Săptămâna 22-28 iunie

Tana Rosca
Preocupările casnice și familiale trec în prim-plan în prima parte a acestui interval. Din acest motiv ar fi indicat să petrecem weekendul în familie. Nu încercați să vă eschivați dacă apar discuții mai delicate legate de moșteniri ori resurse familiale comune, căci ele pot fi abor­date dintr-o perspectivă rezonabilă. De marți încolo, în diverse grupuri sociale se pot isca cer­turi aprige, privitoare la animozități nescoase pe tapet până acum. Motivul îl constituie in­tra­rea în mișcare retrogradă a impulsivului Marte, retrogradație care are loc o dată la doi ani și este deosebit de greu de controlat. Vizați sunt în special Berbecii, Scorpionii și Vărsătorii. Luna plină de joi se petrece în Capricorn, semn că ar tre­­bui să ne menajăm oasele, mai ales genun­chii. Pielea e sensibilă, nu e indicat să mergem la cosmetică. Aceeași situație e valabilă și în pri­vința dinților.

Semnele cardinale:

BERBECII
pot rezolva chestiuni fa­mi­liale spinoase în weekend. În schimb, aveți greutăți în a vă stăpâni tem­pe­ramentul, dacă vă simțiți ofensați de prieteni. Ziua critică e miercuri.
RACII sunt mai comunicativi și mai ex­trovertiți ca de obicei, weekendul acesta. Vă vine ușor să vă exprimați autoritatea. Abțineți-vă să luați decizii legate de afa­ceri sau investiții, în special miercuri. Partenerul de cuplu are mare nevoie de afecțiunea dvs., joi.
BALANȚELE care aleg să-și jertfească zilele libere de la finele săptămânii pe al­ta­rul carierei s-ar putea să facă o alegere inspirată, pentru că judecă lucrurile bine. Aveți nevoie de atenție maximă la volan, mai ales miercuri. O femeie din familie poate fi necăjită, joi.
CAPRICORNII care au de sărbătorit ziua de naștere a partenerului de cuplu ori de afa­ceri, la finele săptămânii, ar putea pre­gă­ti cu succes o petrecere-surpriză, cu ajutorul prie­te­nilor. Luna plină de joi vă face să vă simțiți triști.

Semnele fixe:

TAURII
primesc multă afecțiune din partea partenerului, sâmbătă și duminică. S-ar putea să răspundeți însă cu mai pu­țină căldură, să preferați compania amicilor sau a unor rude.Tensiunile cu șefii pot culmina, miercuri, cu un scandal.
LEII, de regulă atrași de evenimente mondene, preferă acum un sfârșit de săptămână în familie. În ciuda ama­bi­li­tății dvs., parte­nerul tună și fulgeră, mai ales miercuri. Joi sunteți înclinați să preluați și res­pon­sabilități ale colegilor, fără a aștepta mulțumiri.
SCORPIONII petrec un weekend plăcut, făcându-se simpatizați de multă lume. Acasă în schimb sunt probleme, poate din pricina unor reparații cu bucluc sau a unui bărbat certăreț. Joi vă puteți simți pără­siți de cei din anturaj.
VĂRSĂTORII probabil nici nu-și dau seama cât sunt de irascibili, decât la fi­nalul săptămânii. Asta vă poate pro­vo­ca alți nervi și din toate adunate, miercuri s-ar pu­tea să săriți la orice provocare. Femeile pe care le supărați acum vor ține dușmănia, în ascuns.

Semnele mutabile:

GEMENII
au probabil mai multe ocazii de câștig financiar. De luni încolo e cel mai bine să încheiați contracte, mai pu­țin în week­end. De regulă conduceți bine, dar în acest interval, cu precădere miercuri, sunt pericole. Conduceți preventiv.
FECIOARELE au toate motivele să se încreadă în sfaturile prietenilor. Pe cele mai bune le primiți de luni încolo. Rela­țiile cu colegii de muncă pot deveni explozive, mai ales miercuri. Luna plină de joi vă poate determina să vă angajați într-o relație, fiindcă vă simțiți sin­guri.
SĂGETĂTORII sunt preocupați de o chestiune bănească la sfârșitul săptă­mâ­nii. E bine s-o cumpăniți, dar să treceți la treabă concret începând de luni. E ideal să aveți contractele perfectate înainte de joi. Miercuri vă puteți certa cu anturajul sau puteți avea bucluc la drum.
PEȘTII care călătoresc ar trebui să fie atenți sâmbătă și duminică să nu încalce regulile. Altfel s-ar putea să fiți potcoviți cu o amendă usturătoare. Miercuri pot ieși la iveală dușmănii de care nu ați avut habar. Petreceți timp cu prietenii apropiați, miercuri și joi.