"Am vegetații veneriene și tratamentele nu dau niciun rezultat"

Cititor Formula AS
(Răspuns pentru S. R., F. AS nr. 913)

1. Vă sfătuiesc să vă spălați cu ceai de pelin înflorit, de mai multe ori pe zi. E o plantă extrem de eficientă în bolile sexuale. Se găsește la Plafar și se prepară sub formă de decoct (se fierbe 10 mi­nute). Tratamentul este de durată, dar sigur. Ceaiul se face zilnic.
TUDORA M. - București

2. Boala dvs. se poate vindeca cu ajutorul rădă­cinii sau a tulpinii de rostopască. Se găsește pe toate drumurile, puteți să o procurați ușor. Se rupe, și lichidul galben-portocaliu care curge din ea se așează pe locurile bolnave, mai multe zile. O dată pe zi, se unge și cu miere lichidă. Nu este dureros, nu rămân semne, are efect 100%. (Rostopasca este o planta toxică; spălați-vă bine mâinile după folo­sire).
EMILIA - Târgoviște

"Nu mă pot vindeca de candidoză vaginală"
(Răspuns pentru MARIA - Câmpulung Muscel, Argeș, F. AS nr. 1039)


Am avut și eu o infecție ginecologică și m-am vindecat făcând spălături cu irigatorul, cu ceai de pelin (3 lingurițe la un litru de apă), în care se pune o linguriță de bicarbonat de sodiu (când ceaiul s-a mai răcit). Se face o spălătură pe zi, până la vinde­care.
VIORICA - Iași

"Am o piatră la fiere și nu vreau să mă operez"
(Răspuns pentru GHEORGHE R., F. AS nr. 1127)


1. Un bărbat din familia noastră avea pietre la fiere. Umblând prin policlinici după tratament, a găsit într-o zi o femeie tare necăjită, care-i dă sfatul și rețeta pe care am reținut-o și am s-o dau mai departe, pentru că bolnavul care a făcut acest tratament a scăpat de piatră. Se ia 1 kg rădăcină de pătrunjel, se spală și se fierbe în 2 l de apă până ce scade la 1 l de apă. Se bea dimineața și seara, pe nemân­cate, câte un păhărel. La nevoie, re­țeta se poate repeta. Mult noroc!
GEORGETA C. - Ploiești

2. Vă propun un tratament sigur pentru eliminarea pietrelor la fiere, vezică, rinichi:
Ora 8. Se mănâncă o felie de pâine prăjită cu brânză de vaci. Ora 8-10. Pauză. Ora 10-12. Se aplică pe porțiunea vezică biliară-ficat un pro­sop înmuiat în ceai fierbinte de mușe­țel, cât se poate suporta de cald. Se schimbă la fiecare 15 minute. Ora 12-12.10. Se mănâncă o farfurie cu griș cu lapte fierbinte. Ora 12.15. Se pune o mămăligă fierbinte (din 1 kg mălai) învelită în prosop pe zona ficat-vezică biliară. Atenție, să nu vă ardeți pielea. Ora 12.30. Se beau 100 ml de ulei cald la 37°C. Imediat se bea în mod obligatoriu sucul de la o lămâie proaspăt stoarsă. Atenție: ule­iul se încălzește în bain-marie. Ora 12.45. Se beau încă 100 ml de ulei cald la 37°C. Imediat se bea în mod obligatoriu sucul de la o lămâie proaspăt stoarsă. Ora 13. Se beau încă 100 ml de ulei cald la 37°C. Imediat se bea în mod obligatoriu sucul de la o lămâie proaspăt stoarsă. Ora 13.15-14.15. Se pune o mămăligă fierbinte (din 1 kg mălai) învelită în prosop pe zona ficat, vezică biliară. Ora 14.15-17. Se stă în pat pe partea dreaptă foarte bine învelit pentru a nu se răci zona ficat, vezică biliară. Ora 17. Se bea obligatoriu o ceașcă de cafea neagră. Ora 18. Se beau mult lapte și ceai de mușețel, pentru a se neutraliza excesul de fiere din bilă și intestine.
A doua zi sau chiar în timpul nopții se elimină pietre verzi, maro, de consistență dură și semidură.
Materiale: 300 ml ulei de floarea-soarelui sau măsline încălzit la 37°C, 6 lămâi, 2 kg mălai pentru două mămăligi, 100 g mușețel care se fierbe într-un vas de 1 litru, o ceașcă de cafea, o farfurie de griș cu lapte, 2 litri de lapte. Cu o zi înainte, se fac pase descendente cu bioenergie de pe canalul coledoc și fiere.
LEONARD T. - Sibiu

"Cum pot scăpa de o micoză care mi-a cuprins aproape toate unghiile?"
(Răspuns pentru ȘTEFAN G. - Craiova, F. AS nr. 1193)


Confruntându-se cu o pro­blemă similară, soțul meu a ur­mat tratamentul vindecătoarei bulgare Vanga. Vi-l transcriu: se spală bine tălpile, după care se scufundă în oțet tare de vin. Pe timpul nopții, bolnavul va dor­mi încalțat în șosete curate, în­muiate în oțet. Soțul meu a urmat acest tratament un an, din cauza unei micoze la unghiile picioarelor, făcută în armată. După spălare, și-a pus și cu pipeta oțet împrejurul unghiei. Rezultatele au fost foarte bune.
T. IONESCU - București

"Îmi puteți recomanda un tratament pentru giardia?"
(Răspuns pentru MARIANA N., F. AS nr. 1200)


1. Folosiți ceai din ramuri mai groase de po­rumbar, un arbust foarte răspândit în țara noastră.
CRISTIAN P. - Galați

2. Mă grăbesc să răspund din experiența mea. Nepoata mea a avut mari probleme cu acest parazit. A urmat un tratament cu medicamente, dar fără re­zultat. În urma unor noi analize, un terapeut i-a reco­mandat timp de 3 săptămâni un tratament cu tinctură de propolis, câte 10 picături de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale. După 3 săptămâni, se repetă analiza, se face pauză 3 săptă­mâni și se reia tratamentul cu tinctură de propolis. Rezultatul este sigur. Pro­polisul se găsește ușor, atât la apicul­tori, cât și la magazinele Apimondia, sub formă de tinctură. Ea poate fi pre­parată și în casă, dizolvând 30 g pro­polis proaspăt în 100 ml alcool de 70 de grade. Se dă pe răzătoarea mică pro­polisul, se pune în sticlă de culoare închisă, se adaugă alcoolul, se astupă, se lasă la macerat 10 zile, având grijă să agitați sticla de mai multe ori pe zi (6-7 ori). Apoi se strecoară prin tifon pus în două și se păstrează în sticlă de culoare închisă. Se ține la frigider.
IONELA P. - București

"La doar 22 de ani, sufăr de colon iritabil"
(Răspuns pentru BIANCA V. - București, F. AS nr. 1288)


Și eu sufăr de aceeași afecțiune de câțiva ani și orice tratament am făcut, suferința a revenit. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit destul de bine - și sper că de durată - să-mi diminuez suferința. Am primit un gel din aloe vera, care a făcut minuni. Dar să vă spun tot tratamentul pe care-l fac: dimi­neața, ime­diat ce mă scol, beau 40 picături de tinc­tură de propolis 20% (se găsește la Plafar și api­cultori) în circa 100 ml apă caldă. După circa o jumătate de oră, iau o lingură de gel de aloe cu ceai de coada-șoricelului, și abia după 20-30 de minute iau micul dejun. Trebuie băut mult lichid - circa doi litri pe zi - pe durata tratamentului cu gel. Înainte de masa de prânz și cină se ia tot câte o lingură de gel de aloe. Durerile au încetat - aveam dureri toată noap­tea, iar dimineața erau aproape insuportabile, și scaune după fiecare masă... Sunt operată de fiere și aveam pancreasul deranjat și ulcer duodenal - toate relele, ce mai... Acum, parcă zbor; deși am 60 de ani, nu-mi place să stau sau să merg încet, dar ajun­sesem să nu mai pot merge decât foarte-foarte încet și oboseam grozav.
Până vă procurați gelul de aloe, luați imediat rădăcină de obligeană și puneți seara o lingură rasă în apă rece (250 ml), la macerat, până di­mineața. Beți o înghițitură bună înainte și una după fiecare masă principală (în total șase înghi­țituri pe zi, nu mai mult). Veți simți de a doua zi efectul. Un fla­con are un litru și se începe tratamentul cu o lingură pe zi timp de o săptămână, apoi două linguri pe zi o săptămână și apoi câte trei linguri pe zi până la completa vindecare. Nu are contraindicații și nici efecte se­cundare! Un litru vă este su­fi­cient pentru o lună.
Evitați alimentele grase, pră­jite și laptele. Produsul nu este foarte ieftin, dar pe me­di­camente am dat mult mai mult, și sunt pensionară! Produsul este minunat, conține 97% aloe vera și echilibrează toate disfuncțiile tractului digestiv, urinar și nu numai. Dumnezeu să vă ajute și să ne ajute pe toți să vedem în jurul nostru mijloacele naturale pentru a remedia greșelile ce ne-au dezechilibrat orga­nismul.
FELICIA P. - Brașov

"Sufăr de mastoză fibrochistică multiplă"
(Răspuns pentru ROXANA M., F. AS nr. 1336)


Am 44 de ani și pe la 30-31 de ani sufeream de mastoză fibrochistică bilaterală predominant stâng. Sânul stâng era atât de inflamat, încât era dublu față de cel drept. Durerea se extinsese la axila stângă și pe mână în jos. În plus, se adăugase și o serioasă di­minuare de durată a ciclului menstrual (o zi și jumătate). Cred că totul s-a petrecut ca urmare a unei dereglări hormonale.
Pentru că în toate există un Dumnezeu, într-o bună zi am întâlnit o doamnă care mi-a recomandat un tratament naturist, pe care vi-l transcriu mai jos:
Două linguri rădăcină de tătăneasă (bucăți, așa cum se vinde la Plafar) se fierb în 500-600 ml de apă, la foc foarte mic (pentru a se împiedica evapo­rarea, se pune pe cratiță un capac întors, pe care așezam o scrumieră grea); după 20-25 de minute de fierbere se adaugă următoarele plante: frunze de nuc (o linguriță), coada-șorice­lului (o lin­guriță), mușețel (o linguriță), rostopască (o jumă­tate de linguriță - în cantitate mai mare devine toxică). Totul se infuzează 10-15 minute, apoi se strecoară. Lichidul obținut se împarte în două: o ceașcă seara și una dimineața, cu o oră înainte de mese. Așa îmi era mie comod, să-l prepar după-amia­za, pentru că dimineața nu aveam timp. Cu plan­tele rămase de la prepararea infuziei se pot pune comprese pe sân. Regimul alimentar a fost nor­mal, doar că am avut în atenție să consum în mod deosebit morcovi, țelină și pătrunjel. Nu se con­sumă alcool! Trata­mentul se ține 40 de zile, timp în care este bine să citiți seara din cartea-medicament "Psaltirea", să vă rugați la Maica Dom­nului (n-o să vă lase să aștep­tați) și să aveți credința că totul este posibil. Vă doresc sănătate!
P.S.: Doresc revistei "Formula AS" viață lungă și să nu uitați, dragii noștri, că v-ați angajat la ceva la care nu aveți voie să renunțați vreodată.
VERONICA M. - Sibiu