SÂNZIENELE

Cititor Formula AS
- Secretul de slăbire al anticilor -

Trebuie să slăbiți câteva kilo­grame? Treceți mereu de la un regim de aus­teritate la perioade de dezmăț alimen­tar? În loc să vă fie necaz pe dvs. că nu sunteți în stare să scăpați din acest cerc vicios, încercați mai bine să apelați la plante. Ele ar putea să vă ajute să eliminați acest excedent de greutate.
Când utilizați plantele în acest scop, pro­blema este aceea de a găsi cea mai con­venabilă formulă pentru dvs. Nume­roa­se ier­buri și plante au repu­tația, sta­bi­lită de mult, de remedii ce ajută la pier­derea kilo­gramelor. Dră­gaica (Ga­lium verum) sau floarea de sân­ziene, pe care chinezii o numesc "chu yang yang", este un exemplu clasic. Anticii o consi­derau excelentă în com­ba­terea obezității, fiind și un bun depurativ.
Rețeta este următoarea: Se pre­gă­tește o infuzie, turnând o cană de apă fiar­tă pes­te o linguriță de plantă. Aco­periți-o și lă­sați-o să stea 15 mi­nute; stre­curați-o și apoi beți trei căni - calde sau reci - de trei ori pe zi, între mese. Efectul e garantat, mai ales dacă în paralel renunțați la dul­ciuri, patiserii și gră­si-me. Mult succes!

ELENA - Ploiești