"Am o tumoră neoperabilă care îmi dă crize de epilepsie și atacuri de panică"

Cititor Formula AS
(Răspuns pentru ADRIANA P., F. AS nr. 1276)

Pentru epilepsie se recomandă semințe de muștar, 19 bucăți, de trei ori pe zi, timp de trei săp­tămâni. Pentru fibrom, se înghite 1 linguriță de ulei de sunătoare, de 3 ori pe zi. Efectul se vede după 3 săptămâni. Cura durează 2-3 luni.
Pentru panică: * Trifoi roșu. * Știr. * Osul-iepu­relui. Se pun la fiert 400-500 ml de apă, se ia din fiecare plantă câte o jumătate de lingură și se pune în apa care fierbe. Se fierb două minute. Se ma­sează de la umăr, prin spatele urechii, pe deasupra urechii, pe frunte și pe deasupra ochilor. Se începe o dată din stânga și apoi din dreapta.
Pentru insomnie: ceai gastric și ceai laxativ. Se beau două cești la masa de seară, conform pros­pectului. Ceaiurile se găsesc la magazinele natu­riste. (Leac călugăresc.)
ANA C. - Sibiu

"Tatăl meu are ganglioni metastazici"
(Răspuns pentru MARIA - București, F. AS nr. 1311)


Tatăl meu, în vârstă de 53 de ani, a fost diag­nosticat tot cu cancer la pancreas, apoi cu metastaze pe ganglioni. Deși lupta crâncen, cu toate reco­mandările posibile, tatăl meu era tot mai rău. În ultima fază, medicul oncolog a zis să încerce și un tratament naturist, poate îl va ajuta puțin. Mi-a făcut o rețetă de Mycelcaps și m-a trimis la Centrul Finclub - Lacrima Naturii din Calea Moșilor 124, parter, ap. 1, București, tel. 0787/74.47.44.
Dacă tatăl dvs. răspunde bine la tratament, în două săptămâni trebuie să înceapă să mănânce și să aibă poftă de viață. Așa s-a întâmplat și cu tatăl meu. Acum e bine, nu pot să spun că este vindecat total, dar ne bucurăm enorm de rezultatele obținute. Nu are dureri, mănâncă, se plimbă. Mulțu­mesc din suflet acestei redacții. Sunt o cititoare fidelă și mă bucur că ne este de mare aju­tor. Vă iubesc!
LILIANA C. - București

"Am un papilom în zona perianală"
(Răspuns pentru CAMELIA - București, F. AS nr. 1314)


Doamnă Camelia, pentru că știu încercările prin care treceți, întrucât și eu am fost chinuită luni de zile de aceeași problemă, îmi permit să vă dau un sfat, care mie mi-a fost de mare folos. Timp de un an de zile, am mers de la dermatolog la oncolog, de la oncolog la dermatolog și nu am reușit să fac nimic. Am fost cauterizată, dar papilomul perianal s-a refăcut. Am folosit toate cre­mele care au fost recoman­date de medici sau de farma­ciști, sau le-am găsit pe inter­net. Din păcate, nimic nu mi-a fost de folos. Salvarea mea a fost în colecția "Formula AS" a mamei mele, unde am găsit relații despre medicamentele naturale ale d-nei dr. Himovith. Pentru mine au fost o adevărată minune dumnezeiască. Sunt câțiva ani de când pielea mea este lipsită de vreo formațiune care să mă neliniștească.
Le mulțumesc doctorilor care au încercat să mă ajute, iar d-nei Himovith și revistei "For­mula AS", nenumărate lacrimi de bucurie și de mulțumire.
Doamnă Camelia, vă doresc multă sănătate și însănătoșire grabnică!
Detalii despre produsele d-nei dr. Himovith găsiți la tel. 0748/11.24.20, 0748/11.24.21.
MIHAELA

"Caut un tratament naturist pentru esofagită de reflux"
(Răspuns pentru MIHAELA A. - F. AS nr. 1318)


Bună ziua. Numele meu este Marius R. și sunt unul din cititorii fideli ai "Formulei AS". Pentru că urmăresc cu interes publicația dumneavoastră, am observat că, în numărul 1318 (21) din 31 mai - 7 iunie din anul acesta, cititoarea dvs. Mihaela A. se adresează "Formulei AS" în dorința de a primi sfaturi pentru un tratament naturist, care să o ajute în combaterea esofagitei de reflux, apărută pe fondul unei gas­trite cronice. Vă scriu deoarece am un răspuns pentru dânsa. Trata­mentul naturist pe care îl poate în­cerca se numește ALPHADIGEST. Acest produs este rezultatul mai multor ani de cercetare, fiind realizat după o rețetă proprie. Alphadigest este unul din produsele pe care firma pe care o reprezint (Cerasus Puterea Naturii) le pune pe piață și se adresează persoanelor care suferă de probleme digestive: arsuri la stomac, balonare, constipație, colon iritabil, bilă leneșă sau ficat gras. ALPHADIGEST este un produs eficient, 100% natural, obținut din amestecul mai multor pulberi. Administrarea este o dată pe zi, dimineața. Pul­berile se amestecă cu lichide (apă, ceai ne­îndulcit, sucuri proaspete de legume) și se obține o băutură cu gust dulce parfumat, benefică pentru înlăturarea problemelor tractului digestiv. Înre­gistrăm deja sute de persoane pe care le-am ajutat până în prezent și, din expe­riența acumulată, vă pot co­munica faptul că problemele legate de hiperaciditate gastrică și balonare sunt primele care dispar în urma tratamentului. De asemenea, doresc să vă transmit și faptul că unul dintre beneficiarii acestui tratament am fost chiar eu, așadar con­form zicalei "tot pățitul e în­vățat" îi recomand doamnei cu mare încredere ALPHA­DI­GEST. Pentru mai multe de­talii despre ALPHADIGEST, doam­na Mihaela A. poate vi­zita site-ul nostru www.cerasus.ro, sau ne poate contacta telefonic la 0236/70.89.20.
Marius R.

"De un an întreg nu mai pot dormi noaptea"
(Răspuns pentru VALERIA - Constanța, F. AS nr. 1319)


Și eu sunt în vârstă, dar dorm 7-8 ore noaptea, fără somnifere. Eu dorm la întuneric total, pentru că numai așa organismul secretă melatonina care asigură un somn bun.
R. MARIA - Deva

"Am o mâncărime insuportabilă pe cap"
(Răspuns pentru TOMA C. - jud. Bacău, F. AS nr. 1319)


Am trecut și eu prin aceeași suferință și am scăpat de ea cu ajutorul "pudrei antimicotice" (pu­dră de talc pentru picioare), după ce avusesem re­zultate temporare cu alcool boricat 4%. Ambele se găsesc la toate farmaciile. Vă doresc succes și dvs.
MARIA - București
P.S. Pentru redacție, felicitări: profesionalism, responsabilitate civică, bun gust, corectitudine (nu "politică") a textelor (inclusiv din punct de vedere redacțional), implicare socială etc. Revistă unicat în peisajul presei actuale românești!