Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Căței

• Numele meu este Codiță. Sunt negru cu burtica albă și am șase luni. Mama mea este o cățelușă simpatică, am cres­­­cut alături de ea. Acum sunt însă suficient de mare să-mi fac un rost în viață. Îmi caut o lo­cu­in­ță nouă, cu stă­pâni iu­bitori de câini. Îmi pla­ce mult să mă joc, sunt pri­­e­tenos și in­teligent. Pre­fer curțile, pentru că sunt de talie medie și pro­babil voi mai creș­te. Vorbesc și limbi stră­ine: cuțeasca și câi­­neasca. Hami-hami! este salu­tul meu pre­ferat. Abia aștept să-mi cunosc noii stăpâni, preferabil din Bucu­rești sau îm­prejurimi. Relații la MARIA - tel. 0744/37.32.72

• Ofer pentru adopție cățeluși în vârstă de 3 luni și jumătate, metis Ciobănesc Alsacian cu Ciobănesc Mioritic, drăgălași, inteligenți, ideali pentru pază și companie. Sunt vac­cinați și deparazitați. D-l FLORESCU (Tel. 0723/46.32.34)


Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola oferă spre adopție pisici și căței, foarte frumoși, buni, nimeriți pentru a înfrumuseța viața iubitorilor de animale, astfel:

• Ella are un an, este de ta­lie me­die spre ma­re, iar blănița ei este nea­­gră. Foarte vese­lă, jucă­ușă, calmă, se împrietenește ime­diat cu orice alt ani­mă­luț și e foarte obiș­nuită cu prezența oame­ni­lor. Nu este încă educată să meargă în lesă, este sterilizată, vaccinată, microcipată și va fi oferită spre adopție cu carnet de sănă­tate.

• Gretel este o cățelușă cu vârsta de un an, de talie medie, tare liniștită și cumin­țică, cu codița foarte mică (aproape de­loc), cu blă­nița roș­cățică. Ste­rili­za­tă, vac­ci­na­tă, cu car­net de sănă­tate și mi­cro­cipată, este în aș­teptarea unei per­soane care s-o adop­te și s-o iu­bească pentru bunătatea ei.

Kola Kariola vă așteaptă să sunați pen­tru adopții la tel. 0727/96.68.46. Fiecare ani­mă­luț va pleca spre viitoarea lui familie vac­cinat, microcipat, înregistrat și sterili­zat/cas­trat, în funcție de vârstă și neapărat cu con­tract de adopție.

Solicitări

Caut un binevoitor care ar voi să-mi dă­ru­iască un pui de Setter sau orice alt puiuț pe care să-l primesc cu toată dragostea în casa mea! Am avut până de curând un astfel de cățel care, din păcate, m-a părăsit în urma unor com­plicații de sănătate, iar eu nu îmi mai pot reveni în fire de durere. Locuiesc în Azuga și tot ceea ce pot promite este ca viitorului cățeluș să-i acord toată dragostea și atenția de care sunt în stare. CRIS PREDA, tel. 0720/56.21.97

Animale pierdute

Am pierdut-o în ziua de 27 iunie a.c., în zo­na Po­lonă (Do­­ro­­banți), pe Olli, o că­țe­lu­șă de talie me­die, slă­buță, blân­­dă și fri­coasă, în vârstă de 10 ani. Are cu­­loarea bej des­chis, pi­cio­rul drept din spate este negru pe in­terior, și botul ne­gru. Este mi­cro­ci­pată. Ofer 500 euro re­compensă! CRIS­­TINA - tel. 0723/21.98.78