Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Pisici

• O dăruiesc pe Mimi, o pisicuță deo­se­bită, în vârstă de 5 luni, jucăușă și inteligentă. Este deparazitată și educată la litieră. Îi asigur sterilizarea la vârsta potrivită. LUIZA (tel. 0737/46.73.20)


Căței

• Numele meu este Codiță. Sunt negru cu burtica albă și am șase luni. Mama mea este o cățelușă simpatică, am cres­­­­cut alături de ea. Acum sunt însă suficient de mare să-mi fac un rost în viață. Îmi caut o lo­cuință nouă, cu stă­pâni iubitori de câini. Îmi pla­ce mult să mă joc, sunt pri­e­tenos și in­teligent. Prefer curțile, pentru că sunt de talie medie și probabil voi mai crește. Vorbesc și limbi străine: cuțeasca și câi­­neasca. Hami-hami! este salutul meu pre­ferat. Abia aștept să-mi cunosc noii stăpâni, preferabil din Bucu­rești sau împrejurimi. Relații la MARIA - tel. 0744/37.32.72

• Cățeluși și cățelușe în vârstă de 3 luni, de culoare alb și maron și doi cățeluși în vârs­tă de 5 luni, de culoare albă, așteaptă stăpâni iubitori și responsabili. Relații la MIHAELA (tel. 0723/26.74.10)

• Ofer pentru adopție cățeluși în vârstă de 3 luni și jumătate, metis Ciobănesc Alsacian cu Ciobănesc Mioritic, drăgălași, inteligenți, ideali pentru pază și companie. Sunt vac­cinați și deparazitați. D-l FLORESCU (tel. 0723/46.32.34)


Asociația pentru protecția ani­ma­lelor Kola Kariola oferă spre adopție pisici și căței, foarte frumoși, buni, ni­meriți pentru a înfrumuseța viața iubi­to­rilor de animale, astfel:

• Ella are un an, este de ta­lie me­die spre ma­re, iar blănița ei este nea­­gră. Foarte vese­lă, jucă­ușă, calmă, se împrietenește ime­diat cu orice alt ani­mă­luț și e foarte obiș­nuită cu prezența oame­ni­lor. Nu este încă educată să meargă în lesă, este sterilizată, vaccinată, microcipată și va fi oferită spre adopție cu carnet de sănă­tate.


• Gretel este o cățelușă cu vârsta de un an, de talie medie, tare liniștită și cumin­țică, cu codița foarte mică (aproape de­loc), cu blă­nița roș­cățică. Ste­rili­za­tă, vac­ci­na­tă, cu car­net de sănă­tate și mi­cro­cipată, este în aș­teptarea unei per­soane care s-o adop­te și s-o iu­bească pentru bunătatea ei.

Kola Kariola vă așteaptă să sunați pen­tru adopții la tel. 0727/96.68.46. Fiecare ani­mă­luț va pleca spre viitoarea lui familie vac­cinat, microcipat, înregistrat și sterili­zat/cas­trat, în funcție de vârstă și neapărat cu con­tract de adopție.

Animale pierdute

• Am pierdut-o în ziua de 27 iunie a.c., în zona Po­lonă (Do­ro­­banți), pe Olli, o că­țe­lușă de talie me­die, slă­buță, blân­dă și fri­coasă, în vârstă de 10 ani. Are cu­­loarea bej deschis, pi­cio­rul drept din spate este negru pe interior, și botul ne­gru. Este mi­cro­ci­pată. Ofer 500 euro re­compensă! CRIS­­TINA - tel. 0723/21.98.78