Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Pisici

• Caut urgent stăpâni buni pentru un motănel în vârstă de 3 ani, foarte cuminte, blând (îi place să fie mângâiat pe burtică) și răs­punde la numele de Griuț. Este depa­ra­zitat, vaccinat și educat la litieră. LUIZA - Bucu­rești (tel. 0737/46.73.20)


Căței

• Ofer pentru adopție cățeluși în vârstă de 3 luni și jumătate, metis Ciobănesc Alsacian cu Ciobănesc Mioritic, drăgălași, inteligenți, ideali pentru pază și companie. Sunt vac­cinați și deparazitați. D-l FLORESCU (Tel. 0723/46.32.34)


Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola oferă spre adopție pisici și căței, foarte frumoși, buni, nimeriți pentru a înfrumuseța viața iubitorilor de animale, astfel:

• Mike este un băiețel de un an, de talie medie spre mare, cu blănița neagră, ca un co­șar. Vesel, jucăuș, cu­rios și foar­te inteli­gent, este so­­cia­bil cu oamenii și cu cei­lalți căței și nu a învățat încă să meargă în lesă sau să-și fa­­că nevoile afară. Are carnet de sănătate, este cas­trat, vaccinat, înregistrat și micro­ci­pat.

• Ella, su­rioa­ra lui Mike, are și ea un an, tot de ta­lie me­die spre ma­re, iar blănița este ai­do­ma lui Mike, tot nea­­gră. Foarte vese­lă, jucă­ușă, calmă, se împrietenește imediat cu orice alt ani­mă­luț și e foarte obișnuită cu prezența oame­ni­lor. Nici ea nu este încă educată să meargă în lesă, este sterilizată, vaccinată, microcipată și va fi oferită spre adopție cu carnet de sănă­tate.

• Gretel este o cățelușă cu vârsta de un an, de talie medie, tare liniștită și cumin­țică, cu codița foarte mică (aproape de­loc), cu blă­nița roș­cățică. Ste­rili­za­tă, vac­ci­na­tă, cu car­net de sănă­tate și mi­cro­cipată, este în aș­teptarea unei per­soane care s-o adop­te și s-o iu­bească pentru bunătatea ei.

• Jonny e un cățel în vârstă de 11 luni, ti­mid cu persoanele pe ca­re nu le cu­noaște, dar odată ce își dă seama de bu­nele intenții ale per­soanei din fa­ța lui, devine cel mai bun prieten! Și el este castrat, vaccinat, micro­cipat și va pleca spre noii lui stăpâni cu carnet de sănătate.

Kola Kariola vă așteaptă să sunați pen­tru adopții la tel. 0727/96.68.46. Fiecare ani­mă­luț va pleca spre viitoarea lui familie vac­cinat, microcipat, înregistrat și sterili­zat/cas­trat, în funcție de vârstă și neapărat cu con­tract de adopție.


Solicitări

Caut un binevoitor care ar voi să-mi dăruiască un pui de Setter. Am avut până de curând un astfel de cățel care, din păcate, m-a părăsit în urma unor complicații de sănătate, iar eu nu îmi mai pot reveni în fie de durere. Locuiesc în Azuga și tot ceea ce pot promite este ca viitorului cățeluș să-i acord toată dragostea și atenția de care sunt în stare. CRIS PREDA, tel. 0720/56.21.97

Animale pierdute

Am pierdut-o în ziua de 27 iunie a.c., în zona Po­lonă (Do­ro­­banți), pe Olli, o că­țe­lușă de talie me­die, slă­buță, blân­dă și fri­coasă, în vârstă de 10 ani. Are cu­loarea bej deschis, piciorul drept din spate este negru pe interior, și botul ne­gru. Este mi­cro­ci­pată. Ofer 500 euro re­compensă! CRIS­­TINA - tel. 0723/21.98.78