"Sunt infectat cu HIV categoria B"

Cititor Formula AS
(Răspuns pentru V. B., F. AS nr. 796)

În anul 1995, aveam 20 de ani, eram virgină și aveam același diagnostic ca tine. Virusul mi-a fost transmis prin ac (știu cadrul medical care m-a infectat). Eram la fel de disperată ca tine, dar boala m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Mă rugam zilnic să facă o minune și să mă vindece. La scurt timp, am aflat că petrolul distilat (micogenil) vindecă toate bolile incurabile, inclusiv cancerul, și am încercat și eu. Am urmat timp de șase săptă­mâni cura cu petrol distilat (se ia o lingură dimi­neața, pe stomacul gol), perioadă în care nu am con­sumat băuturi alcoolice, cafea și n-am fumat. Rezultatul testului a fost negativ. Am mai repetat analizele de câteva ori la policlinici diferite, iar rezultatul a fost același. Îi mulțumesc lui Dumne­zeu pentru prelungirea vieții.
(Din motive lesne de înțeles, doresc să rămân anonimă.)

"Caut urgent tratament pentru tenia solium saginata"
(Răspuns pentru I.I. - Galați, F. AS nr. 857)

1.
Același parazit l-a avut și o mătușă a mea. L-a tratat cu succes definitiv cu Cesol. Acest medica­ment se găsește în farmacii, sub formă de tablete. Tenia se elimină complet. Succes și sănătate.
MANUELA - Baia Mare

2. Acum 37 de ani am fost și eu în aceeași situa­ție, dar în plus eram și însărcinată... Starea de vo­mă, de amețeli, de rău general o puneam pe seama sarcinii. Când am început să elimin proglote, m-am speriat. Eram într-o stare gravă și medica­mentele mi-ar fi otrăvit sarcina. Eram prin luna a 7-a, dar sfatul unei d-ne de la laboratorul policli­nicii unde mi-am facut analizele m-a salvat. Tra­tamentul este ușor de făcut și eficace. Eu am scapat de o tenie de vreo 4-5 metri. Este important să se elimine capul. Spre mijloc, tenia e mai lată de 1 cm, spre cap se îngustează, arată ca un fir de ață. În vârf, capul este de mărimea unui ac de gămălie. Și acum, rețeta: 250 g sâmburi de dovleac (dar neprăjiți) se curăță de coajă și se dau prin mașina de tocat nuci. Se amestecă cu 4-5 linguri de miere de albine naturală. Se mănâncă încet, pe stomacul gol, dimineața. În ziua res­pectivă se mai mănâncă doar seara, un iaurt. Cu o zi înainte de trata­ment, tre­buie la fel, un regim sever. Doar iaurt. Când apare senzația de scaun, bolnava să se așeze pe o oală în care a pus apă cât mai caldă. Tenia se trage la căldură. M-aș bucura nespus ca tratamentul să fie de folos. Cu tot res­pectul și stima,
SILVIA S. - Făgăraș
Sunt pensionară și, ca toți cititorii, aștept revista dvs. ca pe un balsam. Ceea ce faceți dvs. este mai mult de­cât omenie. Sunteți alături de cei în suferin­ță, de cei nevoiași. Bunul Dum­nezeu să vă dea sănătate și putere, să duceți mai departe acest miracol.

"Știe cineva cum se combate iradierea?"
(Răspuns pentru AURA, F. AS nr. 917)


Stimată doamnă, bine ați făcut că v-ați adresat acestei reviste umaniste, care contri­buie la alinarea suferințelor omenești. După explo­zia centralei nucleare de la Cernobîl, am găsit într-un ziar ucrainean următorul tratament naturist pentru iradiere: tratamentul se face în trei cure a câte 10 zile fiecare, cu pauze de 20 de zile între ele.
Suc de sfeclă roșie, 200 ml dimineața și 200 ml seara (se obține în centrifugă). Peste zi se consumă obligatoriu grâu încolțit și fulgi de ovăz. Pentru fulgii de ovăz, rețeta este o lingură la o cană de ceai de pir. Dacă sucurile folosite produc greață, se poate adăuga și suc de mere (1-2 fructe) în amestec. Pe timpul tratamentului sunt interzise: zahărul (sub orice formă), cafeaua, alcoolul, tutunul. Cu răbdare și încredere veți reuși să stăpâniți boala. Faceți analizele după trei luni și Dumnezeu să vă ajute.
PAUL - Brașov

"Solicit leacuri naturiste pentru ciroză cu ascită"
(Răspuns pentru CONSTANȚA D. - București, F. AS nr. 1137)


1. În 5 litri de țuică (tescovină tare, care se face din boasca de la struguri) se introduce 1 kg de cea­pă de apă, tăiată mărunt, și se lasă la macerat, la sursă de căldură, 15 zile, timp în care se agită de 2-3 ori pe zi. După aceea se strecoară, se pune în sticle de 1 litru bine astupate și se păstrează la loc răcoros și întunecos. Se beau zilnic 30 ml din această țuică, dimineața, pe sto­ma­cul gol, și se stă 30 de minute culcat pe partea dreaptă. După 30 de mi­nute se poate mânca un regim lacto-vegetarian. Se exclud țigările, cafea­ua, alcoolul, condimen­tele, sifonul, sucurile sin­tetice (tip Cola). În timpul acestui tratament nu este permisă ex­tragerea apei din abdomen prin mijloace mecanice (cu seringa). Apa se va retrage treptat din organism, iar ficatul se va regenera complet. Nu se va con­suma nici zahăr, ci numai miere de albine, polen, propolis, silimarină. După terminarea întregii cantități de țuică, numai dacă este nevoie, tratamentul se va relua după o pauză de 30 de zile. Rețeta pe care v-o recomand a salvat viața unui pacient pe care medicii îl externaseră din spital pentru a muri acasă, prognozându-i încă trei săptămâni de viață (ficatul îi era putrezit). Azi este complet sănătos, iar analizele de invidiat. Dacă această rețetă-minune este asociată cu rugăciuni și credință către Dumnezeu, însănătoșirea va fi mult mai rapidă.
FELICIA - Pitești

2. Căutați rădăcină de dud alb (agud). Se spală bine, se freacă cu o perie, se taie așchii, ca la ascuțit creionul. Se ia un pumn de așchii seara și se pun în doi litri de apă. A doua zi se fierb, până scade lichidul la 1,250 l. Se strecoară și se bea timp de o zi. (Se poate și găti din acest lichid, pentru bolnav). Se ține regim sever și odihnă absolută la pat, 1-2 săptămâni. Mare atenție, să nu ră­cească la plămâni. Ceaiul se bea până scade burta. Când nu mai crește burta, oprește ceaiul, făcând o pauză de 2-3 săptămâni. Cât soțul dvs. va lua ceaiul, va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina are cu­loare roșie. Să nu se sperie. Două-trei luni să nu facă efort și să continue regimul. Persoana care a fost vinde­cată de această boală repetă în fiecare an această rețetă. Când i-am trimis-o, era externată din spital și trimisă să moară acasă.
PROFIRA E. - Brașov

"De ani de zile fiica mea are stomatită"
(Răspuns pentru C. F. - Râmnicu Sărat, F. AS nr. 1222)


În cazul aftelor bucale, se folosește ceaiul de sal­vie, urmat de badijonări cu gingiprop. Se evită ali­mentele tari și iritante, se menține o igienă bu­cală permanentă. După 2-8 zile, boala dispare. Vă doresc sănătate.
MARIA M. - București

"Mama mea are diagnosticul de limfom malign la nivelul globului ocular drept"
(Răspuns pentru MARIA - București, F. AS nr. 1238)


Singurul tratament care poate fi făcut este o ali­mentație bazată strict pe crudități, după cum ur­mează:
1. La sculare - curățirea căilor nazale cu apă sărată.
2. Gimnastică a cavității bucale cu ulei de floarea soarelui presat la rece.
3. Consumul a 2 cm de aloe, care se repetă de 4 ori pe zi.
4. După o jumătate de oră, con­sumul a 500 ml de lichid format din 1/2 sucuri și 1/2 ceai macerat la rece. Sucul va fi format din: 70% morcov, 10% țelină, 10% cătină și 10% usturoi. Sau: 60% dovleac, 10% țelină, 10% cătină, 10% usturoi și 10% ceapă. Sau: 50% morcov, 10% sfeclă roșie, 10% țelină, 10% cătină, 10% usturoi și 10% ceapă. Sau: 50% morcov, 10% varză, 10% țelină, 10% cătină, 10% usturoi și 10% ceapă. Sau: 70% mere, 10% cătină, 10% usturoi și 10% ceapă. Sau: 60% suc de roșii, 10% țelină, 10% cătină, 10% usturoi și 10% ceapă. Sau: 60% suc de struguri, 10% țelină, 10% cătină, 10% usturoi și 10% ceapă.
Maceratul de ceai crud va fi format din unul din ceaiuri care se va repeta din șapte în șapte zile, și anume: gălbenele, tătăneasă, coada-șoricelului, coada-calului, pătlagină, trifoi roșu, urzică. În tot lichidul (500 ml) se adaugă dimineața două linguri de ulei de soia, iar la prânz se adaugă două linguri de ulei de porumb.
5. Cu cinci minute înainte de fiecare masă se administrează o lingură de pulbere de cărbune ve­getal cu puțin ceai macerat. Cantitatea de suc se bea cu înghițituri mici, din zece în zece minute, timp de 1-1 1/2 ore, și se stă la orizontală, pe partea dreap­tă, în pat.
6. După o pauză de 1-2 ore se repetă ope­rațiunile de la punctele 3, 4 și 5.
7. Masa de la ora 14.00 constă tot din unul din sucurile consumate, la care se adaugă 25 g sâmburi de semințe de floarea-soarelui și 25 g sâmburi de semințe de dovleac mixate (făcute făină).
8. Masa de seară - nu mai târziu de ora 18.00 - constă din 500 ml lapte crud îndulcit cu miere, două linguri de ulei de floarea-soarelui presat la rece, două linguri de tărâțe de grâu și 30 picături de tinctură de propolis.
* De asemenea, administrați și următoarele ad­ju­vante naturale: Protect 4 Life sau Shark Aid + Protect 4 Life, Chlorella Max, Spirulina Max, Beta-Caroten, Garlic With Parsley + C 1000, Pro-Sele­nium. Cu rugă către Dumnezeu care va decide,
IULIU P.

"De când am intrat la menopauză nu mai pot dormi"
(Răspuns pentru IOANA - Craiova, F. AS nr. 1240)


Vă dau un sfat experimentat de mai multe persoane care au fost în aceeași situație disperată ca a dv. Timp de mai multe săptămâni, în fiecare seară, înainte de culcare, luați un prosop, înmuiați-l în apă rece, stoarceți-l bine și masați-vă cu el din cap până la picioare. Dacă se usucă prosopul, re­petați manevra. În plus, beți în fiecare seară o cană de ceai de busuioc. Veți dormi ca un prunc după baie. Succes!
IULIA D.