Săptămâna 21-27 septembrie

Tana Rosca
Mercur și apoi Soarele își fac intrarea în sem­nul Balanței pe final de săptămână, așa încât a ve­nit momentul să le spunem "La mulți ani!". Energia lor cumulată ne ajută să cumpănim bine înainte de a acționa și când acționăm, s-o facem cu diplomație și eleganță. Micul benefic Venus și marele benefic Ju­piter s-au adunat în Scorpion, care e de departe răs­fățatul zodiacului în perioada acesta. Dar și cei­lalți au de profitat, pentru că, dacă nu sunt firi chel­tuitoare, pot miza pe câș­tiguri din afaceri și inves­tiții. Energia celor două pla­nete ne permite de ase­menea să avansăm în stu­diul științelor esoterice sau ajungem să ne cu­noaștem mai bine pe noi înșine. Marți avem o Lu­nă plină energică și spontană. Ar fi bine să evităm băuturile energizante sau cio­co­la­ta. Miercuri ar fi bine să ne străduim să evităm conflictele cu persoane în poziții de actualitate.

Semnele cardinale:

BERBECII care s-au certat cu prietenii în ultima vreme pot cere partenerului să îi ajute să se împace la loc. N-ar trebui să fie greu, și relația de cuplu se sudează. Dar nu-i ce­reți sfatul pe probleme profesionale. Vă situați pe poziții opuse.
RACII, atât de legați de familie, vor fi ta­re mulțumiți să dea curs invitațiilor ru­delor dragi. E însă posibil ca partenerul dvs. să nu fie de acord cu un asemenea program, ceea ce poate duce la certuri, marți și miercuri.
BALANȚELE sunt și mai comunicative și sociabile ca de obicei. Aveți însă grijă ca cei din familie să nu simtă că îi ne­glijați. Din punct de vedere bănesc s-ar putea să înregistrați un salt substanțial. Ceea ce ar putea duce la unele invidii și bârfe pe seama dvs.
CAPRICORNII n-au apucat bine să se detensioneze, că trebuie să intre din nou în pri­ză. De astă dată, arena este cea a ca­rie­rei. De abia de miercuri încolo e cazul să cereți sfatul unuia dintre șefii în care aveți încre­de­re.

Semnele fixe:

TAURII bagă de seamă că anumite ches­tiuni casnice ori familiale se încăpă­țâ­nează să nu se rezolve și reapar, sub o formă sau alta. Și pentru că aveți probabil destule pe cap la serviciu, unde șefii par să fie ner­voși nevoie-mare, partenerul e cel care vă poate ajuta.
LEII încearcă să-și rezolve proble­mele personale care le dau bătăi de cap de mai bine de un an de zile. Dar vă vine greu să o faceți, pentru că sunteți soli­ci­tați pe alte fronturi. Posibil să nu mai fiți mulțumiți nici în carieră, nici în cuplu. Puteți găsi alinare și sfaturi bune în familie.
SCORPIONII, flancați de ambii be­ne­fici, nu au de ce să se teamă. Dar cum nimic nu e perfect, s-ar putea să vă con­fruntați cu probleme profesionale, care vă pun la încercare prezența de spirit, iar partenerul de cuplu ori de afaceri poate face la rândul lui tot felul de fițe.
VĂRSĂTORII, nervoși din pricina prezenței lui Marte în semnul lor, ar trebui să facă eforturi să-și controleze ieșirile. Cei de-acasă vă taxează pe loc, dacă îi repeziți, partenerul n-are nici el răbdare. Concentrați-vă mai bine pe carieră.

Semnele mutabile:

GEMENII o duc bine din punct de ve­dere afectiv odată cu intrarea Soarelui și a lui Mercur în Balanță. Interacționați cu copiii mai bine ca oricând și vă puteți dezvolta și propria creativitate, cu ocazia asta.
FECIOARELE au toate șansele să des­co­pere o nouă sursă de câștig, poate sub forma unei colaborări. Persoanele care apar în anturajul dvs. acum se pot dovedi și ele contacte utile din punct de vedere al unor câștiguri.
SĂGETĂTORII se simt bine în com­pa­nia prietenilor, pentru că se pot lega con­ver­sații interesante. Cu rudele și vecinii însă vă puteți ciondăni din mo­tive minore. Lăsați de la dvs. Nu ezitați să-i ajutați pe cei care vă cer sprijinul acum. O să vină și răsplata.
PEȘTII au posibilitatea de-a rezolva mai multe chestiuni financiare. În preajma Lu­nii noi puteți finaliza un proiect pro­mițător. Investițiile existente s-ar putea dovedi mai profitabile decât ați crezut. Călătoriile lungi și stu­diile vă pot deschide orizonturi nebănuite.