Au nevoie de ajutor

Cititor Formula AS
Pisici

• Dăruiesc două pisicuțe în vârstă de 3 luni (una cu blănița tricoloră) și o alta de 5 luni (blăniță predominant albă), deparazitate și educate la litieră. LUIZA (tel. 0737/46.73.20)


Căței

• Ofer pentru adopție cățeluși în vârstă de 3 luni și jumătate, metis Ciobănesc Alsacian cu Ciobănesc Mioritic, drăgălași, inteligenți, ideali pentru pază și companie. Sunt vac­ci­nați și deparazitați. D-l FLORESCU (Tel. 0723/46.32.34)


Animale pierdute

• Am pierdut-o în ziua de 27 iunie a.c., în zona Po­lonă (Do­ro­­banți), pe Olli, o că­țe­lușă de talie me­die, slă­buță, blândă și fri­coasă, în vârstă de 10 ani. Are culoare bej deschis, piciorul drept din spate este negru pe interior, și botul ne­gru. Este micro­ci­pată. Ofer 500 euro re­compensă! CRIS­­TINA - tel. 0723/21.98.78

Asociația pentru protecția animalelor Ko­la Kariola oferă spre adopție pisici și căței, foarte frumoși, buni, nimeriți pentru a în­frumuseța viața iubitorilor de animale, astfel:

Pisici

• Mia este o pi­sicuță de aproximativ un an, cu blănița fru­mos colorată (masca căpșo­rului, o parte din spate și co­dița ma­ro­nii, iar piep­tuțul, bur­tica și lăbuțele albe). Foarte prietenoasă chiar și cu cățeii, torcă­cioa­să, educată la litieră, vac­cinată, sterilizată și cu carnet de sănătate - abia așteaptă să-și găsească un loc stabil într-o familie.


• Snow are aproximativ 2 luni. Este ca un pufuleț delicios și, deși este mititică, a învățat imediat să folosească litiera. Este simpatică, veselă, prietenoasă, încă nu a fost sterilizată și i s-a făcut primul vaccin. Cine vrea s-o adop­te o găsește la K.K.


Căței

• Mike este un băiețel de un an, de talie medie spre mare, cu blănița nea­gră, ca un co­șar. Ve­sel, jucăuș, cu­rios și foar­te in­te­li­gent, este so­­cia­bil cu oa­menii și cu cei­lalți căței, și nu a învățat încă să meargă în lesă sau să-și fa­­că nevoile afară. Are carnet de sănătate, este cas­trat, vaccinat, înregistrat și micro­cipat.

• Ella, su­rioa­ra lui Mike, are și ea un an, tot de ta­lie me­die spre ma­­re, iar blănița este ai­do­ma lui Mike, tot nea­­gră. Foarte ve­se­lă, ju­că­­ușă, cal­mă, se îm­prie­tenește ime­diat cu ori­ce alt ani­mă­luț și e foar­te obiș­nui­tă cu pre­zența oame­ni­lor. Nici ea nu este încă educată să meargă în lesă, este ste­rilizată, vaccinată, microcipată și va fi oferită spre adopție cu carnet de sănă­tate.


Kola Kariola vă așteaptă să sunați pen­tru adopții la tel. 0727/96.68.46. Fiecare ani­mă­luț va pleca spre viitoarea lui familie vac­cinat, microcipat, înregistrat și sterili­zat/cas­trat, în funcție de vârstă și neapărat cu con­tract de adopție.