Zodiacul succesului - Pentru doamne și domnișoare

Tana Rosca
- Fiecare zodie își are punctele ei forte și punctele ei slabe. Pentru a obține cât mai mult de la ele, astrologii ne învață cum să procedăm -

BERBEC
(21 martie - 21 aprilie)
Un moral de fier


Viața dvs. are un ritm ne­bunesc, dar reușiți să vă des­cur­cați grație mo­ra­lului de fier. Tonice, con­su­mați un ma­­xi­mum de ener­gie, ceea ce vă ajută - dacă sun­teți pli­nuțe - să mai dați jos din kilo­grame. Ați învățat să vă ali­men­tați în mod re­zo­nabil: un mare pas îna­inte, având în vedere tem­pe­ramentul dvs. ex­cesiv.
FORMA FIZICĂ. Optați pentru sportul de rezistență (mers pe jos, bi­cicletă). Faceți stretching sau yoga. Înainte de-a vă scula din pat, întindeți bine vârfurile picioarelor pentru a lăsa energia să urce. Așezați-vă, apoi, pe marginea patului, ridi­cați brațele și răsuciți capul în ambele sensuri. La sfâr­șit, ridicați-vă în picioare, fără să vă precipitați.
FRUMUSEȚE. Roșul vă subliniază șarmul. Pentru buze și unghii ale­geți nuanțe blânde. Purtați taioare strânse pe talie și tocuri înalte, pentru că celor născute în zodia dvs. le place să vadă departe!
SĂNĂTATE. Fructe. Cireșele și fructele roșii sunt cele mai potrivite. Dimineața, un suc de portocale și la prânz, unul de roșii vă vor da un plus de tonus. Legume. Fasolea uscată (colorată), fiar­tă și frecată cu puțin cașcaval ras, este deli­cioasă. De asemenea, spanacul și varza roșie vă fac foarte bine. Și nu uitați usturoiul și cea­pa, care ameliorează circulația sân­gelui.

Rețeta succesului
Evitați enervarea. Dimineața, pentru a vă pregăti în liniște, treziți-vă cu 5 minute mai devreme. Dacă sunteți obo­site, îmbrăcați-vă în roșu, este o culoare tonifiantă. Și pentru a vă tempera firea impulsivă, asociați roșul cu puțin verde (un fular, o broșă).


TAUR
(22 aprilie - 21 mai)
Digestia sub control


Sunteți cerebrale. Vă cu­noaș­teți atât de bi­ne, încât intrați la regim în mo­­mentul po­trivit. Dacă punctul dvs. sensibil este gâtul, emoțiile dvs. se fac sim­­țite prin dureri de stomac. Fiți atente, de ase­menea, la balonări și la problemele digestive.
FORMA FIZICĂ. Fiind zodie de pământ, pi­cioarele dvs. merită în­gri­jiri regulate. Așezați-vă pe un scaun, cu picioarele pe podea și ridicați călcâiele, sprijinindu-vă pe vâr­furi. Aceste mișcări favorizează circulația sângelui de la picioare spre inimă. Repetați exercițiul.
FRUMUSEȚE. Bărbații vă găsesc frumoase, chiar dacă nu în­drăznesc să v-o spună. Alegeți culori pă­­mân­tii: maro, ocru, kaki sau bej. A­vând o fru­musețe sen­zua­lă, este bine să folo­siți pen­tru bu­ze o nuanță în­chisă de ro­șu, iar pentru ochi nuanțe mai temperate.
SĂNĂTATE. Fructe. Sunteți adevărate gur­man­de. Pentru a rezista ten­ta­ției, mâncați mere și pere. O cură de cireșe - în sezon - vă aju­tă să aveți o mină bună. Legume. Aveți mână liberă la le­gu­me. O dată la două săp­tă­mâni, beți o fiertură de praz, pen­tru eli­minarea to­­xi­ne­lor. Obiș­nu­i­ți-vă să con­­su­mați le­gu­mele reci, cu un strop de ulei de măs­li­ne. Ca antreu, mân­­cați sfec­lă ro­­șie.

Rețeta succesului
La dvs., pielea este capitalul fru­museții. Îngri­jiți-o și oferiți-vă șe­­dințe de masaj. Profitați de aces­te momente de destindere pentru a vă deschide, vorbind des­­pre dvs., pentru că aveți ten­dința de a fi prea pudice. Gân­diți mai puțin și nu în­cer­cați să găsiți un sens pen­tru toate acțiunile dvs.


GEMENI
(22 mai - 21 iunie)
Aeriene și senzuale


Îndrăgostite de para­do­xuri, produceți agitație pu­nând inimile pe piste greșite. Blonde ca Marilyn Monroe sau brune ca Monica Belucci, vă pla­ce schim­barea. Austeră sau sexy, ele­ganța dvs. este înnăscută. Dar nu sun­teți chiar atât de na­tu­­rale cum se pare, iar cu­vin­tele dvs. sunt studiate.
FORMA FIZICĂ. Zodie de aer, ar trebui să lu­crați pen­tru ținuta bus­­tului. A­pro­­­piați pal­mele și apă­sa­ți-le una de alta, res­­pi­rând. În poziție de drepți, cu pi­cioa­rele în­tinse, aple­cați-vă îna­inte, spre vârful pi­cioa­relor, după ca­re reveniți cu spa­tele întins, dar nu cambrat. Săritul cu coarda sau aler­gatul cu pași mici favori­zează respirația.
FRUMUSEȚE. Fiți natu­rale. Pentru ocazii spe­cia­le, aplicați mascara pe gene și subliniați conturul bu­zelor cu creion roșu. Ma­terialele fluide, aeriene, precum mu­selina, vă vor în­soți toate mișcările, iar mătasea vă va scoate în evidență umerii.
SĂNĂTATE. Fructe. Fructele îmbibate de soare - de exemplu man­go - vă redau su­râsul. Grapefruitul roz vă energi­zează. Legume. O salată de porumb, ardei gras sau castravete, cu orez sau grâu, constituie o mâncare ener­gi­zantă. Mâncați năs­turel, păpădie sau frunze de ridichi pen­tru vitaminele și sărurile minerale pe care le conțin.

Rețeta succesului
Atuul dvs. major este capacitatea de recuperare. În­con­jurați-vă de prieteni care vor declanșa râsul și admi­ra­ția de care aveți nevoie pentru a iubi. Nu vă jucați cu re­gi­mu­rile yoyo.


RAC
(22 iunie - 22 iulie)
Sensibile și misterioase


Luna, semnul zo­diacal al ma­ter­nității, vă re­tri­mi­te în co­pilărie. La dvs., orice pro­blemă cro­nică de să­nă­tate își are ori­ginile într-o de­re­glare mai ve­che. Luna pro­­duce an­goase. Do­mină di­gestia și se­xuali­tatea. Creația es­te îm­părăția ei, cu con­diția ca ima­ginația dvs. să știe cum să o ex­pri­me.
FORMA FIZICĂ. Pentru a scăpa de an­goase: postați-vă în fața oglinzii și ros­tiți un sunet (de ex. "aum"). Că­uta­ți-l în interiorul dvs., du­pă care exe­cu­tați exer­ciții tră­gând și sco­țând în afară - alternativ - burta. Și pro­nun­țând în continuare su­ne­­tul ales.
FRUMUSEȚE. Fiind în­dră­gos­­tite, ra­diați. Culorile pastel vă conferă grație, dar fiți mai în­drăznețe când vă ma­chiați. Gân­diți-vă la de­­talii: accesoriile și bi­ju­teriile scot în evi­den­­ță fața dvs. as­cun­să. Înce­peți zi­ua cu un duș bun, ter­minat cu un jet de apă rece pe pi­cioare.
SĂNĂTATE. Fructe. Beți dimineața un suc de portocale, peste care turnați o cantitate dublă de suc de morcovi. Pentru ca­ro­ten, o sursă de vita­mi­na A. Legume. Punctul dvs. slab este digestia. Optați pentru legumele fier­te și mes­te­cați bine alimentele. Lăsați castraveții tăiați să se scurgă, înainte de a-i mânca. Pu­teți folosi cas­tra­ve­ții și extern, ca mască pentru închi­de­rea porilor, dacă aveți te­nul gras. Mixați miezul, adău­gați 2 linguri de lap­te sau de smântână și țineți-l pe față circa 10 minute.

Rețeta succesului
Somnul înlătură grijile și angoasa. Dacă se lasă aș­tep­tat, țineți o cură cu tinctură de sunătoare și păducel. În timpul regi­mu­lui de slăbit, odih­niți-vă după-amiaza, măcar de două ori pe săptămână. Mai puțin stresate, îl veți regăsi pe Mor­feu cu plă­cere.


LEU
(23 iulie - 22 august)
Feminine și pasionale


Refuzând mediocri­ta­tea și neglijența, apa­ri­țiile dvs. sunt întot­dea­una fără cu­sur. Tru­pul dvs. este la fel de pre­țios ca aurul pe care-l purtați la gât. Sunteți mereu dispuse să în­cercați ultimele pro­duse cos­me­tice.
FORMA FIZICĂ. Dimineața, strângeți pumnii și loviți-vă ușor de sus în jos. Desfaceți brațele și exe­cutați mici mișcări circulare. Relaxați-vă și repetați exercițiul de trei ori. Înotul este excelent pentru res­pirație. Învățați, de ase­menea, să expirați și să ins­pirați umflând abdomenul.
FRUMUSEȚE. N-aveți nevoie de mare lucru pentru a vă pune în valoare. Utilizați un fond de ten ușor colorat. Nu ezitați să purtați tocuri înalte care vă scot în evidență alura. De altfel, dvs. vă alegeți îm­brăcămintea în func­ție de pantofi. Nu numai ma­terialele, ci și stilul dvs. nu se demodează niciodată.
SĂNĂTATE. Fructe. Prune, corcodușe, ren­glo­te... sunt fruc­tele cu care pre­pa­rați tarte, dar și conserve. Fructele cu sâmburi, precum caisele și piersicile, pot fi utilizate în cure de 3 sau 4 zile. Legume. Foarte digest, dovlea­cul se consumă sub formă de supă, dulceață sau în tarte. Fasolea albă sau verde, gătită cu ulei de floarea-soarelui, agre­men­tează carnea roșie. O cură cu lăptișor de matcă sau cu magneziu se impune din când în când.

Rețeta succesului
Înainte de a începe un regim, întrebați-vă dacă îl faceți pentru dvs. însevă sau pentru ceilalți. Pro­blema este să vă simțiți bine în propria piele. Trupul dvs. vă aparține: cu cât vă veți cunoaște mai bine, cu-atât mai ușor vă veți menține în formă.


FECIOARĂ
(23 august - 22 septembrie)
Între cumpătare și exces


Perfecționiste, aspectul dvs. este întotdeauna im­pe­ca­bil. Este, de altfel, reflexul unei lipse de în­credere în dvs.: vă îndoiți de șarmul dvs. De aceea, în­ce­peți prin a vă iubi și veți fi și mai fru­moase...
FORMA FIZICĂ. Practicați un sport împreună cu prietenii, este util și totodată agreabil: bad­ming­ton, volei pe plajă etc. Veți a­pre­cia aceste întâlniri. Postați-vă în fața oglinzii și rotiți-vă umerii înainte și înapoi. După care faceți câteva exer­ci­ții pentru abdomen.
FRUMUSEȚE. Fiind o zodie de pământ, te­ra­piile cu apă vă fac foarte bine. Pen­tru ma­chiaj, în schimb, optați pen­tru ma­­ro și brun închis. Înlocuiți eter­nul pan­­ta­lon cu o rochie sexy și veți primi com­pli­men­te.
SĂNĂTATE. Fructe. Ron­țăiți mere, este ex­ce­lent pentru ma­xilare. Fo­losiți-le, de asemenea, pen­tru tarte. Merele taie foa­mea, așa că este bine să le lu­ați la serviciu. Ames­tecați-le cu nuci în salate mixte. Fibrele in­so­lubile din mere și acizii grași din nuci combat co­lesterolul. Legume. Având intestine fra­gile, puteți consuma orez cu mazăre, linte sau fasole uscată. Aceste trei legume vă vor îmbunătăți digestia. Mân­cați, de asemenea, ridichi negre sau fasole verde pentru a favoriza tran­zi­tul intestinal. În ceea ce pri­vește prazul sau cea­­pa, mâncați-le reci, cu puțin ulei de măs­line.

Rețeta succesului
În ciuda unui aer senin, sunteți ade­se­ori crispate, fiind­că aveți tendința să interiorizați ab­so­lut tot. Ur­ma­­re: o creș­tere sau o scă­­dere în gre­utate. A­cordați-vă un răgaz și re­flectați ce vă place la dvs. și ce doriți să mo­di­fi­cați.


BALANȚĂ
(23 septembrie - 22 octombrie)
Seducătoare și nesupuse


Vreți să seduceți, fiind­că vă place să vă faceți dorite. "Subjugați" timpul, nu pentru a-l opri în loc, ci pen­tru a profita de el la ma­xi­mum. Căci dacă gurile rele vă cri­tică tem­peramentul in­de­cis, ele uită că dvs. aveți ta­lentul de a-i împinge pe cei­­lalți să aleagă pentru dvs.... în sen­sul care vă convine cel mai mult.
FORMA FIZICĂ. V-ar plăcea să mergeți cu bicicleta, cu condiția să nu fiți singure. Sunteți convinse că vă puteți menține în for­mă amuzându-vă. Postați-vă în fața oglinzii, ridicați un picior îndoit și efectuați miș­cări circulare cu gamba. Schimbați piciorul și repetați exercițiul.
FRUMUSEȚE. Aveți ceva de prințesă care vă face să visați la rochii de culoarea timpului, a lunii și a soarelui. Aveți ochi pentru a descoperi veșminte unice, accesorii care să vă meta­mor­fozeze. O pudră invizibilă, o coafură nouă, posedați ba­gheta magică a frumuseții.
SĂNĂTATE. Fructe. Mâncați dimineața o banană tăiată rondele garnisită cu miere. Continuați cu un bol cu cereale și o să vă simțiți pline de vioi­ciune. Pentru ten, țineți din când în când o cură de struguri. Legume. Mărarul (anasonul) este diuretic și bun pen­tru vezică. Andivele fierte și gratinate (cu șuncă) sunt - în același timp - hrănitoare și digeste.

Rețeta succesului
Dacă vă apucați de o activitate sportivă, încercați s-o continuați regulat, pe tot parcursul anului, pentru a pro­fita de ea din plin. Vă veți simți mai destinse și mai tonice. Este bine să începeți un regim luni, dar dacă marți v-ați oprit, nu aș­teptați săptămâna următoare pentru a-l relua.

SCORPION
(23 octombrie - 22 noiembrie)
Fascinație cu orice preț


Conștiente de capacitățile dvs., vă place să trans­mi­teți ceea ce știți. Vă puneți multe în­trebări în le­gă­tură cu dvs., dar într-un mod cons­tructiv, cu sco­pul de a vă cunoaște mai bine. Pentru a vă pune la încercare, înce­peți un re­gim, urmărind cât timp veți fi în stare să-l res­pec­tați...
FORMA FIZICĂ. Îno­tați sau vâsliți, pentru a vă solicita întreaga mus­cu­latură. Dar nu uitați relaxarea. Stați în pi­cioa­re, cu mâi­ni­le pe șolduri și răsuciți bazinul spre dreapta și spre stân­ga. Aplecați-vă apoi înainte, cu picioarele și spatele bi­ne întinse, și respirați.
FRUMUSEȚE. Blonde, un costum de culoare neagră vă va evi­denția su­fletul pasional. Brunete, un taior roșu va fi sem­nătura pre­zenței dvs. Zodia dvs. adoră dantela nea­gră și pietrele pre­țioase care vă influențează mag­ne­tismul.
SĂNĂTATE. Fructe. Alune, nuci sau nuci de cocos - vă plac fructele cu coajă. Mig­da­lele sunt excelente pen­tru piele sub formă de ulei. Căp­șu­nile roșii și dulci vă vor satisface gur­man­deria. Sub formă de mas­că, ele conferă te­nului o strălucire du­rabilă. La sfâr­și­tul ve­rii, cu­le­geți fructe de pădure și fa­ceți dul­cea­ță. Legume. Le­gu­mele co­lorate vă tre­zesc sim­țu­rile: veți mân­ca cu plă­cere vinete, do­vle­cei și gogoșari, cu toa­te so­su­rile posibile. Spa­nacul crud sub formă de sa­lată vă va feri de anemie și vă va ajuta să arătați bine.

Rețeta succesului
Auziți adeseori reflecții, precum: "Ești Scorpion, asta spu­ne tot". Acceptați să vă ară­tați lipsurile sau părțile sla­be, scutindu-vă, astfel, de momentele de sin­gu­rătate. Veți recunoaște care sunt pri­etenii buni: cei care în perioadele sum­bre vă sunt alături pentru a vă ajuta să vă ridicați din nou.


SĂGETĂTOR
(23 noiembrie - 22 decembrie)
Optimiste și energice


Sunteți capabile să eco­nomisiți energie, fă­când pa­uze. Diplomate de obicei, vi se întâmplă să lansați re­flec­ții aspre, fără motive apa­ren­te. Fericirea dvs. se hră­nește cu op­ti­mism și exaltare. Lă­sați-vă amuzate de un "clovn" în­dră­gostit, care să vă în­conjoare cu tan­drețea lui.
FORMA FIZICĂ. Șoldurile și coap­sele au nevoie de toată atenția dvs.: mergeți cu pas în­tins, oriunde v-ați afla. Di­mi­nea­ța, cul­ca­ți-vă pe bur­tă și con­tractați muș­chii fe­sieri pentru a-i în­tări. În picioare, îndoiți ge­nun­chii și reveniți în po­ziția inițială, de 10 ori.
FRUMUSEȚE. Păreți complet sa­tis­­fă­cu­te. Pe chi­pul dvs. se re­­găsesc - con­comitent - fe­me­­­ia, soția, ma­ma și fetița. Mâi­nile dvs. vorbesc și me­rită să le în­gri­jiți cu creme pro­tec­toa­re. Dar for­ma dvs. se vede mai ales după păr. Hră­niți-l, coafați-l, faceți-vă șu­vi­țe - blon­de sau roșcate, ele vă vor în­dulci trăsă­tu­ri­le.
SĂNĂTATE. Fructe. Îndrăgostite de natură, vă plac fructele pe care le puteți culege plim­­bân­du-vă: afine, mure, frăguțe - sub toate formele (tarte, dul­ceață). Pe­pe­nele roșu, mai digest decât cel gal­ben, vă poate reconforta ficatul. Legume. Anghinarea este, de fapt, gar­da de corp a fi­ca­tului dvs., per­mi­țân­du-vă să eliminați toxinele. O puteți con­su­ma crudă, fiartă sau sub formă de ceai. La început vă va sur­prinde gustul ei amar, dar îi veți simți repede efectul be­nefic. Sparanghelul de sezon este o garnitură delicioasă, ca­re nu dăunează silue­tei, dacă-l preparați cu un sos vi­ne­gretă ușor.

Rețeta succesului
O stare ușoară de deprimare? Faceți un tur de ma­ga­zine și vă veți reveni imediat. Sau o plimbare lungă, cu pi­cioa­rele goale, pe o plajă cu nisip fin. Dacă vă îngrijorează kilogra­mele, mergeți cu bicicleta. Este utilă nu doar pentru picioare, ci pentru tot corpul.


CAPRICORN
(22 decembrie - 20 ianuarie)
Tenace și ordonate


Dezordinea vă înspăimântă, pentru că aveți nevoie de repere. Schimbările de orice fel - loc, climă, serviciu, dragoste - vă produc angoase. Adevărata fire v-o arătați într-un cerc restrâns. Știți să dați sfaturi și-i ascultați pe ceilalți cu răbdare.
FORMA FIZICĂ. Dacă simțiți nevoia să vă relaxați, luați o minge elas­tică și apă­sați-o cu degetele, schimbând me­reu mâna. Așe­zate pe scaun, redresați-vă bustul trăgând ume­rii înapoi, fără să cam­brați spatele, și coborâți, din nou, umerii, unul după altul.
FRUMUSEȚE. Puțin bej sau gri pe pleoape vă îndul­cește ex­pre­sia. Dezgoliți, subtil, părți ale spatelui sau ale pi­cioarelor. Veți câștiga în sen­zua­li­tate și veți suscita dorința. Lan­țurile și brățările con­feră miș­cărilor dvs. o oarecare sprin­te­neală ve­selă.
SĂNĂTATE. Fructe. Vă desfătați realmente cu dulceață și fructe con­servate. Rabarbărul întărește stomacul și alungă starea de irascibilitate. Gutuile nu se găsesc în toate ano­tim­pu­rile, dar aceste fructe, pre­pa­rate sub formă de peltea, vă regularizează in­tes­ti­nele. Legume. Legumele verzi vă sunt benefice: Broccoli, varza de Bruxelles, spa­nacul sunt niște garnituri excelente. Folosiți sucul aces­tor legume pentru a par­fuma carnea. Pre­­sărați peste bucate pă­trunjel verde, foarte bogat în vi­ta­mina C, oli­go-elemente și să­ruri minerale. Lu­­minează tenul!

Rețeta succesului
După nopțile agitate, nu aveți o mină prea bună. Mergeți pe jos și ur­cați pe mun­te. Picioarele dvs. vor apre­cia efortul de­pus. Când sun­teți singure, profitați și cân­tați cu voce tare sau scoa­teți câ­te-un strigăt: stresul dispare în na­tură. În caz de obo­­seală sau extenuare, mân­cați un gălbenuș de ou ames­tecat cu miere.


VĂRSĂTOR
(21 ianuarie - 19 februarie)
De la seriozitate la fantezie


Vă simțiți unice, diferite. Și chiar dacă nu vă plac nici rutina, nici regulile, sunteți, to­tuși, tra­di­țio­naliste: idealul dvs. sunt căs­nicia și o viață de fa­mi­lie stabilă, pen­tru a vă sa­tis­face nevoia de a fi pro­tejată.
FORMA FIZICĂ. Sunteți atrase de sporturile tonice. Serile, sunteți primele pe ringul de dans și dansați până la ziuă. Pen­tru ca articulațiile să fie mai mobile, faceți exerciții de rotație pentru încheietura mâinilor, a coatelor și a umerilor. Con­tinuați cu gleznele și coapsele.
FRUMUSEȚE. Bărbații cad pradă șarmului dvs. irezistibil. Dar nu vă jucați prea mult, pentru că s-ar putea să fie pe­riculos! Vă place să ieșiți în evidență prin ți­nute surprinzătoare, mariaje de țesături di­ferite și parfumuri masculine. Din călătoriile dvs. aduceți bijuterii și veșminte rare.
SĂNĂTATE. Fructe. Valoarea nutritivă a avocado-ului vă potolește nervo­zi­tatea. Consumați-l cu porumb sau pe pâine, cu puțin ulei de măs­­line. Desfătați-vă cu fructe exo­tice (fruc­tul pasiunii, papaya etc.). Legume. Dacă vă simțiți de­pri­mate, mâncați legume uscate, soia, spanac sau linte, bogate în magneziu și zinc. Pentru a vă remonta și pentru a regăsi pofta de viață, ronțăiți - la prânz - una sau două tulpini de țelină. Veți câștiga în dinamism.

Rețeta succesului
Decât să respectați mulțimea de termene înscrise în agendă, luați-vă mai bine o vacanță, strecurând în bagajul dvs. câteva rețete originale.


PEȘTI
(20 februarie - 20 martie)
Intuitive și fragile


Pentru dvs. universul este un ocean pe care plutiți. Fluide, aproape trans­pa­rente, lăsați în memorie o im­presie de lejeritate. Funcționați conform riturilor și ano­timpurilor care vă aparțin. Ceea ce vă ghidează este ins­tinctul dvs. și navigați în mod intuitiv.
FORMA FIZICĂ. Vă simțiți foarte bine în apă, dar aveți picioare sen­si­bi­le. Evitați exercițiile vio­lente. De 2-3 ori pe săptămână, seara, faceți o baie la picioare - cu apă sărată, călduță -, după care masați-vă fiecare deget în parte. Executați următorul exer­cițiu: culcați-vă pe podea și ridicați trunchiul, fără să forțați, încercând să atingeți cu mâinile degetele de la picioare.
FRUMUSEȚE. Preferați stilul natural artificiilor de tot felul. Pentru a avea o piele frumoasă, o îngrijiți cu multă con­știin­cio­zitate. Sub privirea complice a par­tenerului, vreți să fiți altele: vă îmbrăcați excen­tric, purtați perucă și pantofi cu tocuri înalte.
SĂNĂTATE. Fructe. Pentru a vă limpezi vo­cea și a fi în formă, beți un suc de lă­mâ­ie, îndulcit cu pu­țină miere. Dacă vi se face foame, ronțăiți fructe us­cate, de pre­fe­rin­ță ananas sau mere us­ca­te, cu ca­lorii mai pu­ți­ne. Legume. Ușor de gă­­tit, orezul, grâ­ul sau po­rum­bul, îm­­pre­ună cu le­gumele verzi (fa­sole, bro­cco­li, spa­­­nac) sunt o gar­­ni­tură ex­ce­lentă pentru peș­tele făcut la grătar. Con­su­mați cât mai mult peș­­te de mare, și o da­tă pe săp­tă­mâ­nă, scoici sau stri­dii.

Rețeta succesului
Cuvintele sunt "în­cuiate" în inima dvs. ca perla în scoică. Și totuși, când puteți să vă destăi­nuiți unor per­­soane de încredere, vă sim­țiți eliberate. Nu le cereți celorlalți să ghi­cească tot. Pentru ca ei să vă devină com­pli­ci, tre­buie să le vor­biți des­­pre dvs.