"Cum se folosește petrolul rafinat, în tratarea cancerului de intestin?"

Cititor Formula AS
(Răspuns pentru ANA, F. AS nr. 873)

Nu știu dacă ceea ce vă scriu poate să vă ajute, dar de curând am cunoscut o doamnă care mi-a povestit cum și-a salvat soțul suferind de aceeași boală. În urmă cu 25 de ani, soțul doamnei, un ade­vărat alcoolic, a fost internat în spital cu diagnos­ticul de ulcer gastric, dar după numeroase inves­tigații s-a constatat că de fapt avea cancer gastric. A fost trimis la București, unde s-a confirmat diag­nosticul și s-a considerat că este prea târziu pentru a mai fi operat. A fost externat, cu pronosticul că va mai trăi 4-5 săptămâni. Dorind din tot sufletul să-l salveze, soția a încercat o rețetă pe care a citit-o într-o revistă, în care se relata cazul unei austra­lience care s-a vindecat cu petrol distilat. Mi-am notat această rețetă pentru că nu știi niciodată când poți avea și tu nevoie, sau unul dintre cei dragi. Iată rețeta: Petrol distilat între 100-150 grade. Se veri­fică dacă este bun, astfel: se pune în palmă și se freacă bine palmele; dacă pielea rămâne albă, înseamnă că este bun. Tratamentul se face astfel: i se dă bolnavului o lingură de gaz distilat dimineața, pe stomacul gol. După o jumătate de oră, se poate lua micul dejun. În acea jumătate de oră, până ce poate mânca, bolnavul trebuie să se întoarcă de câteva ori (din 10 în 10 minute) alternativ pe partea stângă și pe partea dreaptă, pentru ca petrolul să poată pătrunde și în curburile și pliurile gastrice. Tot 1 lingură de petrol se ia și seara, în aceleași condiții. După o jumătate de oră, se poate mânca. Acest tratament a fost aplicat timp de 4 săptămâni. Rezultatele s-au văzut după aproximativ 10 zile, când bolnavul a început să-și revină din starea de precomă și a început să mănânce (ajunsese să fie alimentat doar cu perfuzii și cu sucuri de legume și fructe). Acest om și-a revenit complet. Radiologic, nu s-au văzut urme de cancer. Medicii au spus că este o minune. Încercați și dvs. acest tratament! Acum, când medicii și-au declarat neputința, lăsându-vă soțul în voia lui Dum­nezeu, orice încercare de a-l salva este binecuvântată. Mai rău nu poate să fie. Mai bine, da!
Vă doresc mult noroc!
GINA D. - Craiova

"Sufăr de neoplasm de rect neoperat. Aș dori să încerc orice tratament naturist"
(Răspuns pentru MUNTEANU M., F. AS nr. 1158)


Faceți următorul tratament cu ajutorul căruia eu am reușit să mă vin­dec de aceeași boală: în fiecare dimineață și seara trebuie să faceți spălături în rect. Cumpărați un iriga­tor și apă distilată (în cantitate mare) de la farmacie. Încălziți într-un vas 2 litri de apă ca să devină călduță (cu cât este mai caldă, cu atât scaunul se declanșează mai repede). Se fixează canula în rect, apoi se umple iriga­torul cu apă până la linie. Bolnavul trebuie să fie culcat pe-o parte (aco­periți patul cu o folie de plastic, s-ar putea să iasă canula afară), sau să stea în genunchi pe podea. Irigatorul cu apă trebuie să se afle la o înălțime de circa 30 cm față de rect. După ce apa intră în intes­tinul gros, bolnavul merge la baie să elimine scau­nul imediat. Operația se repetă cu un litru de apă călduță, care se elimină din nou. (Atenție! Din cauza bulelor de aer din intestin, acum introducerea apei durează mai mult.) A doua oară, irigatorul tre­buie ridicat mai sus, astfel ca apa să vină cu o pre­siune mai mare în intestinul gros. Aceste spălături trebuie făcute seara și dimineața, cu câte 2 l de apă distilată. (E important ca la a doua clismă, apa să vină mai repede în intestin.) Încet-încet, după 1-2 luni, presiunea apei elimină tumora de pe intestinul gros. În prezent, eu mă simt foarte bine.
RODICA - Ploiești

"Tata are dureri mari cauzate de gută"
(Răspuns pentru CORINA - jud. Bistrița, F. AS nr. 1302)


Răspunsul vine de la un gutos care s-a vindecat singur, urmând tratamentul ur­mător. "Primăvara sau toam­na, se bea vreme de 30-40 de zile, 1 litru de ceai pe zi, făcut din mătase de po­rumb, la care am mai adăugat și cozi de cireșe amare și ghimpe (de la Plafar). Într-un vas mai mare se pun la fiert 7-8 l de apă, în care se pune o mână bună de mătase de porumb, una de cozi de ci­reșe și ghimpe. Se fierb bine, până când ceaiul dobândește o culoare închisă. Se pune în sticle de 1 l la rece și se bea zil­nic, neîndulcit, 1 sticlă pe zi (câte 2-3 pahare deo­dată). În toată această perioadă nu se consumă niciun fel de al­cool. Înainte de a începe tra­tamentul, eu îmi fac analizele ca să văd valorile aci­dului uric, apoi îl repet la terminarea trata­men­tului, ca să văd cât a scăzut. Dacă nu scade sub 4, con­tinui cura de ceai. Eu urmez tratamentul cam de două ori pe an, dar dacă simt dureri la încheieturile de la laba picio­rului, îl reiau. Vă atenționez că pas­tilele de colchicină pe care le recomandă medicii sunt grozav de dăunătoare ficatului, rinichilor și în mod deosebit globulelor roșii. Ceaiul recomandat este minunat, nu dăunează cu nimic, ci dimpotrivă, ajută rinichii și fierea. Îi doresc tatălui dvs. sănătate și să scape de gută. E bine să facă și băi călduțe, seara, la picioare. Să se ferească permanent de frig și de umiditate și, de asemenea, de alimentele cu pro­­teine multe.
VALI POPA - Bacău

"Caut urgent un tratament pentru escare"
(Răspuns pentru CORNELIU V. - București, F. AS nr. 1304)


Pentru escare, cel mai bun trata­ment este cu plasture Hydrocoll - se găsește la farmacie. Este de dimensiuni dife­rite. Pansamentul se aplică direct pe locul de suferință.
MAGDALENA B. - București

"De peste 10 ani nu pot scăpa de tulburările de menopauză"
(Răspuns pentru ILEANA V. - Timișoara, F. AS nr. 1311)


Stimată doamnă, menopauza începe cu o "uvertură", adică premenopauza, care este o furtună endocrină, mai mică sau mai mare, mai gravă sau mai ușoa­ră, mai lungă în timp sau mai scurtă, și produce o suferință generală, pe mă­sura ei. Trebuie supravegheată, pentru că în unele cazuri se pre­lungește în ani sau poate produce alte maladii. Când s-a instalat menopauza, de obicei, toate feno­menele cedează și apare confortul sufle­tesc și tru­pesc. Tratamentele (încercările) sunt mai multe, și există în alopatie un tratament bine stan­dardizat. Deja vi s-a oferit un tratament în "For­mula AS". Dacă, urmându-l, nu obțineți liniștea menopauzei pro­priu-zise și doriți să utilizați un tratament ho­meopatic, vă recomand schema tera­peutică (nu este universală) potrivită dvs.
* Lachesis CH200 sau mai bine Lachesis M - 5 granule la 7 zile.
* Ignatia Amara CH200 - 5 granule la 7 zile.
* Arnica Montana CH30 - 5 granule, o dată la 7 zile.
Cum se utilizează remediile homeopatice vedeți în F. AS nr. 1314 (mai 2018).
Vă rog să adăugați ceva foarte ieftin: o rugăciu­ne adresată creatorului nostru și o mulțumire, care să nu lipsească la sfârșit, pentru tot ce v-a dat bun în viață până acum. Vă doresc succes și să nu ră­mâneți cu complicații de sănă­tate, când ați ajuns la meno­pauză.
dr. ION CHIRMAN, medic primar, tel. 0348/43.69.27 (de preferat în jurul orei 21)

"Cum să-mi ajut fiul, bolnav de rectocolită hemoragică?"
(Răspuns pentru LIVIA - Padova, F. AS nr. 1327)


Fiul dvs. trebuie să acorde atenția cuvenită regimului ali­mentar de cruțare digestivă. De aceea îi recomand următoarele:
* Alimente excluse: legu­mele verzi, crude și fructele verzi sau crude.
* Alimente permise: legume fierte - morcovi, sfeclă roșie, dovlecei (în funcție de toleranța digestivă), brânză de vaci proaspătă, pește slab, ouă bine fierte, orez, pâine prăjită, unt crud, ulei crud, sucuri de legume (în special morcovi), sucuri de fructe neacide, ceaiuri astringente și cu acțiune digestivă. După faza acută, se introduc treptat alimente neiritante: legume sub formă de piureuri, fructe bine coapte fără coajă și sâmburi, fructe coap­te în cuptor, legume moi, bogate în celuloză (vinete, fasole, spanac), bine fierte. Se beau timp îndelungat sucuri de legume, diluate cu 1/2 până la 3/4 l decoct de orez sau ovăz. Are nevoie de multă răbdare. Vă doresc numai bine!
IRINA M. - Slobozia

"Am unghiile moi, se exfoliază și se rup ușor"
(Răspuns pentru SIMONA - Barcelona, Spania, F. AS nr. 1331)


Încercați următoarele procedee, care mai mult ca sigur că vor ajuta: * consultați un medic derma­tolog, pen­tru a afla exact pricina bolii; * aplicați pe unghii un amestec din suc de lă­mâie și pantotenat de calciu (se gă­sește la farmacie sub formă de so­luție injectabilă); * după ce spălați rufe sau vase, pe mâini rămâne o cantitate mare de detergent; neutra­lizați-o folo­sind oțet (se aplică pe mâini și unghii, se stă așa circa un minut), apoi clătiți-vă și aplicați pe mâini și unghii o cremă grasă sau ulei de măs­line.
Dr. Moldovan C. - Brașov

"Am tricofiție și niciun remediu nu mă ajută!"
(Răspuns pentru SARA, F. AS nr. 1239)


Tricofiția răspunde bine tratamentului pe bază de produse apicole, dintre care vă recomand urmă­toa­rele procedee: masaje la rădăcina părului cu ulei de porumb; masaje cu alifie de propolis (se găsește la magazinele care vând produse din mie­re); băi locale cu ceai de muguri de plop negru (o lingură la 1 l de apă); aplicări locale de ulei de muguri de plop negru (20 g plantă zdrobită se ține 10 zile la cald, în 100 ml untdelemn).
GABRIELA V. - Tulcea