Săptămâna 3-9 august

Tana Rosca
Excursiile de weekend nu sunt o idee bună, pe­ricolul de accidente continuă, deoarece Marte în Vărsător și Uranus în Taur sunt într-un as­pect disonant, care poate anunța inclusiv acci­den­te aviatice. Pe plan personal, se pot isca con­flic­te por­nind de la bani. Din același considerent, nu e indicat să pornim afaceri alături de prieteni, să dăm sau să luăm bani cu împrumut. Iar dacă în relațiile de pri­etenie ne simțim încorsetați sau insu­fi­cient apre­­ciați, ne putem distanța, atâta timp cât o fa­cem cu calm. Miercuri însă ar trebui să nu fa­cem nicio mișcare în sensul acesta, pentru că Ura­nus in­tră în retrogradație și ne va fi aproape im­posibil să păs­trăm justa măsură. Până luni inclusiv e bine să ne vedem de sănătate sau de îngrijirea cor­­po­rală. De marți, micul be­nefic Venus intră în Ba­­lan­ță și ne va înzestra cu răb­dare și simț diplo­ma­tic, ceea ce ne va permite să ne ar­monizăm rela­țiile, atât pe cele sociale, cât și pe cea de cuplu.

Semnele cardinale:

BERBECII
au de-a face în continuare cu un Marte în mișcare retrogradă, care le tulbură viața socială. Aceste neplăceri se pot extinde și în sfera banilor, mai ales miercuri, dacă aveți afaceri cu prietenii. Consolarea și sprijinul sufletesc vin de la partener.
RACII, înzestrați cu fler la bani, pot să o dea în bară în intervalul acesta, dacă dau curs insistențelor cuiva de a li se alătura în afacere ori investiție. Cei care vă pot ajuta sunt membrii familiei dvs., de la care puteți primi sfaturi valoroase.
BALANȚELE își doresc un weekend li­niștit, în care să-și îngrijească netulburate sănătatea și corpul. E o alegere bună, de­oa­rece luni, micul benefic Venus, care e și gu­ver­natoarea semnului dvs., intră în Balanță. Feriți-vă doar de cheltuieli impulsive exagerate.
CAPRICORNII au nevoie de multă pre­cau­ție în situațiile care implică străi­nă­tatea și banii. De exemplu, dacă plecați la drum lung, asigurați-vă că dispuneți de suficiente fonduri.

Semnele fixe:

TAURII
cei stabili au de-a face cu șefi suciți. La propriu. Acum vă cer ceva, mâ­ine vă cer altceva, și răbdarea dvs. are un sfârșit care se întrezărește roșu. Iar când ajungeți să vedeți roșu... Din fe­ricire, aveți colege în stare să vă cal­meze.
LEII, nu tocmai răbdători din fire, pot fi scoși din sărite maxim de parte­ne­rul de cuplu sau de asociere. Vineri, sâm­bătă și miercuri aveți nevoie de toată stăpânirea de sine de care sunteți în stare. Puteți să vă plângeți la rude și la vecini, aceștia vor arăta înțe­legere.
SCORPIONII sunt supuși unor ten­din­țe contradictorii. Marte retrograd poa­­te duce la reluarea unor conflicte fa­mi­­­liale brutale, probabil legate de bani, din urmă cu circa doi ani de zile. Celălalt gu­ver­na­­tor al dvs., Pluton, e înclinat spre soluții diplomatice.
VĂRSĂTORII, sub imperiul pu­ter­nicei energii a lui Marte retrograd în sem­nul lor, pot fi determinați cu ușurință să în­ceapă o răzmeriță. Ar trebui să fiți atenți, mai ales atunci când vă supără persoane cu care ați mai fost în conflict, probabil în primăvara lui 2016.

Semnele mutabile:

GEMENII
, care aleg să-și petreacă sfâr­șitul de săptămână în familie, au făcut cea mai bună alegere. De luni, proaspeți și veseli, vă vine ușor să fiți creativi. Atenție la ina­mici ascunși sub masca prieteniei.
FECIOARELE petrec ultimele zile sub influența binefăcătoare a lui Venus în semnul lor. De luni, micul benefic trece în Balanță și începe să vă umple buzunarele. În cazul în care călătoriți, fiți pregătiți și pentru si­tuații de urgență. E bine să aveți și bani de rezervă.
SĂGETĂTORII ar putea petrece week­end-ul sărbătorind un succes profesional. El este probabil binemeritat, cu toate as­tea ar putea să genereze dispute printre colegi, mai ales miercuri, când ideile dvs. ar putea fi contes­tate.
PEȘTII au nevoie de atenție în privința să­nătății. Capul și ochii sunt zone sen­sibile. Dacă aveți probleme cu tensiunea, luați măsuri. Drumurile scurte pot fi însoțite de tot felul de întâmplări neplăcute.