieteni care vă incită să optați pentru câștiguri mici pe termen scurt.
SĂGETĂTORII sunt cuprinși de le­ne­veală. Permiteți-vă momentele de relaș, pentru că în doar câteva zile, șeful dvs. Jupiter vă va pune în priză. Inclusiv viața pe re­țe­lele sociale se poate aglomera semnificativ.
PEȘTII mai au câteva zile pentru a capta interesul publicului, fie prin calitățile lor artistice, fie prin ideile inspirate. Dacă nu se întâmplă nimic spectaculos, nu vă pierdeți spe­ran­ța, mai încercați o dată după Luna nouă de miercuri.