"Mulțumesc d-lui RADU COSTEL pentru leacurile sale. M-a vindecat de hepatită C"

Cititor Formula AS
Mă numesc Elena Daniela M., locuiesc în orașul Alba-Iulia, sunt o mămică de peste 30 de ani, ce are de crescut doi copii minori.

Am o fa­milie frumoasă, unită, cu multă dragoste față de Dumnezeu și se­menii noștri. Vă scriu aceste rân­duri, pentru a-mi exprima recunoștința și mulțu­mirea față de domnul RADU COSTEL, pe care nu­mai bunul Dumnezeu a făcut posibil a-l cu­noaște.
Povestea mea începe cu un an în urmă, când la un control medical de rutină am aflat că am o hepa­tită de tip C, pe care am contactat-o în urma unei lu­crări stomatologice. Am urmat tratamentul reco­man­dat de medic, dar rezultatele întârziau să apară. Aveam moralul la pământ. Soțul, copiii, părinții, erau cu tot sufletul lângă mine, dar nu reușeau să mă încurajeze. Mergeam, de câte ori aveam ocazia, să mă rog lui Dumnezeu, să mă ajute să mă însă­nătoșesc. Într-una dintre zile, am intrat într-o biserică, m-am rugat, apoi, ieșind afară, m-am așezat pe o bancă, unde se odihnea și un domn mai în vârstă. M-a privit, iar după câteva clipe, cu o voce blândă m-a întrebat ce s-a întâm­plat și dacă mă simt bine. I-am povestit de pro­blemele ce le aveam, iar el mi-a zis: "Copila mea! Și eu am avut probleme de sănă­tate, am urmat tratamentele date de medic, am mers la biserică, dar salvarea a venit de la tratamentele cu plante medicinale. Apoi a scos din buzunar o agen­dă și mi-a lăsat numărul de telefon al d-lui Radu Costel, care locuiește în localitatea Măgurele, județul Prahova. Ajunsă acasă, mi-am informat familia, și am citit despre domnul Radu Costel și leacurile sale într-un articol din "Formula AS".
Am apelat și eu la dânsul (Radu Costel, tel. 0720/16.06.91). M-a ascultat cu răbdare, spunân­du-mi cum și în ce fel mă poate ajuta. Am făcut co­manda de plante de care aveam nevoie, plata făcân­du-se la primirea coletului. Deși cura de tratament se lungea pe mai multe luni, eu am optat pentru o singură lună, ca să văd cum evoluează. Rezultatele bune nu au întârziat să apară. Valorile hepatice s-au apropiat de normal, iar bila mea era mai vrednică decât mine.
Adresa domnului Radu Costel: loc. Măgurele, jud. Prahova, cod 107345, tel. 0720/16.06.91.
Mulțumesc domnului Radu Costel pentru leacu­rile sale. Mulțumesc redacției "Formula AS" pentru ascultare.

ELENA DANIELA M. - Alba Iulia